- 20 Mart 2008
- 141.650
- 213.228
- 1.423
- 60
Muz büyükse yarım yeniyor,onun yerine kiwi portakal bile yenir,salata bile tek başına yetiyor zaten çıtırımO japon diyetini yaptım canım. Çok güzel kilo verdiriyor. Muz benim için sıkıntılı . Bu diyette salata ve şeker oranı düşük meyve bir de ayrıca farklı protein türü var.
Bizdede drek kaçak çay pek içilmez ancak karışımın içine atarak içiyoruz tek başına buruk geliyor zaten.Ben bitki çayı çok seviyorum nerde değişik bişey görsem alırım demleme sallama farketmezsiyah çay bi kahvaltıda münasebetim var kendisiyle ama oda olmuşken kaçak olsun
Kizzz Güneydoğulu musun? Ben de kaçak çayciyimBen bitki çayı çok seviyorum nerde değişik bişey görsem alırım demleme sallama farketmezsiyah çay bi kahvaltıda münasebetim var kendisiyle ama oda olmuşken kaçak olsun
Yok canım eşim kilisliKizzz Güneydoğulu musun? Ben de kaçak çayciyim
Hoş geldin ZeyturMerhabalar bende katılabilirmiyim aranızaaa
Güneydoğu denilince Diyarbakır, Urfa, Siirt, Mardin akla geliyor.Yok canım eşim kilisli
Ooo hemşeri sayılırızGüneydoğu denilince Diyarbakır, Urfa, Siirt, Mardin akla geliyor.Canım Gaziantep, Kilis de Güneydoğu Anadolu Bölgesi' nde. Eskiden Kilis bizim ilcemizdi. Sen bizim gelinimiz sayılırsın yani Elhan o bir Antepli
Ooo hemşeri sayılırız
HoşbuldumHoş geldin Zeyturİlk sayfada formumuz var doldurursaniz tanışmış oluruz.
HoşgeldinYAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 98
HEDEF KİLONUZ: şimdilik 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 11 ay önce doğum yaptım zaten tontiştim iyice tontiş oldum doğum kilolarımı veremedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıflık güzelözgüvenimi kaybettim bi yerden başlamazsam daha kilo alacagım gibi o yüzden gec olsun güç olmasın diyerek başlayayım.
Canım senin oğlun vardı demi yeme problemi vardı sanki. Akşam hatırladım seni
Aşk olsun bizim ne zararımız varHoşgeldin
Öğretmen olmayan birini görmek güzel
Kısa sürede hedefine ulaşırsın inşallah
Memnun olduk canım. İnşallah doğum kilolarindan sağlıkla kurtulur istediğin kiloya ulaşirsin.YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 98
HEDEF KİLONUZ: şimdilik 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 11 ay önce doğum yaptım zaten tontiştim iyice tontiş oldum doğum kilolarımı veremedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıflık güzelözgüvenimi kaybettim bi yerden başlamazsam daha kilo alacagım gibi o yüzden gec olsun güç olmasın diyerek başlayayım.
Ben de ilk mesleğine odaklandımHoşgeldin
Hoşgeldin
canımm, saat 10.10daydı randevu, 6 tüp kan alınmış, idrara bakılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?