Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Akşam öğününde karbonhidrati bıraktığın an bu iş tamam canım. Daha bugün Fazilet diye bir doktordan aynısını dinledim. Afiyet olsun canım
Evet Akşam öğününde karbonhidrat çok etkiliyor. Diyete yeni başladım bir de regl olduğum için biraz bocalıyorum Zamanla her şey oturacak inşallah

Afiyetler olsun balkuşum harika bir menü gene bunlar hep eksi olarak dönecek
13 haziran
Kahvaltı
1 kase tarhana çorbası
1 dilim tb ekmeği

Ara türk kahvesi
2 kare bitter

Ara
1 armut

Akşam
5 yk taze fasülye
4 yk erişte
Salata yoğurt

Su 2.5 lt
20 dk yakın zumba
ozlemon Elhan
Canımm eksilerin ayak sesleri bunlar inan hem de çoook sağlıklı
Hımmm afiyet olsun bir daha dondurmayı daha çok ye canım kaptanım
Afiyetler olsun canımm cumaya gelsin eksiler
Kaptaniçem döktürmüşsün gene afiyetler olsun cancağzım

Evet Akşam öğününde karbonhidrat çok etkiliyor. Diyete yeni başladım bir de regl olduğum için biraz bocalıyorum Zamanla her şey oturacak inşallah
İnşallah canım ekmeği tamamen bırakma sabah veya öğle saatlerinde tuketsen yeter. Şimdiden gözle görülür harika menüler var. Çok iyi gidiyorsun bitanem. Menü yorumları ilerlememiz açısından önemli.

Alıntılar gitti nasıl oldu anlamadım alintiladiklarimdan bı seninkini hatırlıyorum(tüm gün alıntı yapmıştım okuyup çıkmam gerekmisti)neyse sağlık olsun
Jasminium84 canım ben de 20 dk boosted yaptım sonra zumba ve bölgesel on dk ile yarım saate tamamladım zinciri kırma yapalım bayrama kadar bu da ilk gün olsun
Kızınla ilgili yazdıklarını okudum çok geçmiş olsun, korkulacak bir şey çıkmamasına çok sevindim
Menü yazıp yatayım

13 Haziran menusu
Kahvaltı (kızımın sınıf etkinliği dışarda yedim)
10.00
Salatalık, siyah zeytin,peynir,bir iki çatal omlet, bir banim bal çay

Ara yok

12.30 tantuni ayran

14.30 limonlu soda

16.30 iki çatal revani, bir dilim börek, bir dilim süzme peynir (komşu çağırmıştı okulda toplantıdan çıkıp uğradım,kısır türü ve yeşillik olur diye umut etmiştim ama kahvaltı türü hazirlamis börek poğaça pastırma reçel falan)
Öğlen ile düşününce khidrat ağırlıklı oldu diye akşam yemek yemedim evde.Spor da yapınca dengelemistir diye düşünüyorum.Regl geliyor galiba karnım sebepsizce sis iki gündür ama tartıda sorun görünmüyor şimdilik
1,5 lt su
10500 adım(adım hedefimi de on binle guncelledim ya yarım saat boosted ya da on bin adım)
Elhan menekse_kokusu

13 Haziran Salı

Sabah
10 badem, 1 fincan granül kahve

Öğle
Omlet, 3 zeytin, 1 kk den biraz fazla peynir,1 kapta biber,1 tk acuka sos, 1 domates,yarım muz, 3 erik

Akşam
1 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası, 1 biber dolması, 1 kase cacık

Ara
3 kare bitter çikolata
Su: 2 lt
Spor: Bu hafta spor yapamayacagım muhtemelen, iş ve evde yoğunluk çok ozlemon Elhan

Düzenle seçeneği aktif olmadı foto eklemeyi ve Cordelia yi etiketlemeti unutmuşum Elhan menekse_kokusu

Eklentiler

• IMG_20230613_233804.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 29
Afiyet olsun limoşuumm gayette güzel beslenmişsin

Kaptanım bugüne kadR geldim ama yarın gündüz arkadaşıma gidicem. Oda birşeyler hazırlıcakmış. Sonra 2 akşamda doğum gününe davetliyim. Nasıl olcak bilmiyorum. Eksiyi boşverdim artı gelmeae iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…