• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar merhaba. Bugün ;
Haşlanmış yumurta salatalık domates yeşillik ve bitki çayı
Haşlama tavuk göğsü bulgur pilavı salata ayran
2 ltre su
4 gibi 3 4 kuru kayısı 1 hurma ve 1 bardak süt ile kaaptacam günü inşallah. Suyu da 3 litreye tamamlarım insallah
Eksik bildirim tatlım bu kadarla kurtulamazsin. :confused:
Yediğin saatler ve etiketi ekliyorsun bitti ...Aaa ilerleyen saatlerde adımları unutmayalım :KK60:
Menü de pek güzelmiş afiyet olsun, bulgurun miktarı lütfen 🙄

Mutfağa sadece evde olduğum zamanlarda girdigimden mantısı böreği pastası keki derken günü orada bitiriyorum. Mutfakta pişer banada düşer 🤣
aynenn :D

yemek yapmayı, mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyorum, ama çalıştığım için sadece cumartesi ya da pazarımı mutfağa ayırabiliyorum, ehhh o zamanlarda da o kadar yapılan şeyi yememek olmuyor :D

sorma sorma ben de çok hamlamışım bacaklarımın arası nasıl ağrıyor :d

şöyle ki bu hafta nescafe, pekmez ve şekerli hiçbirşey tüketmedim ve o yüzden sanırım eksi görmeye başladım, daha doğrusu pazartesiye göre eksiyim ama cumaya göre az bir artım var hala ne yazık ki
bakalım bugün yarın inşallah onu da atarım

sende nasıl durumlar canım
Ben bölgeselde kol çalışmıştım hem de agorliksiz, üçüncü şeti bile yapmamıştım hatta ama kollarım omuzlarım kopuyor😩
Dün sabitti ama düne göre bugün eksiydi sporun etkisi hemen belli ediyor gerçi sıvı kaybı ama olsun🤭
Tatlı konusunda kendimi tutmakta bı hayli zorlandım bugün😩 meyveyle telafi etmeye çalışıyorum hala

Canım kontrollü yemeye çalış bileydik olmaz belki çok az artıya geçersin ama sonrası önemli biliyorsun 🥰🥰🤗🌺

Canım harika menü afiyet olsun 🤗🤗🥰🥰

Hayıııır kuşum tabak yoktu menünde 🥰 başka mı paylaştın kaçırdım o zaman 😍😍 bi daha at balkuşum

Minaaam afiyet olsun canııım 😘😘 bugünle yarın akşam öğününe karbonhidrat koymamaya çalış bak farkı birlikte görelim 🙏🏻🙏🏻

Harikasın vallahi canım 🩷💙❤️ afiyetler olsun

Afiyet olsun canımm bayılırım dutaa 🌺💕💕

Çok şanslısın kurabişim 🌺🌺🌼 ben de tatili iple çekiyorum akşamları sahilde yürüyeyim diye ama çok kalabalık oluyor maalesef
Her gün niyetim o yönde olsa da bi şekilde menüm hep karbonhidratlı oluyor Kaptanım 🤦🏻‍♀️

14 Haziran
08.30: 2 dilim ekmek
1 yk biber salçası kavurması
10 zeytin
1 dilim peynir

15.45: 1 tabak makarna
1 sıkım çiğ köfte
Yeşillik
2 bardak ayran
2lt su
Bu saatten sonra kahve, çay filan tüketirim daha. ozlemon ozlemon Kaptanım menüm karbonhidratlı yine bari erken kapatayım günü . Akşam yemeği yemeyecem 😐
Kızımı erken uyutursam da spor yapacam yine dünkü gibi inşallah 🤲

14 haziran

ozlemon ozlemon Elhan Elhan Cordelia Cordelia

Sabah aç karna;chia tohumu limonlu su

Sabah:11.00
1 ceyek peynir
5zsytin
1 haslanmış yumurta
1 tambuğday ekmek
Sekersiz çay
16.30
Tarçınlı filtre kahve
18.00
1 tabak dolusu ıspanak çorbası
2 litre su
Vayy tatlım şov yapmışsın 🧿🧿🧿

Linkiatayim abla sen de yap. 😆😆😆

Bunu yaptım sabah ,haftada 3 gün yeterli imiş. Artık vakit oldukça hergun 10 dk da olsa ciddi farkediyor.

Azıcık baktım da ben ayakta bişeyler yapayım şimdilik çünkü yere oturmam kalkmam çok zor

Selamm
14 haziran menum
Sabah 2 Hindi füme 2 yumurta domates
Öğle fırında sebzeli baget 2 yk yoğurt Salata 1 dilim tbe
Ara 10 badem 15 kiraz 3 erik 🤣
Akşam 3 dilim fırında kabak mücver 4 yk yoğurt
2 litre su
7022 adım
Elhan Elhan ozlemon ozlemon

Eklentiler

• Screenshot_20230614_194411_Huawei Health.webp
    Screenshot_20230614_194411_Huawei Health.webp