Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Daha önce katılmıştım diyet grubuna 3 sene önce falandı sanırım kuralları biliyorum çok etkisi oluyor o yüzden tekrar gelmeye karar verdim

Canım benım çok geçmiş olsun Rabbim kimseyi korktuğuna ugratmasın

Elhan kaptanım, az önce eşimle konuştum

kızımın demir değerleri çok düşük çıkmış hemen ilaç başlayacağız

haftaya da tekrar görmek istemiş kızımı, hem ilacın etkisini görmek ve kaçak olup olmadığını anlamak istiyormuş hem de karın ultrasonuna da bakmak istemiş.

ama eşim diyor ki acil bir durum olsaydı hastaneye çağıracaktı hemen, demek ki kötü bir durum yok diyor.

Toparlayacağına eminim canımm hadi bi gayret
Afiyetler olsun limoşumm süper bir menü
Canım benim harikasın gene
Ekmek 10 ₺ oluyomuş vay arkadaş yaa
Vallahi ekmek bulamazsanız pasta yiyin diyecekler yakında az kaldı
Hoşgeldiiinn
12 Haziran Pazartesi

12.30
1 lahmacun
Bol yeşillik

17.10
1 avuç beyaz leblebi
6 kayısı
1 kase erik

Su: 2,5 lt
Adım: 9703

Eki Görüntüle 3260733

ozlemon
Elhan
Canım benim harikasın
Canım iyi olacak inşallah çok sevindim kötü bir şey olmamasına inşallah ultrasonda da bir şey çıkmayacak

Canım iyi olacak inşallah çok sevindim kötü bir şey olmamasına inşallah ultrasonda da bir şey çıkmayacak
inşallah canımm inşallah, çocuklarımıza hiç bir şey olmasın, Allah evlatlarımızla sınamasın hiç birimizi

Canım benim harikasın
teşekkürler kaptanımm, bu cuma eksiyle geleceğim inşallah

Çok geçmiş olsun. Rahatsızlığın sebebini ve tedavisinin olduğunu bilmek rahatlatıcı birşey. İnşallah kısa zamanda toparlanır değerleri

Çok şükür canım. Eşin hakli. Senin aklına gelen şeyde bir bulguya rastlansaydi -çok şükür yok- öyle demirle yetinmezdi farklı testler yapılırdı. Tedavi olumlu sonuçlanır inşallah

Geçmişler olsun kullanacağı ilaçlarla mutlaka etkisini görecektir,eşinin dediği gibi ters bişey olsaydı ki olmamış bu sevindr,c, br haber doktor mutlaka daha detaylı tahlillerde isterdi.

Geçmişler olsun kullanacağı ilaçlarla mutlaka etkisini görecektir,eşinin dediği gibi ters bişey olsaydı ki olmamış bu sevindr,c, br haber doktor mutlaka daha detaylı tahlillerde isterdi.
teşekkürler ablacım
normalde bu kadar evhamlı değilimdir ama çocuklar söz konusu olunca ne kötüsü geliyor aklıma hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…