fazla almamaya çalışta bari geline devam 60lara incezEvet kuzum tartı bulamadımm hicbiryerde
Cuma 70.25Ara vermeyi unut canım. Tartini sabit bir yere koy yerini değiştirme. Hep aynı yerde tartil. Şu bildirim işini eksik yapma.
Cuma:
Pazartesi:
Fark:
Etiket
+200 çok değil gün içinde bile gidecek bir artı. Menülerin güzel bu şekilde devam et sonuç guzel olacak. Birazdan ben de bildirim yapacağım haline sukredeceksin.
Evett insallahh yokyok fazla yemiyorum kuzum akşamları dikkat ediyorum dun biraz fazla kacırdım herkes toplandı geldi hep illede ye ye bugun dikkat etcem annemede malzemeler aldırtım kahve tarcın zencefil falanfazla almamaya çalışta bari geline devam 60lara incez
Huawei sağlık diye uygulama var canım onu indirebilirsinIsınmak mibaktım bebiş duruyor açtım bilgisayarı basladiydim hiç aklıma gelmedi isinmak
Oo yarı yarıya fark etmiştelefon sırt cantamdaydi ama onun için ayrı uygulama mi gerekiyor bilmiyorum ki nerden bakacağım
Allah bağışlasın canımabisi 8,5 ablası 5 yasinda buyavrum da arada altın top
Ben de iki üç biber diktim ama her gün çıkıp sulamaya ben de üşeniyorumbaşını ort uzun giy mesele neyse yarın çamaşır sererken suların artık
Sen daha önce takımlarda tartışmış mıydın?
Aa camın yukarlarına koy o kilitleri ulaşamasın canım.Maşallah canım süper
Valla oğlum camlara koyduğum kilitleri açmayı öğrenmiş
Kurban dili yedirirsen dili açılır demişlerdi. Hasladim soydum kavurdum. Et lezzetli ama o süreçleri bildiğim için içim almıyor
Dönünce bir kaçamak yaparsın bu tarafaHarikasinnnnnnnnn
Ay cok ozledim orayı
Uzun zamaan oldu gelmeyelii
Biraz zor olur canım şimdi hiç yememek olmaz diyey mantığı hiç olmaz zaten de. Yinede abartmamaya çalışsak bizim için çok iyiEvett insallahh yokyok fazla yemiyorum kuzum akşamları dikkat ediyorum dun biraz fazla kacırdım herkes toplandı geldi hep illede ye ye bugun dikkat etcem annemede malzemeler aldırtım kahve tarcın zencefil falan
Çok kaçamak yapmıstım ama şükür etkilememişSabit olması güzel canim.Düzenli menulerle eksiye ulaşacaksin inşallah
İnşallah kaptanım teşekkür ederimSabit artıdan iyidir diyoruz canım cuma eksiye geçer
Aynen aynenn olmuyo gercekten yesem dert yemesem dert ayip oluyo diyetteyim dedim bizle yemicenmi diyolar olmuyo amaa yiyorum az yiyorum oda geriye 10kilo alacak halim yokBiraz zor olur canım şimdi hiç yememek olmaz diyey mantığı hiç olmaz zaten de. Yinede abartmamaya çalışsak bizim için çok iyi
Yapacamm kuzum kızımda ayakkabıyla anca yürür bayılıyo zaten öyle koptu gidiyor hahahaha havalimaninda görsen bıraksan gidecekDönünce bir kaçamak yaparsın bu tarafa
Kaçamaklar niye bana acımasız davranıyorÇok kaçamak yapmıstım ama şükür etkişememişMenülerimi düzenlice yazmaya başlayacağım inşallah
Azar azar ye canımAynen aynenn olmuyo gercekten yesem dert yemesem dert ayip oluyo diyetteyim dedim bizle yemicenmi diyolar olmuyo amaa yiyorum az yiyorum oda geriye 10kilo alacak halim yokhareket halindeyim zaten oturduğum yok bugün evi dipköşe etcez heryer toz küf
Ben bu hafta menü bildirimiyle devam edeyim canımSevgili arkadaşlar yarın bu etabimizi bitiriyoruz. Tüm arkadaşlar fotoğraflı ( nick + tarih) bildirim yapacaktır. Çok geç birakmazsaniz çok sevinirim. Her hafta 12' ye kadar diyorum ama birkaç saat bekliyorum. Bildirimlerinizle beraber yarışa devam edip etmeyeceğinizi de yaziverin. Hazırlık bölümündeki arkadaşlar isterlerse masterfite katılabilirler. Bilginize. Bol yağ yakmalı bir cuma tartısında görüşme ümidiyle.
Masterfit Yarışması 73.Etap 09.06 16.06 Fark Yüzde Kırmızı Takım menekse_kokusu KAPTAN 68.2 62.55 @60kiloyum 89.2 @Kinoalihatun 83.7 @Kevssooo transfer 79.8 suspushanimcim 69.9 Lavinia_98 70.75 @fesang 67.25 @Meryem1306 85.0 @Suskunkardelen 63.65 74.6 Mavi Takim @ozlemon KAPTAN 74.5 Elhan 70.5 Jou 72.1 Cookiie 81.7 Limoni026 63.5 Mthn83 80.5 @Lonely single girl 65.4 @sudansebep 62.6 @Mina45 89.5 @ada81 73.1 @Jasminium84 transfer 63.45 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Nimooo 60.1 @CordeLia 81.3 @gezegenfeza 84.5 @siskopat 87.3 @Iron Butterfly 108.95 @anneadayiiii 74.0 @Zeytur sara_28
@s i d e l y a
@DeryaOnDiet tatlışlarim önümüzdeki hafta ister menü bildirimi ile isterseniz de masterfitle devam edebiliriz. Haber bekliyorum.
Camın en üstünde canım. Düğmeye basıp çeviriyor. Anahtarlı kilit yada camların önüne duvar yapicam. 6. Kat çok bitkinim artık ne olacak sorusu sormaktan. Kilitlere güvenip yan odaya gecebiliyordum. Şimdi ne olacakAa camın yukarlarına koy o kilitleri ulaşamasın canım.
Ben bir restaruantta tatmıştım ama hiç yapamam sanırım
Tamam saracim.Ben bu hafta menü bildirimiyle devam edeyim canımElhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?