Aynen bende öyleyim şimdi babası bakıyor çocuklara ben dinleniyorum gecede sürekli uyanıyoruz biz
Allah yardımcımız olsun valla çocuk büyütmek zor işBiz de öyleyiz canım 5 saat fln uyuduysam oo bugün süper uyudum diyorum düşün
Afiyet olsun maşallah çok istikrarlisinMerhaba arkadaşlar Japon diyetinde 4.gun
Sabah
2 yumurta muz
Şekersiz çay
Ara
1bardak süt
Akşam
3 yumurta
4000
Adım
1.5 lt su
menekse_kokusu Elhan @siskopat
Afiyet olsun.. kaçamaklar olmuş ama aşırıya kacmamis12 HAZİRAN
SABAH
1 domates yarım salatalık 5-6 dal roka
1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 4-5 zeytin
ARA
1 lt yeşilçaylı süt 2 saatte bir içildi
ÖĞLE
4 küçük misket tavuk 2 yemek kaşığı erişte
1 küçük top profiterol (sosunu yemedim )
ARA
türk kahvesi
7-8 çubuk kraker
AKŞAM
belki balık
Elhan menekse_kokusu @CordeLia
Bu süt ne ola kiSelamlar ben de yazayım.
Sabah 7.30
Bi kuru patlıcan dolması
11.00
2 kücük has yumurta
Bi elma
Kahve
14.00
Bi havuç
2 kare %98 kakao ciko
2 bardak Hafer nit soja süt
17.00
4 köfte
2 kücük has yumurta
2 lokma tt ekmek
Salata
Şu 2
Spor akşam güncelleyecegim.
Elhan ya diğer kaptanımi karistiriyorum
BennnArkadaşlar aranızda emziren anne varmı acaba
Afiyet olsun canim.. öğlen menun hariç gayet iyi olmuş.. çorba da makarna da karbonhidrat kategorisinde.. onun yerine sebze ya da et tercih et harika olurdumenekse_kokusu Elhan
13 Haziran 2023
sabah 09.15
4 yk ev yoğurdu içinde tarçın+10 çiğ kuruyemiş+ 6-7 çilek+ 2 yk yulaf ezmesi
öğlen 12.10
4-5 yk çorba
5 yk az kıymalı ve yoğurtlu makarna
pancar turşusu
ara
1 galeta+ 3 kayısı
akşam 19.10
3 köfte ve 3-4 yk patates (kızartma değil)
taze soğan
1,5 dilim tbe
2-3 kare bitter
yatana kadar 1,5 lt su
Yaa maşallah Allah bağışlasınAfiyet olsun maşallah çok istikrarlisin
Afiyet olsun.. kaçamaklar olmuş ama aşırıya kacmamis
Bu süt ne ola ki
Beni nasıl unutursun.. beni beni kaptanini
Bennn6 aylık bebeğim var
Afiyet olsun canim.. öğlen menun hariç gayet iyi olmuş.. çorba da makarna da karbonhidrat kategorisinde.. onun yerine sebze ya da et tercih et harika olurdu
Aminn canım cumlemizinkiniYaa maşallah Allah bağışlasın
Öyle canım bazen eşime diyorum su sevgi olmasa onlara karşı duyduğumuz anne baba olmak delilikAllah yardımcımız olsun valla çocuk büyütmek zor iş
saol canımAfiyet olsun canim.. öğlen menun hariç gayet iyi olmuş.. çorba da makarna da karbonhidrat kategorisinde.. onun yerine sebze ya da et tercih et harika olurdu
Canımmm ben saat 8 gibi 30 dakikalık booster yaptımJasminium84 çocukları uyuttum, üç makine camacir katlanmak için, mutfak toplanmak için beni bekliyor ama ben Leslie yapacagim yarım saat.Hadi bı gayret gel sen de
Kaptanım ben kendimi bugün çok iyi hissediyorumCanlarımm çok yoğun bir gün geçirdim buraya da fazla uğrayamadim.. gününüz nasıl geçti? Zorlanan var mı? Cumaya 2 günümüz kaldı
Güzel sonuçlarınızi görmek için sabırsızlanıyorumben menumu yazdım hadi siz de yazın bakalım neler yediniz
Kinoalihatun
suspushanimcim
Tesnim1903
fesang
MAKE UP_
Lavinia_98
M Meryem1306
ilimtalepedenanne
S Suskunkardelen
60kiloyum
Childdevelopment
Ah tamam o zaman canım Afiyet olsun tekrarsaol canımevet öğlen menüm karboydu. ama bu 1-2 hafta işyerine gelen yemekten yiyeceğim yani bayrama kadar. ondan oldu. başka seçenek yoktu. sonra zaten ilk öğünümü öğlen kahvaltıyla yapmak istiyorum. öyle devam edeceğim.
Sağol canimmTatlım afiyet olsun.
Eklemeyi unutmuşum canım.Sevgili kaptancim benim kilom neden yazılı değil tabloda şimdi farkettimm
Harikasın canım ya çok sevindim.. çocuğunla ilgili de korktuğun çıkmamış çok sevindimCanımmm ben saat 8 gibi 30 dakikalık booster yaptım
Hadi sıra sen de o zaman bol bol yak yağlarını
Kaptanım ben kendimi bugün çok iyi hissediyorum
Ödemim de gitti çok şükür şu artıları da atarsam üzerimden ohhh missss
Kilolu fotoğraflar motivasyon kaynağımız tarihi eser onlar sonra baktıkça çok mutlu olacaksın hiç üzülme canım.S harfini koymayı unutmuşumm saç tava olacak
Saatleri hatırlayamadım o yüzden yazmadım yarın daha detaylı yazarım.
2 gün önce ailecek parka gittik birsürüde foto cekindik dün akşam ancak bakma fırsatım oldu şok oldum dedim bu benmiyim ne yapmışım kendime dedimkendimi hiç bu kadar kilolu düşünmüyordum görünce çok çok üzüldüm halime artık kacamak yok dengeli ve sağlıklı beslenmek var.
Hedefime ulaşınca sizinlede paylaşırım fotomu öncesi sonrası yaparım
Ne kusuru canım ya ama görmek motive eder beni . Ya bu arada bı şey sorcam ben regl olcak 3 4 güne karnım bayağı sis normalde bı öğün atlasam sonerdi hemen . Ondan mı böyle acaba ?Eklemeyi unutmuşum canım.
Cuma günü guncellerim kusura bakma.
Benim iyi geçmedi ama pes etmek yok battı balık yan gider yok herşeye rağmen bugün menümü yazıyorum ve yarın maç yeniden başlıyorCanlarımm çok yoğun bir gün geçirdim buraya da fazla uğrayamadim.. gününüz nasıl geçti? Zorlanan var mı? Cumaya 2 günümüz kaldı
Güzel sonuçlarınızi görmek için sabırsızlanıyorumben menumu yazdım hadi siz de yazın bakalım neler yediniz
Kinoalihatun
suspushanimcim
Tesnim1903
fesang
MAKE UP_
Lavinia_98
M Meryem1306
ilimtalepedenanne
S Suskunkardelen
60kiloyum
Childdevelopment
Canına söyle şimdi çekmesin bitanem. Çok güzel gidiyorsun.canım sen başla bu hafta. motivasyon 1-2 haftada ancak geliyor zaten. buraya menü yazınca az da olsa dikkat ediyorsun. yavaş yavaş oturuyor menüler.
ben de bu hafta girdim takıma. üstelik regl oldum. canım deli gibi hamurişi ve çikolata çekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?