Regl dönemi şiskinlik olur ama geçer canım. Hem bu dönemde metabolizma daha hizliymis. Güzel menulerle avantaja cevirebilirsin sonrası yüzün gülecek hiç endişelenmeNe kusuru canım ya ama görmek motive eder beni . Ya bu arada bı şey sorcam ben regl olcak 3 4 güne karnım bayağı sis normalde bı öğün atlasam sonerdi hemen . Ondan mı böyle acaba ?
Afiyet olsun canım13 Haziran Salı
12.30
1 büyük kase yeşil salata
1 dürüm et döner
16.30
1 avuç beyaz leblebi
3 tane brezilya cevizi
10 tane kayısı
Su: 2,5 lt
Adım: 12141
Eki Görüntüle 3261019
ozlemon
Elhan
Artı gördüm bugün tartıda eşime tavuk aldırdım göğsünden ciitir tavuk ve patates kızartması yapacaktım az daha sonra hemen gruba koşup yazistim dağıldı kafam. Tartyi bu kadar takmamak lazım aslında önemli olan incelme ama asamiyorum bunu hiç. Şimdi regl olduktan sonra bu artılar düşer dimi yine?Regl dönemi şiskinlik olur ama geçer canım. Hem bu dönemde metabolizma daha hizliymis. Güzel menulerle avantaja cevirebilirsin sonrası yüzün gülecek hiç endişelenme
Sağol kaptanım ben de çok mutlu oldum, dün gece yaşadığım korkudan sonra çok rahatladımHarikasın canım ya çok sevindim.. çocuğunla ilgili de korktuğun çıkmamış çok sevindimgüzel haberlerini de alırız inşallah
Menü güzel tatlım.Benim iyi geçmedi ama pes etmek yok battı balık yan gider yok herşeye rağmen bugün menümü yazıyorum ve yarın maç yeniden başlıyorbugün hiç sofra kuramadım hep ayakta biseyler yedim ama söz yarın telafi günü
Kahvaltı iki yumurta
İki avuç kabak çekirdeği
Maraş dondurması
Kiraz kayısı ve şeftali
Akşam etli kabak
Bir kase yoğurt
İki üç kaşık pilav
Elhan menekse_kokusu
Günlük tartılar yanıltıcı olabiliyor kuzum. Sağlıklı, temiz beslen eninde sonunda sonuç istediğin gibi oluyor. O artılar gidecek .Artı gördüm bugün tartıda eşime tavuk aldırdım göğsünden ciitir tavuk ve patates kızartması yapacaktım az daha sonra hemen gruba koşup yazistim dağıldı kafam. Tartyi bu kadar takmamak lazım aslında önemli olan incelme ama asamiyorum bunu hiç. Şimdi regl olduktan sonra bu artılar düşer dimi yine?
Afiyet olsun canım menun o kadar da kötü değil tabi ne kadar dondurma ne kadar meyve yedin bilemiyorum.. ama yarın telafi edersin senBenim iyi geçmedi ama pes etmek yok battı balık yan gider yok herşeye rağmen bugün menümü yazıyorum ve yarın maç yeniden başlıyorbugün hiç sofra kuramadım hep ayakta biseyler yedim ama söz yarın telafi günü
Kahvaltı iki yumurta
İki avuç kabak çekirdeği
Maraş dondurması
Kiraz kayısı ve şeftali
Akşam etli kabak
Bir kase yoğurt
İki üç kaşık pilav
Elhan menekse_kokusu
Ah canım ben etiketledim aslında seniSağol kaptanım ben de çok mutlu oldum, dün gece yaşadığım korkudan sonra çok rahatladım
Yaa bu arada kusura bakma yorgunluktan kafam uçmuş benimbeni etiketledin zannedip hatta beni ozlemon Kaptanım etiketledi zannedip atlamışım mesajına
Ama olsun neticede amaçlar ortak gönüller bir ❤
Sağol canımAfiyet olsun canımAdım çok güzel. Tek öğün yemişsin bir bildigin var sanki
Akşam öğününde karbonhidrati bıraktığın an bu iş tamam canım. Daha bugün Fazilet diye bir doktordan aynısını dinledim. Afiyet olsun canımmenekse_kokusu Elhan
13 Haziran 2023
sabah 09.15
4 yk ev yoğurdu içinde tarçın+10 çiğ kuruyemiş+ 6-7 çilek+ 2 yk yulaf ezmesi
öğlen 12.10
4-5 yk çorba
5 yk az kıymalı ve yoğurtlu makarna
pancar turşusu
ara
1 galeta+ 3 kayısı
akşam 19.10
3 köfte ve 3-4 yk patates (kızartma değil)
taze soğan
1,5 dilim tbe
2-3 kare bitter
yatana kadar 1,5 lt su
Ah canım ben etiketledim aslında senisonradan farkedip sildim mutlu olmana çok sevindim.. artık cumaya kadar güzel menulerini bekliyoruz
Sen kendini daha iyi biliyorsun inşallah güzel sonuç çıkar.Sağol canım
Aslında yavaş yavaş artırıyorum öğünlerimi canım
Tek öğün yaptığım zamanlarda ara öğünsüz tek yemekle kapatırdım, midem de alışmış ona iki tam öğün yaptığım zaman çok şiş hissediyorum
İlk önce arA öğüne alıştırıp kendimi sonra 2 ana öğüne çevireceğim ❤
Dondurmaya dayanamıyorum daha doğrusu dayanamıyoruz her yaz eve hergun dondurma girer öyle olunca da yememek için ciddi nefis terbiyesi lazım.ama donruma yeyince yemek yememeye çalışıyorumMenü güzel tatlım.Dondurma yiyerek zayıflayan hatun olarak tarihe geçeceksin
Özellikle miktar belirtmedimAfiyet olsun canım menun o kadar da kötü değil tabi ne kadar dondurma ne kadar meyve yedin bilemiyorum.. ama yarın telafi edersin sen
Ah canım ben etiketledim aslında senisonradan farkedip sildim mutlu olmana çok sevindim.. artık cumaya kadar güzel menulerini bekliyoruz
Dondurmayı ara öğün niyetine yiyebilirsin. 1 porsiyon kuruyemis 1 porsiyon meyve hakkını 2 top dondurma olarak kullanabilirsinÖzellikle miktar belirtmedimama söz yarın telafi edeceğim inşallah
İnşallah canimmGünlük tartılar yanıltıcı olabiliyor kuzum. Sağlıklı, temiz beslen eninde sonunda sonuç istediğin gibi oluyor. O artılar gidecek .
Sen kendini daha iyi biliyorsun inşallah güzel sonuç cikar canım.Sağol canım
Aslında yavaş yavaş artırıyorum öğünlerimi canım
Tek öğün yaptığım zamanlarda ara öğünsüz tek yemekle kapatırdım, midem de alışmış ona iki tam öğün yaptığım zaman çok şiş hissediyorum
İlk önce arA öğüne alıştırıp kendimi sonra 2 ana öğüne çevireceğim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?