Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne kusuru canım ya ama görmek motive eder beni . Ya bu arada bı şey sorcam ben regl olcak 3 4 güne karnım bayağı sis normalde bı öğün atlasam sonerdi hemen . Ondan mı böyle acaba ?
Regl dönemi şiskinlik olur ama geçer canım. Hem bu dönemde metabolizma daha hizliymis. Güzel menulerle avantaja cevirebilirsin sonrası yüzün gülecek hiç endişelenme

Regl dönemi şiskinlik olur ama geçer canım. Hem bu dönemde metabolizma daha hizliymis. Güzel menulerle avantaja cevirebilirsin sonrası yüzün gülecek hiç endişelenme
Artı gördüm bugün tartıda eşime tavuk aldırdım göğsünden ciitir tavuk ve patates kızartması yapacaktım az daha sonra hemen gruba koşup yazistim dağıldı kafam. Tartyi bu kadar takmamak lazım aslında önemli olan incelme ama asamiyorum bunu hiç. Şimdi regl olduktan sonra bu artılar düşer dimi yine?

Harikasın canım ya çok sevindim.. çocuğunla ilgili de korktuğun çıkmamış çok sevindim güzel haberlerini de alırız inşallah
Sağol kaptanım ben de çok mutlu oldum, dün gece yaşadığım korkudan sonra çok rahatladım

Yaa bu arada kusura bakma yorgunluktan kafam uçmuş benim beni etiketledin zannedip hatta beni ozlemon Kaptanım etiketledi zannedip atlamışım mesajına

Ama olsun neticede amaçlar ortak gönüller bir ❤

Menü güzel tatlım. Dondurma yiyerek zayıflayan hatun olarak tarihe geçeceksin

Günlük tartılar yanıltıcı olabiliyor kuzum. Sağlıklı, temiz beslen eninde sonunda sonuç istediğin gibi oluyor. O artılar gidecek .

Afiyet olsun canım menun o kadar da kötü değil tabi ne kadar dondurma ne kadar meyve yedin bilemiyorum.. ama yarın telafi edersin sen
Ah canım ben etiketledim aslında seni sonradan farkedip sildim mutlu olmana çok sevindim.. artık cumaya kadar güzel menulerini bekliyoruz

Afiyet olsun canım Adım çok güzel. Tek öğün yemişsin bir bildigin var sanki
Sağol canım

Aslında yavaş yavaş artırıyorum öğünlerimi canım
Tek öğün yaptığım zamanlarda ara öğünsüz tek yemekle kapatırdım, midem de alışmış ona iki tam öğün yaptığım zaman çok şiş hissediyorum

İlk önce arA öğüne alıştırıp kendimi sonra 2 ana öğüne çevireceğim ❤

Akşam öğününde karbonhidrati bıraktığın an bu iş tamam canım. Daha bugün Fazilet diye bir doktordan aynısını dinledim. Afiyet olsun canım

Sen kendini daha iyi biliyorsun inşallah güzel sonuç çıkar.

Menü güzel tatlım. Dondurma yiyerek zayıflayan hatun olarak tarihe geçeceksin
Dondurmaya dayanamıyorum daha doğrusu dayanamıyoruz her yaz eve hergun dondurma girer öyle olunca da yememek için ciddi nefis terbiyesi lazım.ama donruma yeyince yemek yememeye çalışıyorum

Özellikle miktar belirtmedim ama söz yarın telafi edeceğim inşallah

Özellikle miktar belirtmedim ama söz yarın telafi edeceğim inşallah
Dondurmayı ara öğün niyetine yiyebilirsin. 1 porsiyon kuruyemis 1 porsiyon meyve hakkını 2 top dondurma olarak kullanabilirsin tabii fazlasını yemesen iyi olur..

Sen kendini daha iyi biliyorsun inşallah güzel sonuç cikar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…