- 20 Mart 2008
- 141.644
- 213.219
- 1.423
- 60
İyiyim canım iş güç koşturuyorum diyete konsantre olmaya çalışıyorum ama tam motivasyonu yok o yüzden buraya da gelip mahcup olmak istemiyorum öyle işteİnşallah saracığım, ben de inanıyorum, rabbim tüm hastalara şifa versin
Sen nasılsın?
Süt olmasa iyidiGeçmiş olsun, iyi dileklerim ve dualarım sizinle.
Sabah 2 yumurta Yarım muz , akşam 2 yumurta Yarım muz Bi şu bardağı süt dini kızlar yanlış bilmiyorum.
Ben sabah
7 30 da
Bi kuru biber dolması
11 de
2 has yumurta
Bir elma
Yedim.
Az önce de 2 kare %98 kakao ciko yedim ama adı ciko 0 şeker ve tadı yoktu.ve yanin da 2 şu bardağı Hafer süt içtim.
Nasıl yapacağım oğlak burcuPanzehiri onu daraltmak.
Kendiliğinden bırakacaktır. Bana güven
Afiyet olsun canım13 haziran
ozlemon Elhan Cordelia
Sabah aç karna;salata limon maydanoz smoothie
Leslie -15dk
Sabah:11.00
1 ceyek peynir
8zeytin
2 dilim domates
Tereyagında 1 yumurta
1 tambuğday ekmek
Sekersiz çay
13.30
Semizotu çorba
17.00
Tarçınlı filtre kahve
18.00
İspanak yemeği
Bol limonlu sumaklı kıvircık salata
Kefir
1.5 litre su
Teşekkür ederim ablam pek tartmadım ama insallah veriyorumdurAfiyet olsun canımtertemiz menülerin var maşallah. Ne güzel gidiyorsun.
Sağlıksız bir şey yemiyorsun canım. Verirsin verirsinTeşekkür ederim ablam pek tartmadım ama insallah veriyorumdur
Yurüyüşte edebilsem cok cabuk vermistimm baya ama iste kızçe durmuyoSağlıksız bir şey yemiyorsun canım. Verirsin verirsin
Köylerde sağlıklı organik gıdalar yersin hiç korkma.Borek , çörek, kek , makarna mesafeli dur ya da minik porsiyon ye. Taze sebze, yeşillik ye bol bol canim. Gittiğin kiloyu koruyup gel geri kalanı burada halletmeye devam ederiz.Yurüyüşte edebilsem cok cabuk vermistimm baya ama iste kızçe durmuyo
korkuyorum köylerde yiyecem diyeçok çabaladım vallahi vermek için
Afiyet olsun tatlım.12 HAZİRAN
SABAH
1 domates yarım salatalık 5-6 dal roka
1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 4-5 zeytin
ARA
1 lt yeşilçaylı süt 2 saatte bir içildi
ÖĞLE
4 küçük misket tavuk 2 yemek kaşığı erişte
1 küçük top profiterol (sosunu yemedim )
ARA
türk kahvesi
7-8 çubuk kraker
AKŞAM
belki balık
Elhan menekse_kokusu Cordelia
Yavaş yavaş bir düzene oturtursun canım. Bulgur pilavı miktar olarak azsa güzel bir menü. Afiyet olsun.Kizlar merhaba. Ben iki çocukla aktif olamıyorum sizin gibi siz nasıl başarıyorsunuz yaaneyse bugün yediklerimi yazayım
Haşlanmış yumurta
Salatalık domates yeşillik
Bitki çayı
Bulgur pilavı cacık ve güveç
2litre Su şimdilik
Uyuyana kadar 3 litre olur inşallah bir de 2 fincan daha bitki çayı içecem
Spor olarak da 30 dk Leslie boosted yaptım 7000 de adımım var 5000 adım daha atmayı planlıyorum inslalah
Demi ablamm dogru diyorsun kahvaltıyı sağlam yaparım akşaminı az yerim filtre kahvemide getiricem peşime yeşilcayımı falanKöylerde sağlıklı organik gıdalar yersin hiç korkma.Borek , çörek, kek , makarna mesafeli dur ya da minik porsiyon ye. Taze sebze, yeşillik ye bol bol canim. Gittiğin kiloyu koruyup gel geri kalanı burada halletmeye devam ederiz.
Ben düzgün tamamladımOff ya yolda bi tanıdığımda karşılaştım illa yedigi bisküviler ikram etti yok diyetteyim dedim kız ne diyeti biseyin YÖK dedi falan yedim( gitti benim şu orucu neyse gitti diye bozmayacagim tabiki de
.
Yolda giderken bir tekeriniz patlasa ne yapıyorsunuz yenisini takıyorsunuz degil mi tutup da diğer ucunu de patlatıyorsunuz:)
Senin espiriler beni benden alıyorVatanından ayrı kalmış bir undan yapılıyor tatlım
Yani yapmaya çalışıyorum herşey eksi içinAfiyet olsun tatlım.Kontrollü yemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?