- 18 Mart 2018
- 30.774
- 122.408
- 598
- 35
Yemeyin diyeEkmek 10 ₺ oluyomuş vay arkadaş yaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemeyin diyeEkmek 10 ₺ oluyomuş vay arkadaş yaa![]()
Hoşgeldin canımMerhabalar bende katılabilirmiyim aranızaaa![]()
Hoşbulduk teşekkür ederimHoşgeldin canım
Ben ekmek yememkş zatenYemeyin diye![]()
Afiyet olsun Zeytur. Kacamaksiz ne güzel menüSabah
Omlet
5 zeytin
Biraz peynir
Domates salatalık
1.tb ekmek
Ara
2 kepekli galeta
Türk kahvesi
Akşam
5 yk aç tava
1 tb ekmek
3 yk yoğurt
Yağsız salata
2 litre su içildi
Elhan
Selamlar ben de yazayım.
Sabah 7.30
Bi kuru patlıcan dolması
11.00
2 kücük has yumurta
Bi elma
Kahve
14.00
Bi havuç
2 kare %98 kakao ciko
2 bardak Hafer nit soja süt
17.00
4 köfte
2 kücük has yumurta
2 lokma tt ekmek
Salata
Şu 2
Spor akşam güncelleyecegim.
Elhan ya diğer kaptanımi karistiriyorum
![]()
Saol canım 1 porsiyon kadardıYavaş yavaş bir düzene oturtursun canım. Bulgur pilavı miktar olarak azsa güzel bir menü. Afiyet olsun.Oooo spor ve su da mükemmel daha ne olsun.
![]()
canım sen başla bu hafta. motivasyon 1-2 haftada ancak geliyor zaten. buraya menü yazınca az da olsa dikkat ediyorsun. yavaş yavaş oturuyor menüler.İyiyim canım iş güç koşturuyorum diyete konsantre olmaya çalışıyorum ama tam motivasyonu yok o yüzden buraya da gelip mahcup olmak istemiyorum öyle işte
S harfini koymayı unutmuşumm saç tava olacakAfiyet olsun Zeytur. Kacamaksiz ne güzel menüAç tava nasil bir yemek ?
Yediğin saatleri de yazarsan mükemmel olur.Başlangicin hayırlı olsun.
![]()
Merhaba emziren anne buldum bende emziren anneyim 11 aylık oğlum var benimde sizinki kaç aylıkSaol canım 1 porsiyon kadardıama ben emziriyorum da az yiyince doyamıyorum doymayinca da akşamları saldiriyorum herşeye bu defa . Suyu da bildim bileli çok içerim ben o yüzden zorlamıyor pek. Ama vücudum pert .çok hamlamisim canım ya
Merhaba canım. 4 ayı bitti yeni benimkinin. Bir de 21 aylık oğlum varMerhaba emziren anne buldum bende emziren anneyim 11 aylık oğlum var benimde sizinki kaç aylık
Sevgili kaptancim benim kilom neden yazılı değil tabloda şimdi farkettimm
Ayy Allahım sana bolca sabır ve kolaylıklar versinMerhaba canım. 4 ayı bitti yeni benimkinin. Bir de 21 aylık oğlum var![]()
Ah bı de bana sorAyy Allahım sana bolca sabır ve kolaylıklar versin
Benimde 2 oğlum var diğeri 5 yaşına gircek ama inanılmaz zorlanıyorum
Aynen bende öyleyim şimdi babası bakıyor çocuklara ben dinleniyorum gecede sürekli uyanıyoruz bizAh bı de bana sorsabah 7 bucuktan beri sanırım sadece emzirmelerde oturabildim
![]()