How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim gerçekten von iyi gidiyorsun, ha gayret 2 gün kaldı tartıya, çok güzel eksi gelecek.❤️🧿❣️

Ah simit olmasa olurmuş ama vakit mi yoktu disarda miydin ? Önceden planlayip en azından sebze meyve dilimleyip kutuda taşıyabilirsiniz yanımızda.

Canim çok az yiyorsun sanki. Akşam dayanabilyor musun peki? Bari ayran süt falan içse idin. Ama eksi muhteşem gelecek. 🧿❤️❣️

Spor da varsa süper. ❣️❤️🧿

🧿❤️❣️

🧿❤️❣️

Iyi geceler.
İnşallah canım da bı şeyleri yanlış mı yapiyorum acaba çünkü afedersin ama kabızlık sorunu çekiyorum birkaç gündür çıkamadım aşırı sis hissediyorum . Bunun için bir önerin var mı acaba ? Bol su ve kayısı dışında çünkü düzenli yiyorum ve bol su da içiyorum 4 ltreyi buluyor

İnşallah canım da bı şeyleri yanlış mı yapiyorum acaba çünkü afedersin ama kabızlık sorunu çekiyorum birkaç gündür çıkamadım aşırı sis hissediyorum . Bunun için bir önerin var mı acaba ? Bol su ve kayısı dışında çünkü düzenli yiyorum ve bol su da içiyorum 4 ltreyi buluyor
Salata ben de ise yarıyor ama herkeste fayda eder mi bilemiyorum.

Selamlar ben de bugün çok yoğundum. Sabahtan öğleye kadar okul. Koştur koştur eve gel arkadaşlarla toplandık. Sonra bi toplantım vardi belediyede oraya geçtim. Eve gel çocukları duş aldır. Yatır. Ben de biraz uyuya kalmışım. Eşime markete gitmiş onlar yerleştirilecek mutfak ve biraz da ev toplanacak. Makineye çamaşır atılacak. Mesaim yeni başlıyor yani.

Sabah 11
Bir elma
Kahve

17.15
Salata
2 has yumurta
6 sıkım mercimekli kofte

Su 500ml maden suyu
1 litrede fazla su

Adım 7000
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Uyumak için çamaşır mak. beklerken menümü yazmaya geldim ben de :KK14:
11.30 1 büyük bir kase mercimek çorbası
13.00 2 dilim karpuz peynir
16.30 bir bardak kefir, 1 şeftali biraz kiraz
20.30 pattates yemeği, yoğurt, pilav
Su 1.5 lt su
Spor biraz zumba, bacak egzersizi

Selamlar ben de bugün çok yoğundum. Sabahtan öğleye kadar okul. Koştur koştur eve gel arkadaşlarla toplandık. Sonra bi toplantım vardi belediyede oraya geçtim. Eve gel çocukları duş aldır. Yatır. Ben de biraz uyuya kalmışım. Eşime markete gitmiş onlar yerleştirilecek mutfak ve biraz da ev toplanacak. Makineye çamaşır atılacak. Mesaim yeni başlıyor yani.

Sabah 11
Bir elma
Kahve

17.15
Salata
2 has yumurta
6 sıkım mercimekli kofte

Su 500ml maden suyu
1 litrede fazla su

Adım 7000
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Afiyet olsun ❤️

Selam kozlar dün yazamadım menumu hemen yazayım uyuyakalmadan😅
19 Haziran pazartesi
Kahvaltı 8.00
2 h yumusta,domates salatalık,peynir, 2 YK tahin pekmez 1dlm ekmek TB

Ara 14.00 filtre kahve

16.00 bı önceki günden kalan 2 YK mantar sote tavuklu, salata, yoğurt ve kabak kavurması(üzerine sarımsaklı yoğurt dokecektim ama top peynir atıp yedim
Su 1,5 lt adım 6000 küsur (fotoda çıkar şimdi)

20 Haziran salı
Kahvaltı 9.30
Ekşi mayalı ekmekten tost, bir salatalık, 1 YK tahin pekmez

Ara 15.30 2 YK un helvası filtre kahve

Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası, 3 YK erişte, yoğurt,1 salatalık turşusu su 2'ye yaklasmistir
Adım 7000
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. suspushanimcim suspushanimcim @CordeLia
Afiyet olsun canım ❤️
Akşam menülerinde turşu ödem yapabilir dikkatli ol.

Merhaba dr araştırıp mı burada başlayacaksınız? Yoksa şansa mı deneyeceksiniz?
Araştırdım bakalım nasip
Bende misafirliğe gittim benimde biraz öyle oldu diyebiliriz 😅😅
🙈🙈🙈
Pazartesi kaptan seçmeleri için lazımdı o da yapıldı tekrar guncellemeyim canım. Önemli olan cumadan cumaya eksini görebilmek. Pazartesi ne durumda olduğunu bildiğin için tedbirini alırsın kuzum.
Anladım ablacım ben görünce yazmak istedim 🌺
Canım pazartesi bildirimimiz öğleye kadar yapılsa iyi olur. Tabloyu öğleden sonra yapmıştım o saatten sonra ikinci bir tablo yapmam gerekiyor. Buna dikkat edersen sevinirim. :KK60:
Tamam balım 🥰 buraya hiç yazmazken 2 24 evde içim sorun yok şimdi buraya yazmaya başladım her gün bilgiler oluyor 🤣🤣🤣🤣

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Cookiie Cookiie

20 Haziran menüsü

Sabah limonlu su

11.30
Kahavltı
Sucuklu yumurta
Poğaça 1 tane
Peynir 3 dilim
Zeytin 4 5 adet
2 dilim tam buğday ekmeği
3 su bardağı çay

Arayok

Öğle yemeği de yok

16.45
Sadece Türk kahvesi
Yanina küçük 1 kare sade çikolata

19.30

1 kase Yoğurt çorbası
Zeytinyağlı salata
Derisiz 1 tane but
1 dilim ekmek

Misafir olunca hiç birşey yapamadım yürüyüş sadece evin içinde bu kadar gece 22.56 gecede bu egzersizden yapıp uyumuş kalmışım 🙈

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-21-07-11-09-28_36ab0c17153c17319c9354c570fdeb9a.jpg
    Screenshot_2023-06-21-07-11-09-28_36ab0c17153c17319c9354c570fdeb9a.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2023-06-21-07-11-52-88_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2023-06-21-07-11-52-88_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın
Bu ara çok yoğunum öyle boş geçmesin diye geliyorum. Şaka maka Çarşamba geldi. Ayaklarım patlayacak gibi ağrıyor 😭
Emekli olmak istiyorum. Sanki daha iyi olacak gibi 😔
Yas kaç ki emeklilik düşünüyorsun? Rahatsizsan rapor alıp dinlensen

Back