Afiyetler olsun.
17 canımEboşum çok güzel bir menü. Afiyet olsun. Akşam saat kaçta yemiştin. 18.00' den sonraya bırakma çok güzel sonuçlar alacaksın.
İlaçlarını verince arkasına c vitamini içerikli besin ver canım. Limonlu su portakal suyu gibi. Emilimi artırırinşallahhh
sağol kaptanımm, inşallah
süpersin canımm, yansın yağlar
çok teşekkürler canımm
çok teşekkür ederim canım
biz de dün sadece 1 kere verdik, sabah istedi vermedik, bakalım inşallah bu şekilde devam edebiliriz
Harika bir saat17 canım
Afiyet olsun canım
doğru diyorsun canım, portakal alayım bugünİlaçlarını verince arkasına c vitamini içerikli besin ver canım. Limonlu su portakal suyu gibi. Emilimi artırır
Oy maşallah, tarihe benim de ilgim çok ama ben dizi, film olarak izlemeyi tercih ediyorumCanım sizleri çok seviyorum. Ücretsiz Yaz kursu istiycem. Aranızda ortaokul matematik öğretmeni olan varmı?
Yok vazgeçtim tarih öğretmeni olsun. Oğlum tarih delisi. Eşimi bile çıldırttı yeter oğlum diye
Hep böyle cıvıl cıvıl olGüüüünnnnaaaaayyyyydddddıııııınnnnnn
Çok ayıp sabah sabahGünaydın , 400 ml şu icildi ,takviye alindi. 47 dk pilates yapıldı
Oh maşallah
Kesin iyi gelir, orda tazeleniyorum, mutlaka eşime eşlik edeceğim, yürüyüş iyi gelir diye düşünüyorumO kavalye sensin tabi ki...minik minik adımlarla dinlene dinlene keyifle gezersin inşallah. Bakarsın buranın havası enerjisi sana çok iyi gelecek.Güzel olacak sen yeter ki güzel düşün.
Daha canlı, daha keyifli günaydınların özlenmiştirGünaydın kızlar herkese mutlu bir gün olsun
Lokanta konusunda demiştim, eşim Türkiye de lokantada yemeyi çok sever, sık acıkır, en iyisi ben kahvaltı yapmayacağım, dışarda eşime eşlik edeceğimBende öyle düşünüyorum canım yoksa kilolar sıkıntı olmaya başladı bu arada benim canımda kek dolma gibi şeyler istiyor
Geçmiş olsun canım eşine kavalye bulmak ne demek kız yanında sen olmayacaksan yalnız gezsin yada seninle beraber yavaş yavaş yürüsün
Su içiyorumAfiyet olsun canımO fincan niye duru öyle
Canım kontrollü yemeye çalış bileydik olmaz belki çok az artıya geçersin ama sonrası önemli biliyorsunKaptanım bugüne kadR geldim ama yarın gündüz arkadaşıma gidicem. Oda birşeyler hazırlıcakmış. Sonra 2 akşamda doğum gününe davetliyim. Nasıl olcak bilmiyorum. Eksiyi boşverdim artı gelmeae iyi
Canım harika menü afiyet olsunBugün çok yoğun geçti Teli anca elime alabiliyorum
Sabah: omlet, peynir,zeytin, yeşillik le klasik kahvaltı
Öğlen: bezelye yemeği bir kase,yoğurt,salata
Akşam: 1 kaşık kıymalı patlıcan yemeği, 1 kaşık yoğurt , yarım tavuk çorbası
Akşam kızım hiç durmadığı için sofradan aç kalktım çok açım hemen uyuycam
Elhan ozlemon
Hayıııır kuşum tabak yoktu menündeEvet canım genel olarak iyi geçiyor alıstımYalnız bugün senin için tabak resmi paylaşmıştım görmedin galiba
Minaaam afiyet olsun canııım13 Haziran
10.30: Bi porsiyon menemen
2 dilim ekmek
1dilim peynir
5 zeytin
15.00: 1 muz
18.40: 1 tabak sütlü soslu makarna
2 bardak ayran
1 sıkım çiğ köfte
21.00: 1 bardak şekersiz soğuk kahve
2 lt su
Bi de kardiyo dans karışımı gibi bi video vardı onu yaptım 2 kere yaptım 1 saat kadar sürdü
ozlemon
Harikasın vallahi canımEvett anca alabildim twlefonu elime yoğun bir akşamdı
Dün sabah 8 de uyandım
Akşam 20.00 de mesaiye başladım
Sabah 8 e daha 2 saat var geberiyooom bu paraya değmez ama napalm iş yok en iyisi burasi
iyi ki en iyisi acaba kotusu olsa nasil olacakti
.
Evet tatlım besin alerjimiz hala devam ediyor et süt yumurta falan
Menum güzel ilk defa
Süperr
Menum şu şekilde
İşte yazmıştım bisküvi:)
Yürüyüş esnasında
Sonra saat 14m00 gibi çay 1 domates peynir
.
Sonra saat 18.00 4 kaşık kısır yarım kase çorba
Birkaç kuru üzüm
Şu 1 litreyi aşkın 1 . 1.5 arasi
Spor 11km. 750 puan
Afiyet olsun canımm bayılırım dutaa
Çok şanslısın kurabişim
Türk çayı sevmiyoruz o zaman. Su önemli emzirirken iyi yapıyorsun canım.Su içiyorumemzirdiğim için bitki çayı içemiyorum hafta içide kendime çay demlemiyorum suyla idare ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?