Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aman canım dikkat et çok fazla alma. Ramazan biter bitmez dönüp aldıklarını hemen verirsin boncuğum

Ellerine sağlık boncuk kaptanım. Geçen hafta ikimiz de çok kilo verince bugün beklenmeyen sonuçlar olmuş maalesef.

Kaptan kuşum ben artı değilim aslında sabah çok erken tartıldım gece sahurda dayanamayıp biraz yedim. Sabah da wcye çıkamadan tartılınca artı geldim ama dersten eve dönüşüm beklediğimden geç olduğu için haksızlık olmasın diye sabah çektiğimi attım. Çok değil ama 100 gr eksideyim. Yine de geçen hafta çok kilo verdiğimiz için bence vücut tepki gösterdi o yüzden sen de bu kadar artı görmüşsündür

Vermek kadar almak da normal aslında ama sağlık olsun. Transfer yapmıyorum öyleyse..
Boncuk2307 P Purple58

Kilo bildirimi
Cumartesi 61.8
Salı 61.8
Sabitim
Ellssa Boncuk2307 arke
Sabit olmak da iyidir canım, cumartesi kesin eksi gelir
Demi demiiii yarina. Bi leslie yaparim bugun de dinleneyeyim
Evet kuşum bugün dınlen
Cumartesi 70,7
bugün 70,7

3 gündür wc ye çıkamadım onun etkisi sanırım çok da rahatsız ediyor umarım çözülür bir an önce

Boncuk2307 P Purple58
Geçmiş olsun kaptanım.
Cumartesi 65.05
Bugün 65.05
+ 100 Gr
Geç kaldım Kaptanlarım unutmuşum tartı olduğunu
Ellssa Boncuk2307 arke
Aynı rakamlari yazmıssın canım ama 100 gr artı da sorun olmaz zaten.

Iyi akşamlar kızlar menulerime de dikkat ettiğim halde neden artı geldim bilmiyorum bu ara yine huysuz bizimkiler bide dün aşı oldular belki de stres etkiliyor beni uykusuzluk bilemiyorum eyle takımımdan özür diliyorum cumartesi inşallah güzel eksilerde birlikte oluruz

Bugunnun menüsüne gelecek olursak

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik
1 ck fıstık ezmesi

İftar
1 kase şehriye çorbası
1 tabak nohut yemeği
Salata ve cacık

Su 2.5.lt
Ellssa Boncuk2307 arke

Canım öncelikle menün çok güzel. Neden artı geldiğini aşağıdaki görsel çok güzel açıklıyor. Her zaman eksi görmek mümkün değil, vücut bir çok şeyden etkileniyor çünkü. Senin hayatındaki stres, yorgunluk uykusuzluk hepsi geçici artışlara sebep oluyor. Bu durum hepimiz için geçerli. Diyet zaten yorucu bir süreç, irademizle savaş içindeyiz ve bazen pes etmek istiyoruz tüm bunlar da normal ama biz vazgeçmeyeceğiz. Düzgün beslendigimizin farkindaysak geçici artilara takilmayacagiz

Ben de cumartesi hariç tek bir aşırı öğün yapmadım hatta tek öğün beslendim gördün, ona rağmen 100 gr eksiyi zor gördüm. Çünkü vücut geçen hafta verdiğim güzel kilodan sonra boşalan yağ hücrelerinin içini hemen doldurmaya çalıştı. Geçici olduğunu biliyorum.

Canım menülerin gayet güzel. Elbette eksiye dönecektir. Sıkma canını. Zaman zaman ben de yaşıyorum aynı şeyi

Haklısın canim inşallah böyle devam edeceğiz
Afiyet olsun canım

İyi akşamlar
Kusura bakmayın tartı atamadim.hasta olmuşum yarın sabah inşallah güncel kilomu atacağım.
arke Ellssa Boncuk2307
Kahvaltı
2 yumurta
1 dilim kaşar peynir
1 dilim ekmek

Öğle
ıspanaklı börek
Ayran

Akşam
4_5 lahana sarması
3yk yogurt

2.5 lt su
6189 adım

Ben dünkü Patatesten diye düşündüm. Karbonhidrati kesip kesip sonra karbonhidrat yiyince glikojen depolari doluyor o da su artışı oluyor. Kızartma olmasa bile ölçülü yemek lazım patatesi. Bol su iç bağırsakların çalışsın, dikkat edersen 1 günde de gider son gelen

Afiyet olsun çiçeeemm çok güzel menü

Cicekbocekkaktus çiçeeemii de koparıp alacaktık ama transfere hak kazanamadım
Geçmiş olsun canım, öğledeki börek miktarı umarım azdır, menü güzel, adımlar güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…