- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
Canim gerçekten von iyi gidiyorsun, ha gayret 2 gün kaldı tartıya, çok güzel eksi gelecek.10.30
2 yumurta, 1 yemek kaşığı yulaf ve 2 yemek kaşığı sütten oluşan omlet, salatalık, domates,bir dilim peynir
13.00
1 bardak süt ,bir çay kaşığı tarçın ve 1 çay kaşığı kahve, 3 kuru kayısı
16.10
5 yemek kaşığı çok az yağ ile pişirilmiş 2 yumurta kırılmış kabak yemeği,salata ve 1 bardak ayran
2 litre su içildi 4 e tamamlayacam inşallah
Leslie boosted 30 dk yapıldı
15 dk ebru salli videosu yapıldı
Birazdan 1 saatlik tempolu yürüyüşe cikacamsuspushanimcim
Ah simit olmasa olurmuş ama vakit mi yoktu disarda miydin ? Önceden planlayip en azından sebze meyve dilimleyip kutuda taşıyabilirsiniz yanımızda.Menüm
Kahvaltı 12 de
Bir haşlanmış yumurta
3 zeytin
1-2 çatal peynir
3 tane tam buğday li bisküvi (Torku)
Şekersiz çay
Akşam 18 de
1 simit
2 çay şekersiz
7000 adım
1.5 lt su
suspushanimcim
Elhan
Cordelia
Cookiie
Canim çok az yiyorsun sanki. Akşam dayanabilyor musun peki? Bari ayran süt falan içse idin. Ama eksi muhteşem gelecek.20 HAZİRAN MENÜ
SABAH
1 bardak limonlu su
1 domates 3 dilim salatalık
2 dilim peynir 4 zeytin 3-4 dal maydanoz
ARA
1 büyük bardsk kefir 5 çiğ badem
ÖĞLE
Eki Görüntüle 3263956
AKŞAM
yok
@Zipzip-Cordelia
suspushanimcim Elhan
Spor da varsa süper.Sabah iki kaşık labne biraz semiz ot 3/4 dilim karpuz 3 zeytın bir közlenmiş biber ve peynir 1 tb ekmek
Saat 2 de 4 sıkım çig köfte bir tabak salata
Akşam yoğurt kürü,
Su 1.5 litre
Elhan
suspushanimcim
Iyi geceler.İyi geceler kızlar
Canim aksam biseyler içseydin diye yazdım ki sen yazdın.Az önce hiç yapmamam gereken bişey yaptım 6-7 tatlı kaşığı tavuklu pilav yedimartı olarak dönmemesi dileğiyle
Benimde aklımda kabak vardı ama yanıns ya köfte ya tavuk haşlama ekliycem emzirdiğim için sütümü etkilememesi için biraz protein ekliycemKinoalihatun
Elhan
FitVenus
MAKE UP_
@ilimtalepedenanne
@Lavinia_98
@anneadayiiii
N Nimooo
Zeytur
s i d e l y a
@ozlemon
Kırmızı takımın çıtır hatunları evet tartıya son 2 gün kaldı. Dayandık dayandık ve son 2 günümüz. ..
Artilarimizi gondermek eksiye gecmek icin onumuzde firsatimiz var hala.
Kabak detoksu ,muz yumurta detoksu ,detoks suları.... Elimizden geleni yapalım. Cis cos yemeyelim, zaten tadını biliyoruz . Bize sadece anlık bi haz verecek yediklerimiz. Ama aynadaki goruntumuz ve kiyafetlerimizin duruşu bu haz günlerce iltifatlarla sürecek.
Var mısınız şu son 2 günü hafif ve özellikle yarını bol sporla kapatmaya.
İnanırsak yaparız Allahın izniyle. Sizlere güveniyorum. Eksik menü ve sporları bekliyorum .
Not; Yarın ben ve diğer gün kabak detoksu yapacağım katılmak isteyen olursa beklerim.
Emziriyorsun bence menun güzel ama Nutella olmasa daha iyi bence. İnan ki evde durur aylarca yiyen olmuyor bizde. Arada cocuklar. Çünkü bakınca kavanoza yağ ve şeker görüntüsü beliriyor gözümde. Onun yerine kuru kayısı kuru incir yada en pratik tarçınlı elma en iyisi.20 haziran
Sabah
2 haşlama yumurta
2 küp beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 t.b ekmek
2 tk tahin pekmez
Öğle
Kıymalı yumurta yarım tabak
2 t.b ekmek
Ara
2 kepekli galeta
1 tk nutella
Akşam 17.45
2 tavuk baget haşlama
2 yk yoğurt
Salata
Ara 21.30 misafirlikteydik
Kurabiyenin yarısı oğlum yemedi ayıp olmasın diye ben yedim
3 litre su içildi
Bugün yürüyüşe çıkamadım sabah uykusuzdum akşama doğru çocuklardan fırsat bulamadım
7.357 adım atmışım
Bugün begenmedim yediklerimi içime sinmedi o yüzden yarın kendime cezam yarım saat fazla yürüyüş yapcam
Elhan suspushanimcim
Normalde yemem ama yiycem tuttu cezasını yarın ayaklarım çekecekEmziriyorsun bence menun güzel ama Nutella olmasa daha iyi bence. İnan ki evde durur aylarca yiyen olmuyor bizde. Arada cocuklar. Çünkü bakınca kavanoza yağ ve şeker görüntüsü beliriyor gözümde. Onun yerine kuru kayısı kuru incir yada en pratik tarçınlı elma en iyisi.
Kinoalihatun
Elhan
FitVenus
MAKE UP_
@ilimtalepedenanne
@Lavinia_98
@anneadayiiii
N Nimooo
Zeytur
s i d e l y a
@ozlemon
Kırmızı takımın çıtır hatunları evet tartıya son 2 gün kaldı. Dayandık dayandık ve son 2 günümüz. ..
Artilarimizi gondermek eksiye gecmek icin onumuzde firsatimiz var hala.
Kabak detoksu ,muz yumurta detoksu ,detoks suları.... Elimizden geleni yapalım. Cis cos yemeyelim, zaten tadını biliyoruz . Bize sadece anlık bi haz verecek yediklerimiz. Ama aynadaki goruntumuz ve kiyafetlerimizin duruşu bu haz günlerce iltifatlarla sürecek.
Var mısınız şu son 2 günü hafif ve özellikle yarını bol sporla kapatmaya.
İnanırsak yaparız Allahın izniyle. Sizlere güveniyorum. Eksik menü ve sporları bekliyorum .
Not; Yarın ben ve diğer gün kabak detoksu yapacağım katılmak isteyen olursa beklerim.
Amin Allah razı olsunOrada makyaj ile iki uzaylı kondur canım senden önemli mi? Eksikliğini hissetme
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Teşekkür ederim tamamdirGeçmiş olsun canım. Not ederim.
Bir kaptan kolay yetişmiyorKaptanlığı zor yanlarıda buymuş
Canım benimkinde yok galiba adım sayar mi yuklemeliyim,foto ekliyorum bı baksanaUygulama saatin üzerine telefonla attığın ayri adım varsa ekliyor canım. Ama saat ekranında güncelleme yapmıyor.
Canım sen film setlerinde calisiyordun değil miHerkese iyi geceler benim paydosum geldi nihayet günü devirmeden
Sanki 5. Takımda birlikte yaristik diye hatırlıyorum emnis le birliktebirkac takimda yaristim
Sanki oncekinden az yiyorum gibi ama bakalim cumaya belli ooacak kaptanimİyi akşamlar mavişlerim bugün biraz yoğun geçiriyorum bakamadım pek buralara hepiniz iyisinizdir inşallah güzel güzel şeyler yemişsinizdir
@J O U
Mthn83
@ozlemon
@Iron Butterfly
@Tesnim1903
@Limoni026
@siskopat
@Jasminium84
Childdevelopment
@menekse_kokusu
DeryaOnDiet
@Meryem1306
Aa evetBir kaptan kolay yetişmiyor
Canım benimkinde yok galiba adım sayar mi yuklemeliyim,foto ekliyorum bı baksana
Canım sen film setlerinde calisiyordun değil mihep mi böyle bitiyor?O ışıltılı hayatı anlatmak istersen dinleriz(okuruz)
Sanki 5. Takımda birlikte yaristik diye hatırlıyorum emnis le birlikte
Afiyet olsun canim. Adimlar cok iyi. Porsiyonlarin ne guzel kucuk. Bwn de kucultmeye ugrasiyorumSelam kozlar dün yazamadım menumu hemen yazayım uyuyakalmadan
19 Haziran pazartesi
Kahvaltı 8.00
2 h yumusta,domates salatalık,peynir, 2 YK tahin pekmez 1dlm ekmek TB
Ara 14.00 filtre kahve
16.00 bı önceki günden kalan 2 YK mantar sote tavuklu, salata, yoğurt ve kabak kavurması(üzerine sarımsaklı yoğurt dokecektim ama top peynir atıp yedim
Su 1,5 lt adım 6000 küsur (fotoda çıkar şimdi)
20 Haziran salı
Kahvaltı 9.30
Ekşi mayalı ekmekten tost, bir salatalık, 1 YK tahin pekmez
Ara 15.30 2 YK un helvası filtre kahve
Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası, 3 YK erişte, yoğurt,1 salatalık turşusu su 2'ye yaklasmistir
Adım 7000
Elhan suspushanimcim Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?