- 31 Ekim 2013
- 21.353
- 71.573
- 798
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar şu sayfayı buldum yarın yapacağım ben de. Tavsiye ederim zumba yapılıyor.
Ne güzel anlatmışsın ❤Etiket nasıl yapılır
1. Adım: @ tıkla
2. Adım: Boşluk bırakmadan @' in yanına Elhan yaz.Elhan çıkacak .
Çocuğunu sütsüz bırakmayacak şekilde diyetini yap canım. Emziren annelerin kaliteli süt için nasıl beslenmesi gerektiğini araştır tecrübeli annelerden fikir al tatlım.menekse_kokusu nun da bebeği var bildiğim kadarıyla. Onun menulerine bir bak istersen. Adım için de zorlama kendini olduğu kadar artık. Güzel spor yapmissin i yeterli.
![]()
Afiyet olsun canım bu yumurta diyetin kaç gün devam edecek..? Bi sinir var mı14 Haziran
Japon diyet i 5.gün
Sabah
2 yumurta şekersiz çay
Ara
1 bardak süt
Akşam
3 yumurta
1 muz
2 lt su
5000 adımmenekse_kokusu
Elhan @siskopat
Sağlıkla büyüsün yavrucuğun tatlım. Sütün bereketli olsun.Ne güzel anlatmışsın ❤
Busra196 Eveet benim 6 aylik bebegim var. protein ağırlıklı besleniyorum. Çok şükür süt azalması gibi Bi durum olmadı. Hatta kalitesinin arttığını düşünüyorum çünkü karbonhidrat süt miktarını artırsa da kalitesini azaltıyor
Afiyet olsun canım bu yumurta diyetisyen kaç gün devam edecek..? Bi sinir var mı
Aminn inşallah canım
Tamamdır canım çok teşekkür ederim.@elhan deneme 1 2Etiket nasıl yapılır
1. Adım: @ tıkla
2. Adım: Boşluk bırakmadan @' in yanına Elhan yaz.Elhan çıkacak .
Çocuğunu sütsüz bırakmayacak şekilde diyetini yap canım. Emziren annelerin kaliteli süt için nasıl beslenmesi gerektiğini araştır tecrübeli annelerden fikir al tatlım.menekse_kokusu nun da bebeği var bildiğim kadarıyla. Onun menulerine bir bak istersen. Adım için de zorlama kendini olduğu kadar artık. Güzel spor yapmissin i yeterli.
![]()
Teşekkür ederim tatlım şu sıralar tarti beni çok zorluyor her yolu deniyorum.Aminn inşallah canım
Senin menunde göz kamaştırıyor maşallah![]()
Tamamdır canım çok teşekkür ederim.@elhan deneme 1 2İnceledim aslında menüleri 2 öğünde sıkıntı yok bitki çayım süt yapan bitkilerden suyu bol içiyorum protein ağırlıklı besleniyorum . Okuduklarimdan yola çıkarak doğru yoldayım sanırım
![]()
Afiyet olsun canımmenekse_kokusu
Elhan
14 Haziran 2023
sabah
çilekli kuruyemişli tarçınlı yulaf lapası
1 galeta
öğlen
1 kepçe çorba
3 köfte
1 kase makarna
salata
ara
kraker
akşam
zeytinyağlı taze fasulye
1 kase ev eriştesi
1 kase cacık
2 kare bitter
ara
1 şeftali
yatana kadar 2 lt ye yakın su
Afiyet olsun casmimcim.14 Haziran Çarşamba
13.00
3 yk yeşil fasulye
3 yk bulgur pilavı
1 elma
17.00
5 brezilya cevizi
1 avuç leblebi
5 kayısı
Su: 2,5 lt
Adım: 12599Eki Görüntüle 3261615
ozlemon
Elhan
olmadı biliyorum canım. bana en iyisi öğlen ilk öğün. işyeri yemeği yememem lazım. şu 10 gün idare edeyim sonra öyle uygulayacağım.Afiyet olsun canımAynı gün içinde hem makarna hem erişte olmasaydı ah ah
kraker
![]()
Ben de epey Bi 7ler de kaldım.. çok şükür 6 ları gördüm.. eminim cuma sen de 6 lara merhaba diyeceksinTeşekkür ederim tatlım şu sıralar tarti beni çok zorluyor her yolu deniyorum.70' ler beni çok sevdi gibi
![]()
Makarna... kraker... erişte...menekse_kokusu
Elhan
14 Haziran 2023
sabah
çilekli kuruyemişli tarçınlı yulaf lapası
1 galeta
öğlen
1 kepçe çorba
3 köfte
1 kase makarna
salata
ara
kraker
akşam
zeytinyağlı taze fasulye
1 kase ev eriştesi
1 kase cacık
2 kare bitter
ara
1 şeftali
yatana kadar 2 lt ye yakın su
Canım benim keşke kek yerine 2 dilim peynir yeseydinİyi akşamlar herkese bugünkü menüm
Sabah
İki yumurta
İki dilim kek
Ara
İki nektari
Akşam
kıymalı sebze yemeği
Bur yemek kaşığı pilav
Bir kase yoğurt
Elhan
menekse_kokusu
Tamam bitanem . İşyerinde yemek zorunda kaldığın zaman karbonhidrat icerenleri bir servis kaşığı al. Salata miktarını veya sebze, yoğurt onu artır. 10 günü beklemek zaman kaybettirir gibi geliyor yine de sen daha iyi bilirsin.olmadı biliyorum canım. bana en iyisi öğlen ilk öğün. işyeri yemeği yememem lazım. şu 10 gün idare edeyim sonra öyle uygulayacağım.
Çok şaşırdım
Ne mutlu sana, akşam bişeyler yedim kaldırdım, eşim dondurma alıp gelmiş, kaselere koydum, ben çok koyacam laf etme dedim, bahane ne kadar yersen ye dedi, umduğumdan az yedim şükür
Ben en çok hamurişi ve tatlı, çikolata severim, zaafım onlar, yoksa tığ gibi olurdum
Afiyet olsun annecim.14 Haziran
Japon diyet i 5.gün
Sabah
2 yumurta şekersiz çay
Ara
1 bardak süt
Akşam
3 yumurta
1 muz
2 lt su
5000 adımmenekse_kokusu
Elhan @siskopat
Cuma günü şeytanın bacağını kıracak miyimBen de epey Bi 7ler de kaldım.. çok şükür 6 ları gördüm.. eminim cuma sen de 6 lara merhaba diyeceksin
Makarna... kraker... erişte...
Canım öğlen işte ne çıkarsa yiyorum dedin de diğerleri sanırım senin seçimin. Aynı gün içerisinde menulerine biraz daha dikkat edersen hedefine daha kolay ulaşırsın![]()