• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O japon diyetini yaptım canım. Çok güzel kilo verdiriyor. Muz benim için sıkıntılı . Bu diyette salata ve şeker oranı düşük meyve bir de ayrıca farklı protein türü var.
Muz büyükse yarım yeniyor,onun yerine kiwi portakal bile yenir,salata bile tek başına yetiyor zaten çıtırım
Ben bitki çayı çok seviyorum nerde değişik bişey görsem alırım demleme sallama farketmez 🤩 siyah çay bi kahvaltıda münasebetim var kendisiyle 😅 ama oda olmuşken kaçak olsun
Bizdede drek kaçak çay pek içilmez ancak karışımın içine atarak içiyoruz tek başına buruk geliyor zaten.

Kaptanımdan esinlenirsem ozlemon ozlemon :KK50::KK200:
IMG_20230613_132420.jpg

Güneydoğu denilince Diyarbakır, Urfa, Siirt, Mardin akla geliyor. :confused: Canım Gaziantep, Kilis de Güneydoğu Anadolu Bölgesi' nde. Eskiden Kilis bizim ilcemizdi. :KK14: Sen bizim gelinimiz sayılırsın yani :rapci: Elhan o bir Antepli :-)
Ooo hemşeri sayılırız

YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 98
HEDEF KİLONUZ: şimdilik 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 11 ay önce doğum yaptım zaten tontiştim iyice tontiş oldum doğum kilolarımı veremedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıflık güzel 🥰 özgüvenimi kaybettim bi yerden başlamazsam daha kilo alacagım gibi o yüzden gec olsun güç olmasın diyerek başlayayım.

KİLO ALMA NEDENİNİZ: 11 ay önce doğum yaptım zaten tontiştim iyice tontiş oldum doğum kilolarımı veremedim
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıflık güzel 🥰 özgüvenimi kaybettim bi yerden başlamazsam daha kilo alacagım gibi o yüzden gec olsun güç olmasın diyerek başlayayım.
Hoşgeldin ❤️
Öğretmen olmayan birini görmek güzel 🤪
Kısa sürede hedefine ulaşırsın inşallah ❤️

Memnun olduk canım. İnşallah doğum kilolarindan sağlıkla kurtulur istediğin kiloya ulaşirsin. :dua::KK200:
Ben Elhan abla. Sayfamızın kaptanı Zipzip- Zipzip- şimdilik kaptanlığı bana bıraktı o gelene kadar ufak tefek işlerle ben ilgileniyorum. Kurallar adı altında seni sıkmak istemeyiz ama bunlar bir düzene girmemizi sağlıyor zeyturcum.
Şimdilik günlük menü bildirimini son öğününü tamamladıktan sonra beni etiketleyerek yaz. Günlük en az 6000 adımimiz var menune içtiğin su miktarı olarak onu da fotoğrafli olarak ekliyorsun. Adımsayar bir saatin varsa kolaylık olur yoksa telefonuna uygulamadan indirebilirsin.
Etiket yapmak için önce @ tıkla sonra boşluk bırakmadan Elhan yaz. Belki biliyorsundur yine de hatırlatmış olayım.
Cuma sabahı aç karnına wcden sonra fotoğrafli bir tarti bildirimi yap seni hazırlık bölümüne kaydederim. Kilo verme durumunu takip etmiş oluruz. Bir hafta sonra düzenli menü ve spor bildirimi yaparsan takımlara dahil olma hakkı kazanıyorsun. Ne kadar çok bizimle etkileşim halinde olursan motivasyonun o kadar artar. Çok keyifli kilo vereceksin garanti ediyorum canım. Bizimle olup pişman olup giden yok. :rapci::KK68:varsa yazsın. Başarılar seninle olsun. 💐🥀🌹

Jasminium84 Jasminium84 tatlım randevu bugün kactaydi haber et olur mu? Sonuçlar bugün çıkmaz ama olsun . :KK200:
canımm, saat 10.10daydı randevu, 6 tüp kan alınmış, idrara bakılmış
şu anda e-nabızdan baktım sonuçlara, hep kan değerlerinde bir düşüklük var, internetten baktığımda demir eksikliği anemisi gibi görünüyor

saat 2-3 gibi eşim görüşecekti doktorla, bütün sonuçlarla değerlendirip gerekirse hematoloji yönlendiririm demiş

ben de haber bekliyorum, gelir gelmez yazacağım buraya :KK60:

Back
X