Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun kaptanim inşallah aç uyumanın mükafatı ni bugün alırsın
Afiyet olsun canım keşke baklava olmasaymış daha güzel bir menü olurmuş
Afiyet olsun canım
Aynen öyle herseyin başı sağlık canım
Afiyet olsun kaptanim

Selam Kızlar, Güzel bir hafta olsun inşallah.
Birkaç günüm biraz yoğundu, uğrayamadım. Menülerimi yazayım.

Cumartesi
Sahur: su
İftarda misafir vardı. Menüye profiterol ve paçanga eklendi. Yaşanmaması gereken şeyler yaşandı. Bu hafta çok sıkı tutmam lazım :)

Pazar:
Sahur: su
İftar: iki dilim dalyan köfte, 5-6 tane yaprak sarma, yeşil salata, iki çatal havuç tarator, 2 kaşık cacık
Çayın yanında: kuru meyve, çiğ kuruyemiş karışımı
Su: 2 lt

Pazartesi:
Sahur su:
İftar: Bir büyük kase fırında z. yağlı sebze (karnabahar, brokoli, havuç), üzerine tahinli yoğurt, iki küçük ısırık lahmacun (eşiminkinden nefis körlemece:),
Çayın yanında: 3 hurma, biraz çiğ fındık.
Su: 2 lt
Spor: 40 dk dışarıda yürüyüş

Ellssa Boncuk2307 P Purple58

Afiyet olsun canım cumartesi odulden sayılır inşallah bugün güzel bir eksi görürsün

Boncuk2307 boncuğumm nasılsınn nasıl gidiyor korumaa herkesler gitmiş yaa tanıdıklardan çok az kalmış hep seni de baktım baktım ara ara menü filan paylaşmıyon dedim sende mi çıktın yoksam kaç kilosun şuanda ben zayıflayamayıyorum artık ve + ya doğru sürekli gidiyom Allah sonumu hayr etsin püü bana

eline sağlık canımm nasılsınn

Kızlar hepinizden özür dileyerek başlıyorum. Bu hafta Çanakkale zaferi haftası olduğu için dün programimiz vardı . Dersten sonra provasidir iftaridir derken hiç siteye giremedim .sabah tartılamadim. Akşam saat dört buçuk gibi tartilip atayım veya dün ki kilomu direkt yazayım sizleri hiç bekletmeyeyim.
Geçen cumartesi 76.95
Dün 76.10
Fark-850 gram
Ellssa arke Boncuk2307

Şu an kaç kilosun bilmiyorum canım ama zaten çok düşüktü senin kilon. Vermeye değil de almamaya odaklanmak senin için daha iyi olacaktır.

Cumartesi 68.7
Bugün 68.8
+100gram
Bence wc ye çıkamadım o

arke Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Kesin eksidesin sen canım, neyse onlar bu sonuçla rehavete kapilsinlar
Kolaylıklar diliyorum canım, sanırım 16.30da atman sorun olmayacaktır ama bu eksi de çok güzel zaten.

Şu an kaç kilosun bilmiyorum canım ama zaten çok düşüktü senin kilon. Vermeye değil de almamaya odaklanmak senin için daha iyi olacaktır.
haklısın kuzum ama aldığımı vermeye çalışıyorum diyelim çünkü birraz artıdayım ama sanki bişey oldu ve veremiyorum bir kiloy sa bir kilo ama gram da olsa gitmiyor aksine artı ama hata benim biliyorum da aslında her akşam da tatlı olursa tabii

Cumartesi 68.7
Bugün 68.8
+100gram
Bence wc ye çıkamadım o

arke Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
100 g artı sayılmaz canım cumartesiye daha çok artı yapmaya çalış
Ben variiiimeskilerden varız 3-5 kişi . Ramazan olduğu için sayfa sakın o yüzden kimse yokmuş gibi geliyor
Tebrik ederim 79u görmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…