Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cuma 70.25
Pazartesi 70.55
Pardon +250
suspushanimcim

fazla almamaya çalışta bari geline devam 60lara incez
Evett insallahh yokyok fazla yemiyorum kuzum akşamları dikkat ediyorum dun biraz fazla kacırdım herkes toplandı geldi hep illede ye ye bugun dikkat etcem annemede malzemeler aldırtım kahve tarcın zencefil falan

Huawei sağlık diye uygulama var canım onu indirebilirsin

Aa camın yukarlarına koy o kilitleri ulaşamasın canım.
Ben bir restaruantta tatmıştım ama hiç yapamam sanırım

Evett insallahh yokyok fazla yemiyorum kuzum akşamları dikkat ediyorum dun biraz fazla kacırdım herkes toplandı geldi hep illede ye ye bugun dikkat etcem annemede malzemeler aldırtım kahve tarcın zencefil falan
Biraz zor olur canım şimdi hiç yememek olmaz diyey mantığı hiç olmaz zaten de. Yinede abartmamaya çalışsak bizim için çok iyi

Biraz zor olur canım şimdi hiç yememek olmaz diyey mantığı hiç olmaz zaten de. Yinede abartmamaya çalışsak bizim için çok iyi
Aynen aynenn olmuyo gercekten yesem dert yemesem dert ayip oluyo diyetteyim dedim bizle yemicenmi diyolar olmuyo amaa yiyorum az yiyorum oda geriye 10kilo alacak halim yok hareket halindeyim zaten oturduğum yok bugün evi dipköşe etcez heryer toz küf

Azar azar ye canım ben diyet yaptığımı hiç söylemiyorum kimseye. Böyle ortamlarda da az az yiyorum. Yavaşca yiyince yedin sanıyorlar yada miğdem kötü yeni yemek yedim geldim falan diyorum

Ben bu hafta menü bildirimiyle devam edeyim canım Elhan

Aa camın yukarlarına koy o kilitleri ulaşamasın canım.
Ben bir restaruantta tatmıştım ama hiç yapamam sanırım
Camın en üstünde canım. Düğmeye basıp çeviriyor. Anahtarlı kilit yada camların önüne duvar yapicam. 6. Kat çok bitkinim artık ne olacak sorusu sormaktan. Kilitlere güvenip yan odaya gecebiliyordum. Şimdi ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…