Yok yok sen sen ol kendı ne hakim ol ben ayarsızım valla yoksa şimdi 68 kiloda olmam lazımdı bugunBen de kahvaltı 18de
Bi kuru incir
2 ceviz
Avuç içi kadar da çekirdek yedim.karışık duygular içindeyim.
Afiyet olsun ,menu süper
Afiyet olsun ,bence menun güzel.
Ekmek dilim ne kadar ? Bide çürük nedir
Cumaya süper eksi geliyor.
Afiyet olsun ,menu süper
Afiyet olsun ,bence menun güzel.
Ekmek dilim ne kadar ? Bide çürük nedir
Cumaya süper eksi geliyor.
Canım sıkma canini arada olur böyle yarın dengelersin sen hafif yiyeceklerle. Motivasyonunu kaybetme sakın seni düşürmesine izin verme . Sebze ağırlıklı beslenir halledersin. Kabak ya da lahana çorbası ,yemeği gibi.Kızlarr benim herşey gitti bu hafta kesin 80i geri görücem
Eşimin amcasının kızı mezun oldu. Mezuniyeti sebebiyle bizi yemeğe götürdü eve geldi illa gitcez gitcez. Gece 11de yemeğe gittik
Bun hafta pek giremedim diye işler hep karıştı kurabiyemBende şuan bunu çözmeye çalışıyorum neden böyle bişey oldu. Ben transferde nimoyu isteyip tesnimi vermiştim. Ama onlar yerli yerinde duruyor benden sen gitmişsin
Bizim yağmurdan gözümüz açılmıyor canım. Sel sele gidiyor buradaHavalarda sıcakladıkca çalışmak işkenceye dönüyır
Çok merak ettim gece 11 de ne yemeye götürdü siziKızlarr benim herşey gitti bu hafta kesin 80i geri görücem
Eşimin amcasının kızı mezun oldu. Mezuniyeti sebebiyle bizi yemeğe götürdü eve geldi illa gitcez gitcez. Gece 11de yemeğe gittik
Aaa ay bu yıl bir değişiğizBizim yağmurdan gözümüz açılmıyor canım. Sel sele gidiyor burada
Çok merak ettim gece 11 de ne yemeye götürdü sizi
Bende anlayamadım valla girwmediğim dönemde olmuş galibaBun hafta pek giremedim diye işler hep karıştı kurabiyem
GünaydınGünaydınnnnn
Yürüyüşe gitmek için uyandım ama nasıl yağmur yağıyor bende geri yatağın içine girdimçocuklar uyuyorken biraz daha uyuyum
Valla bnBun hafta pek giremedim diye işler hep karıştı kurabiyem
Muş canımGünaydın
Hangi şehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?