• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne kusuru canım ya ama görmek motive eder beni . Ya bu arada bı şey sorcam ben regl olcak 3 4 güne karnım bayağı sis normalde bı öğün atlasam sonerdi hemen . Ondan mı böyle acaba ?
Regl dönemi şiskinlik olur ama geçer canım. Hem bu dönemde metabolizma daha hizliymis. Güzel menulerle avantaja cevirebilirsin sonrası yüzün gülecek hiç endişelenme :KK68:

Regl dönemi şiskinlik olur ama geçer canım. Hem bu dönemde metabolizma daha hizliymis. Güzel menulerle avantaja cevirebilirsin sonrası yüzün gülecek hiç endişelenme :KK68:
Artı gördüm bugün tartıda eşime tavuk aldırdım göğsünden ciitir tavuk ve patates kızartması yapacaktım az daha sonra hemen gruba koşup yazistim dağıldı kafam. Tartyi bu kadar takmamak lazım aslında önemli olan incelme ama asamiyorum bunu hiç. Şimdi regl olduktan sonra bu artılar düşer dimi yine?

Harikasın canım ya çok sevindim.. çocuğunla ilgili de korktuğun çıkmamış çok sevindim ❤️ güzel haberlerini de alırız inşallah 😘
Sağol kaptanım ben de çok mutlu oldum, dün gece yaşadığım korkudan sonra çok rahatladım 🥰

Yaa bu arada kusura bakma yorgunluktan kafam uçmuş benim 😂😂 beni etiketledin zannedip hatta beni ozlemon ozlemon Kaptanım etiketledi zannedip atlamışım mesajına 😄🥰

Ama olsun neticede amaçlar ortak gönüller bir ❤😘😘

Benim iyi geçmedi ama pes etmek yok battı balık yan gider yok herşeye rağmen bugün menümü yazıyorum ve yarın maç yeniden başlıyor :KK66: bugün hiç sofra kuramadım hep ayakta biseyler yedim ama söz yarın telafi günü
Kahvaltı iki yumurta
İki avuç kabak çekirdeği
Maraş dondurması
Kiraz kayısı ve şeftali
Akşam etli kabak
Bir kase yoğurt
İki üç kaşık pilav
Elhan Elhan menekse_kokusu menekse_kokusu
Menü güzel tatlım. :super: Dondurma yiyerek zayıflayan hatun olarak tarihe geçeceksin :rolleyes:

Artı gördüm bugün tartıda eşime tavuk aldırdım göğsünden ciitir tavuk ve patates kızartması yapacaktım az daha sonra hemen gruba koşup yazistim dağıldı kafam. Tartyi bu kadar takmamak lazım aslında önemli olan incelme ama asamiyorum bunu hiç. Şimdi regl olduktan sonra bu artılar düşer dimi yine?
Günlük tartılar yanıltıcı olabiliyor kuzum. Sağlıklı, temiz beslen eninde sonunda sonuç istediğin gibi oluyor. O artılar gidecek . :KK72:

Benim iyi geçmedi ama pes etmek yok battı balık yan gider yok herşeye rağmen bugün menümü yazıyorum ve yarın maç yeniden başlıyor :KK66: bugün hiç sofra kuramadım hep ayakta biseyler yedim ama söz yarın telafi günü
Kahvaltı iki yumurta
İki avuç kabak çekirdeği
Maraş dondurması
Kiraz kayısı ve şeftali
Akşam etli kabak
Bir kase yoğurt
İki üç kaşık pilav
Elhan Elhan menekse_kokusu menekse_kokusu
Afiyet olsun canım menun o kadar da kötü değil tabi ne kadar dondurma ne kadar meyve yedin bilemiyorum.. ama yarın telafi edersin sen 🥰
Sağol kaptanım ben de çok mutlu oldum, dün gece yaşadığım korkudan sonra çok rahatladım 🥰

Yaa bu arada kusura bakma yorgunluktan kafam uçmuş benim 😂😂 beni etiketledin zannedip hatta beni ozlemon ozlemon Kaptanım etiketledi zannedip atlamışım mesajına 😄🥰

Ama olsun neticede amaçlar ortak gönüller bir ❤😘😘
Ah canım ben etiketledim aslında seni🤣 sonradan farkedip sildim🙊 mutlu olmana çok sevindim.. artık cumaya kadar güzel menulerini bekliyoruz ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ Adım çok güzel. Tek öğün yemişsin bir bildigin var sanki :KK60:
Sağol canım 😍🥰

Aslında yavaş yavaş artırıyorum öğünlerimi canım 🥰
Tek öğün yaptığım zamanlarda ara öğünsüz tek yemekle kapatırdım, midem de alışmış ona iki tam öğün yaptığım zaman çok şiş hissediyorum

İlk önce arA öğüne alıştırıp kendimi sonra 2 ana öğüne çevireceğim ❤🥰🥰

menekse_kokusu menekse_kokusu Elhan Elhan

13 Haziran 2023

sabah 09.15
4 yk ev yoğurdu içinde tarçın+10 çiğ kuruyemiş+ 6-7 çilek+ 2 yk yulaf ezmesi

öğlen 12.10
4-5 yk çorba
5 yk az kıymalı ve yoğurtlu makarna
pancar turşusu

ara
1 galeta+ 3 kayısı

akşam 19.10
3 köfte ve 3-4 yk patates (kızartma değil)
taze soğan
1,5 dilim tbe
2-3 kare bitter

yatana kadar 1,5 lt su
Akşam öğününde karbonhidrati bıraktığın an bu iş tamam canım. Daha bugün Fazilet diye bir doktordan aynısını dinledim. Afiyet olsun canım ❤️

Sağol canım 😍🥰

Tek öğün yaptığım zamanlarda ara öğünsüz tek yemekle kapatırdım, midem de alışmış ona iki tam öğün yaptığım zaman çok şiş hissediyorum

Sen kendini daha iyi biliyorsun inşallah güzel sonuç çıkar.

Menü güzel tatlım. :super: Dondurma yiyerek zayıflayan hatun olarak tarihe geçeceksin :rolleyes:
Dondurmaya dayanamıyorum daha doğrusu dayanamıyoruz her yaz eve hergun dondurma girer öyle olunca da yememek için ciddi nefis terbiyesi lazım.ama donruma yeyince yemek yememeye çalışıyorum

Afiyet olsun canım menun o kadar da kötü değil tabi ne kadar dondurma ne kadar meyve yedin bilemiyorum.. ama yarın telafi edersin sen 🥰

Ah canım ben etiketledim aslında seni🤣 sonradan farkedip sildim🙊 mutlu olmana çok sevindim.. artık cumaya kadar güzel menulerini bekliyoruz ❤️
Özellikle miktar belirtmedim :olamaz: ama söz yarın telafi edeceğim inşallah

Özellikle miktar belirtmedim :olamaz: ama söz yarın telafi edeceğim inşallah
Dondurmayı ara öğün niyetine yiyebilirsin. 1 porsiyon kuruyemis 1 porsiyon meyve hakkını 2 top dondurma olarak kullanabilirsin🤗 tabii fazlasını yemesen iyi olur..❤️

Sağol canım 😍🥰

Sen kendini daha iyi biliyorsun inşallah güzel sonuç cikar canım.

13 Haziran
12.00 Bir buçuk haş. yumurta, marul, taze nane, salatalık
13.00 Kahve
17.00 Limonlu semizotu salatası, bir baget tavuk , yarım kepçe tavuk suyu çorba
19.00 Bir tutam kuru üzüm
İki litre su
Adım
Screenshot_2023-06-13-23-11-44-649-edit_com.huawei.health.webp
ozlemon ozlemon

Back
X