Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O kadar boyu varmı ya canların en üstüne nasıl erebiliyor.
ben şey görüyorum instada evde hayvanı olanlar içindi kediler falan camdan balkondan atlamason diye bir şey yapıyolar o işini görmezmi acbaa duvara göre en azından maliyeti düşük olur. Çocuk büyüyüncede çıkartırsın

Bak bu sayfa canım. Bişemiyorum tabi ne kdar güvenli olur ama sayfada cocuk içinde uygun olduğunfaşan yazıyo Mthn83

Azar azar ye canım ben diyet yaptığımı hiç söylemiyorum kimseye. Böyle ortamlarda da az az yiyorum. Yavaşca yiyince yedin sanıyorlar yada miğdem kötü yeni yemek yedim geldim falan diyorum
Hahahaha en mantıklısı evettt öyle diyecem sonra tıka basa yediriyolar beni

Günaydınnnnn dün yazamadım .

Kahvaltı :
10fındık
10 badem şeklinde oldu
(Üniversitw sınavı vardı da sabahtan iştahım yoktu)

Öğle yemeği:
Yulaflı kaşarlı omlet (2 yumurtalı)

Ara: 2 adet orta boy latte (kocam içemedi onunkini de içtim ziyan olmasın diye )

Akşam:
Tarhana çorbası
2 kaşık pilav
Kabak yemeği

Ve çok şükür bu sabah tartıda 60.30 u gördüm tekrar. Cuma günü 61.85 idi

Eklentiler

• 31A19FE7-43C9-420D-B899-3B671519433D.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın kaptanım hafta sonu sınav a girdim stres ten vs menümü takip edemedim ama diyeti bozmadım . şimdi tartımi yazıyorum
Cuma ;85.4
Bugün;84.95
Fark;450 gr

Eklentiler

• IMG_20230619_110325.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 27
cumaya eksiyim kaptanım sana söözzzz

ne güzel manzara içim açıldı, burası çok kapalı ve yağmurlu

Tartından memnun musun canım

Kaçamaklar niye bana acımasız davranıyor
Menülerinde karbonhidrat, şeker düştükçe daha çok daha daha çok eksi göreceksin limonicim
İnşallah Elhanım güzel uyum saglayınca veriyorum gerçekten ama işte şu aralar biraz saldım umarım toparlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…