• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

teşekkürler ablacım :KK60:
normalde bu kadar evhamlı değilimdir ama çocuklar söz konusu olunca ne kötüsü geliyor aklıma hep o_O
Rica ederim ne demek,konu çocuklar olunca hepimiz aynı duyguları yaşıyotruz işte,onlar hasta olmasınlar diyoruzda oda olmaması imkansız.

Selam hatunlar , niyet ettim eyledim yumurta diyetini yapmaya bakalım.

Cuma tartıya kadar bu şekilde, ne gitse kar .
Nasıl bir diyet o bana da katkı da buluna bilir misin canım 😂😂😂😂 benim de bugün temizlik işim varken iki eltim birden baskın yapar gibi geldiler sabah bütün işlerim kaldı onların yanında tartılmak istemedim 🥲 yarın sabah atarım inşallah ilk tartımı bende 🌹

canımm, saat 10.10daydı randevu, 6 tüp kan alınmış, idrara bakılmış
şu anda e-nabızdan baktım sonuçlara, hep kan değerlerinde bir düşüklük var, internetten baktığımda demir eksikliği anemisi gibi görünüyor

saat 2-3 gibi eşim görüşecekti doktorla, bütün sonuçlarla değerlendirip gerekirse hematoloji yönlendiririm demiş

ben de haber bekliyorum, gelir gelmez yazacağım buraya :KK60:
Hayırlı haberlerle inşallah canım 😘

kızlar az önce eşim aradı, kızımın kreşinden aramışlar, küçük kızım yine çok halsizmiş ve iştahsızmış, ateşi yok gerçi demişler

geçenlerde de hastalanıp ateşi çıktığında vücudunda enfeksiyon olmadığı için anlam verememişlerdi ateş yüksekliğine

kan değerlerinde düşüklük vardı

internette bu belirtilere bakınca lösemi ihtimalinden bahsediyor :KK43: Allahım sen koru :KK43:

yarın doktor randevusu aldık götürüp detaylı test yaptıracağız ama lütfen dua edin kızımda kötü bir hastalık olmasın :KK43:
Geçmiş olsun, iyi dileklerim ve dualarım sizinle.
Nasıl bir diyet o bana da katkı da buluna bilir misin canım 😂😂😂😂 benim de bugün temizlik işim varken iki eltim birden baskın yapar gibi geldiler sabah bütün işlerim kaldı onların yanında tartılmak istemedim 🥲 yarın sabah atarım inşallah ilk tartımı bende 🌹
Sabah 2 yumurta Yarım muz , akşam 2 yumurta Yarım muz Bi şu bardağı süt dini kızlar yanlış bilmiyorum.

Ben sabah
7 30 da
Bi kuru biber dolması 🫣

11 de
2 has yumurta
Bir elma
Yedim.

Az önce de 2 kare %98 kakao ciko yedim ama adı ciko 0 şeker ve tadı yoktu. 😲 ve yanin da 2 şu bardağı Hafer süt içtim.

Geçmiş olsun, iyi dileklerim ve dualarım sizinle.

Sabah 2 yumurta Yarım muz , akşam 2 yumurta Yarım muz Bi şu bardağı süt dini kızlar yanlış bilmiyorum.

Ben sabah
7 30 da
Bi kuru biber dolması 🫣

11 de
2 has yumurta
Bir elma
Yedim.

Az önce de 2 kare %98 kakao ciko yedim ama adı ciko 0 şeker ve tadı yoktu. 😲 ve yanin da 2 şu bardağı Hafer süt içtim.
Sabah muzsa akşam elma yada kiwide yenebiliyor,2 gün yeterli geliyor bu diyet şaşırtma tekniği zaten.

Back
X