Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar herkese bugünkü menüm
Sabah
İki yumurta
İki dilim kek
Ara
İki nektari
Akşam
kıymalı sebze yemeği
Bur yemek kaşığı pilav
Bir kase yoğurt
Elhan menekse_kokusu
Afiyet olsun canım Keki çok tercih etmemeye bak. Zayıflamak istediğini hatırla vazgeç kuzum. Fit kek tariflerine bak zorlanirsan onlardan ye... alışkanliklardan kurtulmak zor biliyorum biraz fedakarlık

Video da 5 gün diyor benim bugün 5. gündü yarın normal diyetime devam edeceğim pek veremedim galiba ama olsun zaten zor kilo veren biriyim acelem yok yavaş ama emin adımlarla ilerlemek istiyorum

Selam kızlarr bu hafta buraya bayağı uzak kaldım işler bitmiyorrNeyse menümü yazayım

Sabah
2 hurma, 1 fincan granül kahve

Öğle
Biberli omlet, salatalık,domates, 1 tk acuka, 5 zeytin, 2 kk peynir, yarım elma, 5 badem, 3 yk yoğurt
(Fazla oldu bugün )

Akşam
5 ızgara köfte, yarım kase salata, 1 yk kadar dondurma, 2 yk irmik helvası (dışarda idim)

Su:2 lt
Adım:5167 Elhan ozlemon

Afiyet olsun tatlım.
Dondurma yemeyen kalmasın
Etti mi 3M+L

Bugünkü kahvaltımı paylaşayım o halde, dünkü ile benzer ozlemon
Eki Görüntüle 3261266
Canımm harika bir tabak olmuş ballı çöreğim afiyet olsun
harikasın canım
Canım eğer bu menülerle eksi gelmezse bırak onu tartı düşünsün
Minoşuuum hadi bakalım tartıya az kaldı canım senin bu karbonhidrat sorunu çözülürse çok güzel kilo vereceksin
Oooh afiyet olsun mükemmel canımmm
Tatlım çok güzel menü olmuş bir dilim çikolatalı ekmek sorun değil bence sürekli tekrarlanmadığı sürece
Canım çok güzel menün kiraz demişki beni yiyeni sapıma çeviririm ah şu arkamdan gelen dut olmasa
14 Haziran Çarşamba

13.00
3 yk yeşil fasulye
3 yk bulgur pilavı
1 elma

17.00
5 brezilya cevizi
1 avuç leblebi
5 kayısı

Su: 2,5 lt
Adım: 12599Eki Görüntüle 3261615

ozlemon
Elhan
Canımm afiyet olsuuun menü süper Adım Harika
Kaptaniçem afiyet olsun menün çok güzel hazır mıyız tartıya
Limoşum dışarıya göre iyi idare etmişsin yarın biraz sıkıla bebişim

14 Haziran menüm
Kahvaltı 11.00
Yumurta, peynir, ceviz, domates, salatalık, maydanoz, kiraz, birazcık ananas

Akşam 15.00
Arkadaşlarla dışarıdaydık ıspanak patates püresi ve ızgara tavuk göğsü tavuk göğsünün üzerinde brokoli ve parmesan peyniri

Su 1,5 litre
Adım 13950

Elhan menekse_kokusu

En iyisi ben yarın bi sebze alışverişi yapayım Yoğunluktan bu hafta hiç bişi almadım. Öyle olunca haliyle evde ne varsa o pişti

Selam
Yeni aldım elime telefonu dün bütün gün uyumuşum
Uyju düzenim bozulduğunda n vücudum da bit şişiyor bir iniyor dün 65 kilo iken az önce
E tartildigimds 67 çıktım
Ama haftaya akşam mesaisine geçiyorum muhtemelen daha düzgün uyku düzenim olunca normalde döner
Menum Sabah 1 tabak bulgur pilavı kuru soğan ayran
Saat 16.00 1 tabak bulgur pilavı iki üç ısırık sogan
Su içemedim hep uyuduğum için insan bu şişlik
spor da 4.5 km yuruyus 350 puan

Afiyet olsun canım kaptanım.

Ben bugün de niyetlendim beybim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…