- 5 Haziran 2021
- 4.741
- 20.579
- 258
Sagol kaptanımAynen süper gidiyorsun.
Şu biraz daha olabilir canım, menü süper.
Çok güzel gerçekten ne kadar aktif olursak o kadar motive oluyoruz.
Gördüm şimdi, bol eksiler dilerim
Bu menü alkislanir.
Dolmalar kücük demişsin zaten. Erken de kapatmissin günü. Süpersin spor da menüde
Elhan abla da yazmis zaten akşam olmasa daha iyiymis . Olsun daha önümüzde 4 gün var.
Olsun ablacim 4 gün var. Haftasonu disarda ve yemeli geçiyor. Acikcasi kendim için de zor geçiyor.
Pirinç pilavı, yufka ekmek miktari ???
Maşallah menü de spor da süperyemeği tarifini alabiliriz tabi ki.
Hamlamis olabilir misin ben de hep halini üstünde yapıyorum.
Instagram'da diyetisyenin düzenlediği 10 günlük bir kampa katıldım canım.Diyetisyene mi gidiyorsun?
Dikkat Dikkat !!
Kaptanınız konuşuyor…
Mavişlerim haftasonu yoğunluğundan buralara bakamıyorum. Yarın tartı var menülerinizi tek tek inceleyeceğim hepinizden eksi bekliyorum lütfen son saatler ağızlara fermuar çekilsin
Jou
Mthn83
ozlemon
Iron Butterfly
Tesnim1903
Limoni026
bilgeyogii
Jasminium84
Childdevelopment
menekse_kokusu
DeryaOnDiet
M Meryem1306
Kaptanım ben Elhan ablaya açıklama yaptım ama sana yapmayı unuttum eşim evde iken ben telefpnu elime alamıyorum pek az önce işe gitti. Birde ek olarak kız isteme işimiz oldu baya yoğun geçti hafta sonu hakkını helal et lütfen cumaya eksi olacağım inşallahGünaydınnn canlarımm
Yeni bir hafta güzel geçmesini diliyorum bol eksiler istiyorum
Yürüyüşümü yapıp geliyorum güzel eksiler görelim
Eki Görüntüle 3263084
Jou
Mthn83
ozlemon
Iron Butterfly
Tesnim1903
Limoni026
bilgeyogii
Jasminium84
Childdevelopment
menekse_kokusu
DeryaOnDiet
M Meryem1306
Canım sabah uyandım uyumadan bir süre önce mutfaktan çıktım. Dil pişirdim çok oyaladı beni
Dikkat Dikkat !!
Kaptanınız konuşuyor…
Mavişlerim haftasonu yoğunluğundan buralara bakamıyorum. Yarın tartı var menülerinizi tek tek inceleyeceğim hepinizden eksi bekliyorum lütfen son saatler ağızlara fermuar çekilsin
Jou
Mthn83
ozlemon
Iron Butterfly
Tesnim1903
Limoni026
bilgeyogii
Jasminium84
Childdevelopment
menekse_kokusu
DeryaOnDiet
M Meryem1306
Reglin yakın olabilir mi canımGünaydın hatunlar nabersiniz ben iyi değilim ful + full geldim ağlıyımmı güliyimi bilemedim çekilmeyi vaz geçmeyi bile düşündüm ama sonra duurr dedim bu artı kilo değil yemedin dedim bu işte bi terslik var dedim ve tartımı çektim
Cuma 62.40
Pazartesi 63.30
Fark +900Elhan
Eki Görüntüle 3263092 @Elhansuspushanimcim
Maşallah
13 gün var daha hayatım yakın değil ama çok şişim uykusuzluk yorgunluk stres ve sıcağa mağruz kaınca 2 gün böyle şiştimReglin yakın olabilir mi canım
Geçmiş olsun kaptanımGünaydın herkese,Elhan kaptanım. Vücudum sızlıyor bademciklerim şişmiş öğleye doğru atacağım tartı fotosunu. Üstümü giyindim ama okula gidecek halim yok.
Tebrikler harika
13 gün var daha hayatım yakın değil ama çok şişim uykusuzluk yorgunluk stres ve sıcağa mağruz kaınca 2 gün böyle şiştim
Umarım çabucak düzelir canım13 gün var daha hayatım yakın değil ama çok şişim uykusuzluk yorgunluk stres ve sıcağa mağruz kaınca 2 gün böyle şiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?