BiliyordumAtanamayan öğretmen diyelimsanırım çoğunluk öğretmen var :))
Kazasız belasız davayleri atlatmani dilerim kukişim.Kaptanım bugüne kadR geldim ama yarın gündüz arkadaşıma gidicem. Oda birşeyler hazırlıcakmış. Sonra 2 akşamda doğum gününe davetliyim. Nasıl olcak bilmiyorum. Eksiyi boşverdim artı gelmeae iyi
Amin ablacım ya. Bunların sonu gelmicek. Mecburuz yaşadığımız sürecw birileriyle görüşcez. Önemli olan abartmamak ve sonra telafisini yapmak artık napalım. Ben sonrasında 3 4 gün kabak detoxu yapayım diyorumKazasız belasız davayleri atlatmani dilerim kukişim.Elinden geleni yap ertesi günleri bakacağız çaresine
Bu cumartesi biz de okuldan arkadaşlarla buluşacağız aynı sorun bende de var. Dişimize uygun bir şeyler yeme umuduyla artık.
Harikasın tatlım.Günaydın , 400 ml şu icildi ,takviye alindi. 47 dk pilates yapıldı
Ayyyy ne güzel sabah sabah deniz havası
Doğru bitanem. Sonrasinda semizotu, kabak, yeşil smoothie düşünüyorum bakalım. Korktuğumuz gibi olmaz inşallahAmin ablacım ya. Bunların sonu gelmicek. Mecburuz yaşadığımız sürecw birileriyle görüşcez. Önemli olan abartmamak ve sonra telafisini yapmak artık napalım. Ben sonrasında 3 4 gün kabak detoxu yapayım diyorum
Keyifli yurumeler
Seydacim bir yerden başlamak lazım. İmrenmenin sonraki durağı harekete geçmektir bizimle olmayı seçtin ve başardin. İçin eriyecek , dışın eriyecek harika bir prensese dönüşeceksin. Bunun önündeki tek engel sensin . Bu niyetinin peşini bırakma yeter ki. Yolda biz senin yanındayız. İnşallah çok güzel kilolar vereceksin.Eki Görüntüle 3261192
Güncel kilominşallah bende sizler gibi bol eksiler görürüm yaaaaaa valla size çok imreniyorum içim eriyor resmen Elhan Cordelia Zipzip-
O kavalye sensin tabi ki...minik minik adımlarla dinlene dinlene keyifle gezersin inşallah. Bakarsın buranın havası enerjisi sana çok iyi gelecek.Vaktini bekliyordur, yinele abartmayalım, pazartesi nasip olursa Türkiye de olacağım, bende kara kara düşünüyorum, eşime kavalye bulmam lazım, yoksa ben eşlik edeceğim, sen nasıl gezecen diyor da Türkiye de olacağım da evde oturacağım, hiç benlik değil, bakalım nasıl olacak
Şimdi tamamiz çekim gücümüz tüm öğretmenleri burada topluyor.Atanamayan öğretmen diyelimsanırım çoğunluk öğretmen var :))
Günaydın saracim.Günaydın kızlar herkese mutlu bir gün olsun
Amin canım inşallahGünaydın saracim.Saglikla geçireceğimiz çok guzel bir gün olsun inşallah
Bende öyle düşünüyorum canım yoksa kilolar sıkıntı olmaya başladı bu arada benim canımda kek dolma gibi şeyler istiyorcanım sen başla bu hafta. motivasyon 1-2 haftada ancak geliyor zaten. buraya menü yazınca az da olsa dikkat ediyorsun. yavaş yavaş oturuyor menüler.
ben de bu hafta girdim takıma. üstelik regl oldum. canım deli gibi hamurişi ve çikolata çekiyor.
Geçmiş olsun canım eşine kavalye bulmak ne demek kız yanında sen olmayacaksan yalnız gezsin yada seninle beraber yavaş yavaş yürüsünVaktini bekliyordur, yinele abartmayalım, pazartesi nasip olursa Türkiye de olacağım, bende kara kara düşünüyorum, eşime kavalye bulmam lazım, yoksa ben eşlik edeceğim, sen nasıl gezecen diyor da Türkiye de olacağım da evde oturacağım, hiç benlik değil, bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?