Evet canım hep böyle ama pek ışıltılı diyememBir kaptan kolay yetişmiyor
Canım benimkinde yok galiba adım sayar mi yuklemeliyim,foto ekliyorum bı baksana
Canım sen film setlerinde calisiyordun değil mihep mi böyle bitiyor?O ışıltılı hayatı anlatmak istersen dinleriz(okuruz)
Sanki 5. Takımda birlikte yaristik diye hatırlıyorum emnis le birlikte
Ahhh o ansızın gelişen olaylar ahhhh... Neler götürüyorlar bizden bir bilselerŞu an Ankara yolundayız. Hiç planda olmayan bir düğün çıktı. Eşimin akrabası aynı zamanda çocukluk arkadaşı eşim onun ısrarlarına dayanamayinca bir anda yolda bulduk kendimizi. Dün gece yola çıktık. Geceyi Aksaray' da geçirdik. Cuma günü nasıl tartilacagim bilmiyorum.İnşallah cuma yarışmasını yapma imkanım olur. Olmazsa durum vahim. Pazar gecesi eve döneceğiz.
Ben çalışmaya başladığım ilk günden beri istiyorum assddYas kaç ki emeklilik düşünüyorsun? Rahatsizsan rapor alıp dinlensen
Hayırlı yolculuklarınızolsun dikkatli gidin gelin ekürim,arada olur böyle programlarsen halledersin nasılsa düğünün keyfini çıkarın bence eğlenmene bak moral olur sanada diyetide çok düşünme benceŞu an Ankara yolundayız. Hiç planda olmayan bir düğün çıktı. Eşimin akrabası aynı zamanda çocukluk arkadaşı eşim onun ısrarlarına dayanamayinca bir anda yolda bulduk kendimizi. Dün gece yola çıktık. Geceyi Aksaray' da geçirdik. Cuma günü nasıl tartilacagim bilmiyorum.İnşallah cuma yarışmasını yapma imkanım olur. Olmazsa durum vahim. Pazar gecesi eve döneceğiz.
Daha ,40 canım. Yok hasta değilim genel yorgunluk bitkinlik bıkkınlıkYas kaç ki emeklilik düşünüyorsun? Rahatsizsan rapor alıp dinlensen
27 yaşında olamama rağmen o bende yıllardır var ablacım yaaa çalışmıyorum ben ama evde olmakta ayrı bir kabul gibiDaha ,40 canım. Yok hasta değilim genel yorgunluk bitkinlik bıkkınlık
Ben emekli olsam evden çıkmam. O yüzden çalışmam iyi bişey canım. Evde ölsem kokuya gelirler o denli asosyal bir hayatım var27 yaşında olamama rağmen o bende yıllardır var ablacım yaaa çalışmıyorum ben ama evde olmakta ayrı bir kabul gibi
Benim ki de ayni canim. Telefonu eline alıp yürü biraz. Bakalım sayıyor mu adımlarıBir kaptan kolay yetişmiyor
Canım benimkinde yok galiba adım sayar mi yuklemeliyim,foto ekliyorum bı baksana
Canım sen film setlerinde calisiyordun değil mihep mi böyle bitiyor?O ışıltılı hayatı anlatmak istersen dinleriz(okuruz)
Sanki 5. Takımda birlikte yaristik diye hatırlıyorum emnis le birlikte
Ben burada etkin olduğum kadar çevremde değilim sanırım benim durumum da bu sebepten kolay kolay kimseyle arkadaşlık yapamıyorum. Çalışan bir insan için evde olmak çok daha zor benim mesleğim yoktu normal işçi olacak çalıştım onca zaman evlilik sonrası çıktım hala belki de toparlayamadım kendimiBen emekli olsam evden çıkmam. O yüzden çalışmam iyi bişey canım. Evde ölsem kokuya gelirler o denli asosyal bir hayatım var
Ben hep telefondan takip ediyorum adım konusunu işe yarıyor bayaBenim ki de ayni canim. Telefonu eline alıp yürü biraz. Bakalım sayıyor mu adımları
Çalışan insana evde olmak çok zor. İş hayatı rutin gibi gelsede kendi içinde yenilikler bulunduruyor.Ben burada etkin olduğum kadar çevremde değilim sanırım benim durumum da bu sebepten kolay kolay kimseyle arkadaşlık yapamıyorum. Çalışan bir insan için evde olmak çok daha zor benim mesleğim yoktu normal işçi olacak çalıştım onca zaman evlilik sonrası çıktım hala belki de toparlayamadım kendimi
Aksarayy bizim ilk görev yerimizdiiiŞu an Ankara yolundayız. Hiç planda olmayan bir düğün çıktı. Eşimin akrabası aynı zamanda çocukluk arkadaşı eşim onun ısrarlarına dayanamayinca bir anda yolda bulduk kendimizi. Dün gece yola çıktık. Geceyi Aksaray' da geçirdik. Cuma günü nasıl tartilacagim bilmiyorum.İnşallah cuma yarışmasını yapma imkanım olur. Olmazsa durum vahim. Pazar gecesi eve döneceğiz.
Evet kesinlikle katılıyorum bu yoruma ne kadar yorulursan yorul dinç duruyorsun belirli bir toplumun oluyor ve sadece eve gelince yorgunluğunu anlıyorsun ben çok severdim çalışmayı usandığım zamanlarda oluyordu tabi öyle böyle değil şimdi ise arıyorum o günleri yataktan geçte kalksam erkende dayak yemiş gibi kalkıyorum elim kolum kalmıyor resmen çalışırken bi rutin oluyor insanda kendine vakit ayıramıyorsun o zamnları çok özledim galiba şu zaman da kendimi 70 80 yaşında bi birey gibi hissediyorumÇalışan insana evde olmak çok zor. İş hayatı rutin gibi gelsede kendi içinde yenilikler bulunduruyor.
Bir tane salatalık yemistim canim, teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Akşam menülerinde turşu ödem yapabilir dikkatli ol.
Allah kolaylık versin canim çalışma saatleri önemliEvet canım hep böyle ama pek ışıltılı diyemem
Öncelikle hayırlı yolculuklar kaptanımŞu an Ankara yolundayız. Hiç planda olmayan bir düğün çıktı. Eşimin akrabası aynı zamanda çocukluk arkadaşı eşim onun ısrarlarına dayanamayinca bir anda yolda bulduk kendimizi. Dün gece yola çıktık. Geceyi Aksaray' da geçirdik. Cuma günü nasıl tartilacagim bilmiyorum.İnşallah cuma yarışmasını yapma imkanım olur. Olmazsa durum vahim. Pazar gecesi eve döneceğiz.
Saymıyor canımBenim ki de ayni canim. Telefonu eline alıp yürü biraz. Bakalım sayıyor mu adımları
Her şeyden önce bir düzeni oluyor insanın,neyi ne zaman yapacagi belliÇalışan insana evde olmak çok zor. İş hayatı rutin gibi gelsede kendi içinde yenilikler bulunduruyor.
Acaba pazara mi ertlesek tartıyı sen de soea girmemiş olursun hemŞu an Ankara yolundayız. Hiç planda olmayan bir düğün çıktı. Eşimin akrabası aynı zamanda çocukluk arkadaşı eşim onun ısrarlarına dayanamayinca bir anda yolda bulduk kendimizi. Dün gece yola çıktık. Geceyi Aksaray' da geçirdik. Cuma günü nasıl tartilacagim bilmiyorum.İnşallah cuma yarışmasını yapma imkanım olur. Olmazsa durum vahim. Pazar gecesi eve döneceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?