How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bir kaptan kolay yetişmiyor😂😂

Canım benimkinde yok galiba adım sayar mi yuklemeliyim,foto ekliyorum bı baksana

Canım sen film setlerinde calisiyordun değil mi😔 hep mi böyle bitiyor?O ışıltılı hayatı anlatmak istersen dinleriz(okuruz)🤗🤗🤗

Sanki 5. Takımda birlikte yaristik diye hatırlıyorum emnis le birlikte
Evet canım hep böyle ama pek ışıltılı diyemem 😂

Günaydın 🌺
1687330237419.png
1687330237419.png

Şu an Ankara yolundayız. Hiç planda olmayan bir düğün çıktı. Eşimin akrabası aynı zamanda çocukluk arkadaşı eşim onun ısrarlarına dayanamayinca bir anda yolda bulduk kendimizi. Dün gece yola çıktık. Geceyi Aksaray' da geçirdik. Cuma günü nasıl tartilacagim bilmiyorum. 🥺 İnşallah cuma yarışmasını yapma imkanım olur. Olmazsa durum vahim. 🙈Pazar gecesi eve döneceğiz.

Şu an Ankara yolundayız. Hiç planda olmayan bir düğün çıktı. Eşimin akrabası aynı zamanda çocukluk arkadaşı eşim onun ısrarlarına dayanamayinca bir anda yolda bulduk kendimizi. Dün gece yola çıktık. Geceyi Aksaray' da geçirdik. Cuma günü nasıl tartilacagim bilmiyorum. 🥺 İnşallah cuma yarışmasını yapma imkanım olur. Olmazsa durum vahim. 🙈Pazar gecesi eve döneceğiz.
Ahhh o ansızın gelişen olaylar ahhhh... Neler götürüyorlar bizden bir bilseler

Hayırlı yolculuklarınızolsun dikkatli gidin gelin ekürim,arada olur böyle programlarsen halledersin nasılsa düğünün keyfini çıkarın bence eğlenmene bak moral olur sanada diyetide çok düşünme bence :KK74:

27 yaşında olamama rağmen o bende yıllardır var ablacım yaaa çalışmıyorum ben ama evde olmakta ayrı bir kabul gibi 😞
Ben emekli olsam evden çıkmam. O yüzden çalışmam iyi bişey canım. Evde ölsem kokuya gelirler o denli asosyal bir hayatım var

Bir kaptan kolay yetişmiyor😂😂

Canım benimkinde yok galiba adım sayar mi yuklemeliyim,foto ekliyorum bı baksana

Canım sen film setlerinde calisiyordun değil mi😔 hep mi böyle bitiyor?O ışıltılı hayatı anlatmak istersen dinleriz(okuruz)🤗🤗🤗

Sanki 5. Takımda birlikte yaristik diye hatırlıyorum emnis le birlikte
Benim ki de ayni canim. Telefonu eline alıp yürü biraz. Bakalım sayıyor mu adımları

Ben emekli olsam evden çıkmam. O yüzden çalışmam iyi bişey canım. Evde ölsem kokuya gelirler o denli asosyal bir hayatım var
Ben burada etkin olduğum kadar çevremde değilim sanırım benim durumum da bu sebepten kolay kolay kimseyle arkadaşlık yapamıyorum. Çalışan bir insan için evde olmak çok daha zor benim mesleğim yoktu normal işçi olacak çalıştım onca zaman evlilik sonrası çıktım hala belki de toparlayamadım kendimi

Ben burada etkin olduğum kadar çevremde değilim sanırım benim durumum da bu sebepten kolay kolay kimseyle arkadaşlık yapamıyorum. Çalışan bir insan için evde olmak çok daha zor benim mesleğim yoktu normal işçi olacak çalıştım onca zaman evlilik sonrası çıktım hala belki de toparlayamadım kendimi
Çalışan insana evde olmak çok zor. İş hayatı rutin gibi gelsede kendi içinde yenilikler bulunduruyor.

Aksarayy bizim ilk görev yerimizdiii 😁 ankarada memleketim çok özledimm temmuzda izne ayrılcaz hayırlısı ile 🥰😂

Çalışan insana evde olmak çok zor. İş hayatı rutin gibi gelsede kendi içinde yenilikler bulunduruyor.
Evet kesinlikle katılıyorum bu yoruma ne kadar yorulursan yorul dinç duruyorsun belirli bir toplumun oluyor ve sadece eve gelince yorgunluğunu anlıyorsun ben çok severdim çalışmayı usandığım zamanlarda oluyordu tabi öyle böyle değil şimdi ise arıyorum o günleri yataktan geçte kalksam erkende dayak yemiş gibi kalkıyorum elim kolum kalmıyor resmen çalışırken bi rutin oluyor insanda kendine vakit ayıramıyorsun o zamnları çok özledim galiba şu zaman da kendimi 70 80 yaşında bi birey gibi hissediyorum

Afiyet olsun canım ❤️
Akşam menülerinde turşu ödem yapabilir dikkatli ol.
Bir tane salatalık yemistim canim, teşekkür ederim 🤗
Evet canım hep böyle ama pek ışıltılı diyemem 😂
Allah kolaylık versin canim çalışma saatleri önemli
Öncelikle hayırlı yolculuklar kaptanım🤗🤗Ben de bayram haftasini soracaktım, cumartesi çıkacağım ben de bı değişiklik olmazsa
Benim ki de ayni canim. Telefonu eline alıp yürü biraz. Bakalım sayıyor mu adımları
Saymıyor canım🙄
Her şeyden önce bir düzeni oluyor insanın,neyi ne zaman yapacagi belli

Acaba pazara mi ertlesek tartıyı sen de soea girmemiş olursun hem

Back