- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olmuş afiyet olsun canım
Hadi inşallah heyecanla bekliyorumCanim kaptanim, sanki az da olsa eksi girecek gibi gibiyim.![]()
Afiyet olsun canım
Mis gibi
Cumaya kadar gider inşallah eksiye dönersinGünaydın vücudum aşırı şiş ama yine de tartıldımhep böyle oluyor vücudum da aşırı iltihap ve ödem var fibromiyalji den ötürü
Cuma :82.50
Pazartesi:83.45
Fark :+1.100 Gr
Cordelia
suspushanimcim
Cookiie
Elhan
Ay ne kadar doğru bir söz
Ne demek canım cumaya kadar toparlamaya çalışalım ama yedik diye salmayalımKaptanım ben Elhan ablaya açıklama yaptım ama sana yapmayı unuttum eşim evde iken ben telefpnu elime alamıyorum pek az önce işe gitti. Birde ek olarak kız isteme işimiz oldu baya yoğun geçti hafta sonu hakkını helal et lütfen cumaya eksi olacağım inşallah![]()
Asla canımın içiNe demek canım cumaya kadar toparlamaya çalışalım ama yedik diye salmayalım![]()
Hayır olsun inşallah kötü bir durum yoktur seni ağlatacak canımCanım sabah uyandım uyumadan bir süre önce mutfaktan çıktım. Dil pişirdim çok oyaladı beni
Yedim detaylı yazamiycam sürekli ayakta atıştırma gibi oldu. Bol ağlamalı bir pazar günüydü
Bugün daha iyi beslenmek umidiyle
Geçmiş olsun canımGünaydın herkese,Elhan kaptanım. Vücudum sızlıyor bademciklerim şişmiş öğleye doğru atacağım tartı fotosunu. Üstümü giyindim ama okula gidecek halim yok.
Hadi işlerin rast gitsin inşallahAsla canımın içisabah sirkeli suyumu içip yola koyuldum raporumu almaya gidiyorum
![]()
Noldu şimdi aramı veriyosun aşkoHahahaha aslında köye gidene kadar diyet etcem demistim kendi kendime ama sonra dedim devam ederimm buseferde tartı bulamadım lentartısızzz olmuyo daha kolay dengeliyodum hep iyi oluyodu
Kaptanım geçmiş olsun.Günaydın herkese,Elhan kaptanım. Vücudum sızlıyor bademciklerim şişmiş öğleye doğru atacağım tartı fotosunu. Üstümü giyindim ama okula gidecek halim yok.
Gecmis olsun kaptanım,okula niye gidiyorsun seminerler online değil mi?Günaydın herkese,Elhan kaptanım. Vücudum sızlıyor bademciklerim şişmiş öğleye doğru atacağım tartı fotosunu. Üstümü giyindim ama okula gidecek halim yok.
Maddi manevi ekonomik sosyal kültürel tüm ilişkilerimizi kopariyoruz hem de güle güle seksenlerElhan
Geçen hafta 80.8
Bugün 79.8
Fark -1
Elveda 80ler birdaha görüşmeyelim mümkünse
Eki Görüntüle 3263103
ay inşallah güle güleeMaddi manevi ekonomik sosyal kültürel tüm ilişkilerimizi kopariyoruz hem de güle güle seksenlerHarika bir sonuç kukicim.
![]()