Geçmiş olsun canım. Ödem kolay ama iltihap sıkıntı.Günaydın vücudum aşırı şiş ama yine de tartıldımhep böyle oluyor vücudum da aşırı iltihap ve ödem var fibromiyalji den ötürü
Cuma :82.50
Pazartesi:83.45
Fark :+1.100 Gr
@CordeLiasuspushanimcim Cookiie Elhan
Sabit olsun bitanem.
Doktorun haberi olmadan bırakmadın değil miay inşallah güle gülee
sağolasın ablacımm
İlk geldiğimde çok takılmıştım şimdi güzel iniyor. O zaman hormon alıyordum 1 bucuk haftadır falan bıraktım hormonu sanırım onun etkisi vardı
Yok abla kürtaj olmuştum 2.5 ay önce ya zaren ondan sonra rahimi iyileştirmek için kullanıyordum. Son kontrolde tamam herşey iyi horöonları bırakıyoruz dedi. Ama sadece 1 hafta daha kullan sonra bırak demişti ben direk o gün bıraktım. Tek dinlemediğin nokta bu olabilirDoktorun haberi olmadan bırakmadın değil mi
Maşallah
Sorma benim tartıda aynısıno yaptı sbah 50 kere tartılınca en çok çıkan sonucu baz aldımGünaydın hatunlar nabersiniz ben iyi değilim ful + full geldim ağlıyımmı güliyimi bilemedim çekilmeyi vaz geçmeyi bile düşündüm ama sonra duurr dedim bu artı kilo değil yemedin dedim bu işte bi terslik var dedim ve tartımı çektim
Cuma 62.40
Pazartesi 63.30
Fark +900Elhan
Eki Görüntüle 3263092 @Elhansuspushanimcim
Geçmiş olsun yaaGünaydın herkese,Elhan kaptanım. Vücudum sızlıyor bademciklerim şişmiş öğleye doğru atacağım tartı fotosunu. Üstümü giyindim ama okula gidecek halim yok.
Tedavi ye başladım Dr ilaçlar verdi inşaAllah Rabb'im bir çare bir şifa verecektir .Hep benden daha kötü olanlar var deyip şükretmeye çalışıyorum aslında bir beş kilo versem ağrılarım hafifleyecek az da olsa yürüyüş spor kolaylaşacak bakalım Mevlam neyler ne eyler ise güzel eyler diyelimGeçmiş olsun canım. Ödem kolay ama iltihap sıkıntı.Çare için ne yapıyorsun
Acil şifalar dilerim canım. İlaçlar ve hareket iyi gelir inşallahTedavi ye başladım Dr ilaçlar verdi inşaAllah Rabb'im bir çare bir şifa verecektir .Hep benden daha kötü olanlar var deyip şükretmeye çalışıyorum aslında bir beş kilo versem ağrılarım hafifleyecek az da olsa yürüyüş spor kolaylaşacak bakalım Mevlam neyler ne eyler ise güzel eyler diyelim
Ara vermeyi unut canım. Tartini sabit bir yere koy yerini değiştirme. Hep aynı yerde tartil. Şu bildirim işini eksik yapma+200 tartım da kafayı yedi yada zeminden dolayı böyle günaydın
Çok sıkıntı aldım işten ara vermek bile geliyor içimden
Elhan
suspushanimcim
Geçmiş olsun canım. Sağlıklı bir gebelik yaşaman dileğiyle.Yok abla kürtaj olmuştum 2.5 ay önce ya zaren ondan sonra rahimi iyileştirmek için kullanıyordum. Son kontrolde tamam herşey iyi horöonları bırakıyoruz dedi. Ama sadece 1 hafta daha kullan sonra bırak demişti ben direk o gün bıraktım. Tek dinlemediğin nokta bu olabilir
Sabit olması güzel canim.
Evet kuzum tartı bulamadımm hicbiryerdeNoldu şimdi aramı veriyosun aşko
Sabit artıdan iyidir diyoruz canım cuma eksiye geçer
Maşallah canım süperİnşallah cumaya 77yi ucundan gör
ben de 79a geldim
Valla oğlum camlara koyduğum kilitleri açmayı öğrenmişHayır olsun inşallah kötü bir durum yoktur seni ağlatacak canım
Kız ne dili pişirdin nasıl pişiriyonnonu
HarikasinnnnnnnnnGünaydınnn canlarımm
Yeni bir hafta güzel geçmesini diliyorum bol eksiler istiyorum
Yürüyüşümü yapıp geliyorum güzel eksiler görelim
Eki Görüntüle 3263084
Jou
Mthn83
@ozlemon
@Iron Butterfly
@Tesnim1903
Limoni026
@siskopat
@Jasminium84
@Kevssooo
@menekse_kokusu
@DeryaOnDiet
@Meryem1306
Sanmıyorum abla ya. Sadece çok erken adet oldum döngümün 14. Günü. Onuda şuanlık önemsemicem. Eğer düzensiz giderse birkaç ay giderim. Çok sıkıldım ilAç kullanmaktanGeçmiş olsun canım. Sağlıklı bir gebelik yaşaman dileğiyle.Bir hafta sıkıntı olmaz umarım.
TeşekkürlerAcil şifalar dilerim canım. İlaçlar ve hareket iyi gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?