Aman canım dikkat et çok fazla alma. Ramazan biter bitmez dönüp aldıklarını hemen verirsin boncuğumHiç iyi gitmiyorum ben de papatyam vallahi durum çok fena, ramazan bana hiç yaramıyor her sene böyle oluyorum. Ben bir ay izne ayrıldım Ramazan bitince başlayacağım tekkrar, koruma falan hak getire. 70 olmasam bari diye düşünüyorum o kadar yani
Ellerine sağlık boncuk kaptanım. Geçen hafta ikimiz de çok kilo verince bugün beklenmeyen sonuçlar olmuş maalesef.Sevgili MASTERFİT Ailesi
Bu hafta kontrol tartısında en çok kilo veren ve bir yarışmacı transfer etme hakkını kazanan takım kaptanıarke oluyoorrr Kaptanım transferini gerçekleştirebilirsin.
P Purple58 kaptanım sen de canını sıkma cumartesiye halledersinÖpüyorum sizii
arke
15.03.2025 : 80.40
18.03.2025 : 80.90
FARK : +0.500 GR
Eki Görüntüle 3562001
P Purple58
15.03.2025 : 101.60
18.03.2025 : 102.60
FARK : +1 KG
Eki Görüntüle 3562002
Masterfit 150.Etap
KIRMIZI TAKIM 15.03.2025 18.03.2025 FARK arke Kırmızı Takım Kaptanı 80.40 80.90 +0.500 ORAN -0.621 @bluegreeneyes 61.80 61.80 0 @Azmet5255 65.05 Jou 68.70 68.80 +0.100 @Lavinia_98 62.40 @Paranoya_6616 73.70 Lotus1234 99.80 @sibel_84 76.95 76.10 -0.850 MAVİ TAKIM P Purple58 Mavi Takım Kaptanı- 101.60 102.60 +1.000 ORAN -0.984 Cicekbocekkaktus 74.80 74.30 -0.500 belmayne 72.70 72.70 0 @FitFiliz 80.50 79.70 -0.800 @Thinkerwoman 67.10 @gibibiseydi 91.45 91.20 -0.250 Ellssa 70.70 70.70 0 HAZIRLIK 60kiloyum 81.80 @bnnu 64.90
Mesajlara bakamamıştım canım şimdi gördüm hepsini. Teşekkür ederimYeni tartı at dedim ama nasılsa sen kazandığın için beklemedim kaptanım haberin olsun
Kaptan kuşum ben artı değilim aslında sabah çok erken tartıldım gece sahurda dayanamayıp biraz yedim. Sabah da wcye çıkamadan tartılınca artı geldim ama dersten eve dönüşüm beklediğimden geç olduğu için haksızlık olmasın diye sabah çektiğimi attım. Çok değil ama 100 gr eksideyim. Yine de geçen hafta çok kilo verdiğimiz için bence vücut tepki gösterdi o yüzden sen de bu kadar artı görmüşsündürSabit olmak da süper canım cumartesi kesin eksi gelir
Aynı şekilde kaptanım cumartesi ye eksi gelir kesin
Ellerine sağlık boncugum
Kötünün iyisi olmuşarke canım ikimizde artiymisiz niye böyle oldukkine
Vermek kadar almak da normal aslında ama sağlık olsun. Transfer yapmıyorum öyleyse..Nasıl yani kaptanların her ikisi de kilomu almışlar. Kilo alarak mı kazanmıişlar
Hayır canım maalesef kazanan olmamış. Kilo alarak değil vererek kazanılır.
Bu Salı tartısında kazanan kaptan olmamış maalesef
Sabit olmak da iyidir canım, cumartesi kesin eksi gelir
Evet kuşum bugün dınlenDemi demiiiiyarina. Bi leslie yaparim bugun de dinleneyeyim
Geçmiş olsun kaptanım.Cumartesi 70,7
bugün 70,7
3 gündür wc ye çıkamadım onun etkisi sanırım çok da rahatsız ediyor umarım çözülür bir an önce
Boncuk2307 P Purple58
Aynı rakamlari yazmıssın canım ama 100 gr artı da sorun olmaz zaten.Cumartesi 65.05
Bugün 65.05
+ 100 Gr
Geç kaldım Kaptanlarım unutmuşum tartı olduğunu
Ellssa Boncuk2307 arke
Artı olmaman güzel canım
Canım öncelikle menün çok güzel. Neden artı geldiğini aşağıdaki görsel çok güzel açıklıyor. Her zaman eksi görmek mümkün değil, vücut bir çok şeyden etkileniyor çünkü. Senin hayatındaki stres, yorgunluk uykusuzluk hepsi geçici artışlara sebep oluyor. Bu durum hepimiz için geçerli. Diyet zaten yorucu bir süreç, irademizle savaş içindeyiz ve bazen pes etmek istiyoruz tüm bunlar da normal ama biz vazgeçmeyeceğiz. Düzgün beslendigimizin farkindaysak geçici artilara takilmayacagizIyi akşamlar kızlar menulerime de dikkat ettiğim halde neden artı geldim bilmiyorum bu ara yine huysuz bizimkiler bide dün aşı oldular belki de stres etkiliyor beni uykusuzluk bilemiyorum eyle takımımdan özür diliyorum cumartesi inşallah güzel eksilerde birlikte oluruz
Bugunnun menüsüne gelecek olursak
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik
1 ck fıstık ezmesi
İftar
1 kase şehriye çorbası
1 tabak nohut yemeği
Salata ve cacık
Su 2.5.lt
Ellssa Boncuk2307 arke
Canım menülerin gayet güzel. Elbette eksiye dönecektir. Sıkma canını. Zaman zaman ben de yaşıyorum aynı şeyiIyi akşamlar kızlar menulerime de dikkat ettiğim halde neden artı geldim bilmiyorum bu ara yine huysuz bizimkiler bide dün aşı oldular belki de stres etkiliyor beni uykusuzluk bilemiyorum eyle takımımdan özür diliyorum cumartesi inşallah güzel eksilerde birlikte oluruz
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 ck fıstık ezmesi
İftar
1 kase şehriye çorbası
1 tabak nohut yemeği
Salata ve cacık
Su 2.5.lt
Ellssa Boncuk2307 arke
Haklısın canim inşallah böyle devam edeceğizCanım öncelikle menün çok güzel. Neden artı geldiğini aşağıdaki görsel çok güzel açıklıyor. Her zaman eksi görmek mümkün değil, vücut bir çok şeyden etkileniyor çünkü. Senin hayatındaki stres, yorgunluk uykusuzluk hepsi geçici artışlara sebep oluyor. Bu durum hepimiz için geçerli. Diyet zaten yorucu bir süreç, irademizle savaş içindeyiz ve bazen pes etmek istiyoruz tüm bunlar da normal ama biz vazgeçmeyeceğiz. Düzgün beslendigimizin farkindaysak geçici artilara takilmayacagiz
Ben de cumartesi hariç tek bir aşırı öğün yapmadım hatta tek öğün beslendim gördün, ona rağmen 100 gr eksiyi zor gördüm. Çünkü vücut geçen hafta verdiğim güzel kilodan sonra boşalan yağ hücrelerinin içini hemen doldurmaya çalıştı. Geçici olduğunu biliyorum.
Eki Görüntüle 3562174
Afiyet olsun canım18 Mart (saygı ve minnetle)
Sahur: su
İftar: iki tabak nohut, 5 adet yaprak sarma, üç kaşık ev yoğurdu, gavurdağı salata
Çayın yanında 3 tatlı kaşığı tahin pekmez, bir avuç çiğ kabak çekirdeği, 1 hurma
Su: 2 lt olur
Spor: 45 dk dışarıda yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Ben dünkü Patatesten diye düşündüm. Karbonhidrati kesip kesip sonra karbonhidrat yiyince glikojen depolari doluyor o da su artışı oluyor. Kızartma olmasa bile ölçülü yemek lazım patatesi. Bol su iç bağırsakların çalışsın, dikkat edersen 1 günde de gider son gelenIyi akşamlar kızlar menulerime de dikkat ettiğim halde neden artı geldim bilmiyorum bu ara yine huysuz bizimkiler bide dün aşı oldular belki de stres etkiliyor beni uykusuzluk bilemiyorum eyle takımımdan özür diliyorum cumartesi inşallah güzel eksilerde birlikte oluruz
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 ck fıstık ezmesi
İftar
1 kase şehriye çorbası
1 tabak nohut yemeği
Salata ve cacık
Su 2.5.lt
Ellssa Boncuk2307 arke
Afiyet olsun kahvaltıyı özledim ama sahurda uykudan uğraşmıyorumarke Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Aç karna ; 1 litre sirkeli su
Kahvaltı
2dilim siyez
Siyah çay
Eki Görüntüle 3562184
Iftar
1 kase mercimek çorba
3 izgara pirzola et
Cacık
22.00
Pulbiber limon yogurt kürü
Afiyet olsun çiçeeemm çok güzel menüarke Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Aç karna ; 1 litre sirkeli su
Kahvaltı
2dilim siyez
Siyah çay
Eki Görüntüle 3562184
Iftar
1 kase mercimek çorba
3 izgara pirzola et
Cacık
22.00
Pulbiber limon yogurt kürü
Geçmiş olsun canım, öğledeki börek miktarı umarım azdır, menü güzel, adımlar güzelİyi akşamlar
Kusura bakmayın tartı atamadim.hasta olmuşum yarın sabah inşallah güncel kilomu atacağım.
arke Ellssa Boncuk2307
Kahvaltı
2 yumurta
1 dilim kaşar peynir
1 dilim ekmek
Öğle
ıspanaklı börek
Ayran
Akşam
4_5 lahana sarması
3yk yogurt
2.5 lt su
6189 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?