• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ara vermeyi unut canım. Tartini sabit bir yere koy yerini değiştirme. Hep aynı yerde tartil. Şu bildirim işini eksik yapma 🙁. :KK12:
Cuma:
Pazartesi:
Fark:
Etiket
+200 çok değil gün içinde bile gidecek bir artı. Menülerin güzel bu şekilde devam et sonuç guzel olacak. Birazdan ben de bildirim yapacağım haline sukredeceksin. :KK60:
Cuma 70.25
Pazartesi 70.55
Pardon +250
suspushanimcim suspushanimcim

fazla almamaya çalışta bari geline devam 60lara incez 😍😍
Evett insallahh yokyok fazla yemiyorum kuzum akşamları dikkat ediyorum dun biraz fazla kacırdım herkes toplandı geldi hep illede ye ye bugun dikkat etcem annemede malzemeler aldırtım kahve tarcın zencefil falan

Isınmak mi😅baktım bebiş duruyor açtım bilgisayarı basladiydim🤭hiç aklıma gelmedi isinmak

Oo yarı yarıya fark etmiş😂😂 telefon sırt cantamdaydi ama onun için ayrı uygulama mi gerekiyor bilmiyorum ki nerden bakacağım🥴

Allah bağışlasın canım🤗abisi 8,5 ablası 5 yasinda buyavrum da arada altın top🤭
Ben de iki üç biber diktim ama her gün çıkıp sulamaya ben de üşeniyorum🙈 başını ort uzun giy mesele🤭 neyse yarın çamaşır sererken suların artık😅
Sen daha önce takımlarda tartışmış mıydın?
Huawei sağlık diye uygulama var canım onu indirebilirsin

Maşallah canım süper 🧿

Valla oğlum camlara koyduğum kilitleri açmayı öğrenmiş 😔😭
Kurban dili yedirirsen dili açılır demişlerdi. Hasladim soydum kavurdum. Et lezzetli ama o süreçleri bildiğim için içim almıyor 🤪
Aa camın yukarlarına koy o kilitleri ulaşamasın canım.
Ben bir restaruantta tatmıştım ama hiç yapamam sanırım😅😅

Evett insallahh yokyok fazla yemiyorum kuzum akşamları dikkat ediyorum dun biraz fazla kacırdım herkes toplandı geldi hep illede ye ye bugun dikkat etcem annemede malzemeler aldırtım kahve tarcın zencefil falan
Biraz zor olur canım şimdi hiç yememek olmaz diyey mantığı hiç olmaz zaten de. Yinede abartmamaya çalışsak bizim için çok iyi

Biraz zor olur canım şimdi hiç yememek olmaz diyey mantığı hiç olmaz zaten de. Yinede abartmamaya çalışsak bizim için çok iyi
Aynen aynenn olmuyo gercekten yesem dert yemesem dert ayip oluyo diyetteyim dedim bizle yemicenmi diyolar olmuyo amaa yiyorum az yiyorum oda geriye 10kilo alacak halim yok 😅😅 hareket halindeyim zaten oturduğum yok bugün evi dipköşe etcez heryer toz küf 🤦‍♀️

Aynen aynenn olmuyo gercekten yesem dert yemesem dert ayip oluyo diyetteyim dedim bizle yemicenmi diyolar olmuyo amaa yiyorum az yiyorum oda geriye 10kilo alacak halim yok 😅😅 hareket halindeyim zaten oturduğum yok bugün evi dipköşe etcez heryer toz küf 🤦‍♀️
Azar azar ye canım😂 ben diyet yaptığımı hiç söylemiyorum kimseye. Böyle ortamlarda da az az yiyorum. Yavaşca yiyince yedin sanıyorlar 😂😂 yada miğdem kötü yeni yemek yedim geldim falan diyorum😂😂

Sevgili arkadaşlar yarın bu etabimizi bitiriyoruz. Tüm arkadaşlar fotoğraflı ( nick + tarih) bildirim yapacaktır. Çok geç birakmazsaniz çok sevinirim. Her hafta 12' ye kadar diyorum ama birkaç saat bekliyorum. Bildirimlerinizle beraber yarışa devam edip etmeyeceğinizi de yaziverin. Hazırlık bölümündeki arkadaşlar isterlerse masterfite katılabilirler. Bilginize. Bol yağ yakmalı bir cuma tartısında görüşme ümidiyle. :KK68: :KK200::KK60:

Masterfit Yarışması 73.Etap09.0616.06FarkYüzde
Kırmızı Takım
menekse_kokusu menekse_kokusu KAPTAN68.2
62.55
@60kiloyum89.2
@Kinoalihatun83.7
@Kevssooo transfer79.8
suspushanimcim suspushanimcim 69.9
Lavinia_98 Lavinia_98 70.75
@fesang67.25
@Meryem130685.0
@Suskunkardelen63.65
74.6
Mavi Takim
@ozlemon KAPTAN74.5
Elhan Elhan 70.5
Jou Jou 72.1
Cookiie Cookiie 81.7
Limoni026 Limoni026 63.5
Mthn83 Mthn83 80.5
@Lonely single girl65.4
@sudansebep62.6
@Mina4589.5
@ada8173.1
@Jasminium84 transfer63.45
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
@Nimooo60.1
@CordeLia81.3
@gezegenfeza84.5
@siskopat87.3
@Iron Butterfly108.95
@anneadayiiii74.0
@Zeytur
sara_28 sara_28
@s i d e l y a
@DeryaOnDiet tatlışlarim önümüzdeki hafta ister menü bildirimi ile isterseniz de masterfitle devam edebiliriz. Haber bekliyorum.
Ben bu hafta menü bildirimiyle devam edeyim canım Elhan Elhan

Aa camın yukarlarına koy o kilitleri ulaşamasın canım.
Ben bir restaruantta tatmıştım ama hiç yapamam sanırım😅😅
Camın en üstünde canım. Düğmeye basıp çeviriyor. Anahtarlı kilit yada camların önüne duvar yapicam. 6. Kat çok bitkinim artık ne olacak sorusu sormaktan. Kilitlere güvenip yan odaya gecebiliyordum. Şimdi ne olacak 😔

Back