Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İlaçlarını verince arkasına c vitamini içerikli besin ver canım. Limonlu su portakal suyu gibi. Emilimi artırır

Oy maşallah, tarihe benim de ilgim çok ama ben dizi, film olarak izlemeyi tercih ediyorum
Bir sır vereyim mi
Eğer okusaydım ben de öğretmen olacaktım

O kavalye sensin tabi ki...minik minik adımlarla dinlene dinlene keyifle gezersin inşallah. Bakarsın buranın havası enerjisi sana çok iyi gelecek. Güzel olacak sen yeter ki güzel düşün.
Kesin iyi gelir, orda tazeleniyorum, mutlaka eşime eşlik edeceğim, yürüyüş iyi gelir diye düşünüyorum
Burda pek fırsat bulamıyorum

Lokanta konusunda demiştim, eşim Türkiye de lokantada yemeyi çok sever, sık acıkır, en iyisi ben kahvaltı yapmayacağım, dışarda eşime eşlik edeceğim

Kaptanım bugüne kadR geldim ama yarın gündüz arkadaşıma gidicem. Oda birşeyler hazırlıcakmış. Sonra 2 akşamda doğum gününe davetliyim. Nasıl olcak bilmiyorum. Eksiyi boşverdim artı gelmeae iyi
Canım kontrollü yemeye çalış bileydik olmaz belki çok az artıya geçersin ama sonrası önemli biliyorsun
Canım harika menü afiyet olsun
Evet canım genel olarak iyi geçiyor alıstım Yalnız bugün senin için tabak resmi paylaşmıştım görmedin galiba
Hayıııır kuşum tabak yoktu menünde başka mı paylaştın kaçırdım o zaman bi daha at balkuşum
Minaaam afiyet olsun canııım bugünle yarın akşam öğününe karbonhidrat koymamaya çalış bak farkı birlikte görelim
Harikasın vallahi canım afiyetler olsun
Dün 11 gibi dalından dut yedim
12.30
Tavuk pirzola fırın ve 2 yk bulgur pilavı biraz salata
Akşam 1kase kesme çorba 2 yk türlü
Sonrasında sıcak çay kahve
ozlemon Elhan
Afiyet olsun canımm bayılırım dutaa
Günaydınnn fit arkadaşlarımm
Herşeye rağmen yürümeye devam
Eki Görüntüle 3261191
Çok şanslısın kurabişim ben de tatili iple çekiyorum akşamları sahilde yürüyeyim diye ama çok kalabalık oluyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…