O mesajı okudum da kendimi kötü bir şey duymaya sartladigim için üzerinde durmadım.

Sağlıklı beslenmemenin mutlulukla ilgisi var ne güzel. Kimi yiyerek mutlu oluyor kimi yemeyerek.

Ben de sendenim tatlım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O mesajı okudum da kendimi kötü bir şey duymaya sartladigim için üzerinde durmadım.
Çok lezzetliydi .Evett yeşil elmayla hic denemedim buara cok görüyorum afiyet olsun bitanemm
YOgurt ve yesil elmam olsaydı iyiydi buhafta sonu gidicem memleketime oyuzden birsey almıyorum evde nevarsa onunla idare ediyorumÇok lezzetliydi .
Semizotu
Salatalık
Yoğurt
Yeşil elma
Alternatif isteyenler için paylaşmak istedim.![]()
Tişkğrler örtmenimO mesajı okudum da kendimi kötü bir şey duymaya sartladigim için üzerinde durmadım.
Sağlıklı beslenmemenin mutlulukla ilgisi var ne güzel. Kimi yiyerek mutlu oluyor kimi yemeyerek.
Ben de sendenim tatlım.![]()
Afiyet olsunnn12 HAZİRAN
sabah
2 haşlanmış yumurta
Yarım dom. Sslatalık
4-5 dal roka 2 dilim peynir
5 zeytin
ARA
1 lt yeşilçaylı süt
1 bardak kefir
ÖĞLE
2 yk orman kebabı
3 yk pirinç pilavı
Yarım kase yoğurt
1 küp kavun
3 lt su
Cordelia
Elhan
menekse_kokusu
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar Japon diyetinde 3.gün
menekse_kokusu
Elhan
bilgeyogii
Ağrım olduğu için sadece 3000 adım atabildim pek keyfim yok
1 lt su
Teşekkür ederim Baş ağrısı fibromiyalji var eşim kalbimi kırdı azarlayip işe gitti moralimi bozduAfiyet olsunnn
Afiyet olsun canımgeçmiş olsun arada neren ağrıyor hasta mısın
Afiyetler olsun bebişiim harika bir menü olmuş
Muhteşemsin canımm gidiyor kilolarr cuma günü harika olacakGünaydın arkadaşlar
Cuma bildirimi:84.35
Pazartesi bildirimi:83.70
Fark -650 Gr
menekse_kokusu
Cordelia
Elhan
bilgeyogii
Ben eski Pokemonn1 nick değiştirdim yoksa unuttunuz mu beniGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu güzel sözler daha çok gayret göstermemize ilham oldu. İhtiyacınız olduğunda buradayız her zaman bekleriz demir kelebek![]()
![]()
Seve seve katılıp yazarım bende ama düzenlemeye diyete istiyacım var kızlar neler tüketiyorsunuz bana da yol gösterin yaaaYasa seve seve kabul ederiz.Yonetim bana geçmedi kelebeğim kaptana yardım ediyorum. Sayfa hepimizin canım.
Hazırlık bölümüne yazayım da vazgeçme sonraYarin sabah güncel tartini yazarsın olur biter.
![]()
Arkadaşım çogumuz senden farklı değiliz. Nefis terbiyesi gibi bir şey bu. Yavaş yavaş alistiriyoruz kendimizi birden tertemiz menüye geçmek zor. Sorumluluk aldığında biraz kolaylaşıyor o da bizimle olmanla mümkün.![]()
Alınırrrr secildidee hem de az eksikse ona gidersin![]()
Hepimiz aynıyız canım.. ama burda hep birlikte cok daha güçlüyüz
Çok güzel gidiyorsun canım pes etmee
@Tesnim1903 kaldi sanirim
tamam canim.. neler yedin oralarda
Şakacı senii
Tamam canım![]()
Teşekkür ederimSevgili arkadaşlar bildirimleriniz için teşekkürler.
Masterfit Yarışması 72.Etap 09.06 12.06 Fark Yüzde Kırmızı Takım menekse_kokusu Kaptan
68.2 67.5 -0.7 -1.03 62.55 62.65 +0.1 60kiloyum
89.2 89.1 -0.1 @Kinoalihatun 83.7 83.15 -0.55 @Jasminium84. Mavi takıma transfer 63.45 65.2 +1.75 @suspushanimcim 69.9 70.0 +0.1 @Lavinia_98 70.75 71.55 +0.8 @fesang 67.25 yarın - @Meryem1306 85.0 85.1 +0.1 @Suskunkardelen 63.65 63.5 -0.15 74.6 ? - 84.35 83.7 -0.65 Mavi Takim ozlemon KAPTAN
74.5 74.2 -0.3 -0.01 Elhan
70.5 70.3 -0.2 Jou
72.1 72.6 +0.5 @Cookiie 81.7 81.60 -0.1 @Limoni026 63.5 62.3 -1.2 @Mthn83 80.5 80.3 -0.2 @Lonely single girl 65.4 ? - @sudansebep 62.6 62.4 -0.2 @Mina45 89.5 89.7 +0.2 @ada81 73.1 73.0 -0.1 @Kevssooo Kırmızı takıma transfer 79.8 78.2 -1.6 @kayipdunya 78.55 ? - HAZIRLIK BÖLÜMÜ @eskilereozlem - @Nimooo 60.1 60.1 0 Cordelia
81.3 yarın @gezegenfeza 84.5 85.0 +0.5 bilgeyogii
87.3 - - Iron Butterfly
@anneadayiiii
Pazartesi kontrol bildirimlerinde Kırmızı kaptan -700 gr vererek pazartesi avantajını kazandı.
Maviş kaptanozlemon -300 gr verdi.
Bu sonuca göremenekse_kokusu mavi takımdan bir arkadaşı transfer etme kendi takımından bir arkadaşı da diğer takıma göndermeye hak kazandı.
Kilo veren tüm arkadaşlari tebrik ediyoruz.
Cumaya kadar motivasyonumuz gayretimiz bol olsun.
@Zipzip- kaptanıma selamlar sevgiler![]()
Hatırladım canım.Ben eski Pokemonn1 nick değiştirdim yoksa unuttunuz mu beniCordelia
Seve seve katılıp yazarım bende ama düzenlemeye diyete istiyacım var kızlar neler tüketiyorsunuz bana da yol gösterin yaaa
Teşekkür ederim![]()
Mükemmel menü olmuş bebekim afiyet olsun12 haziran menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 parmak peynir 5 zeytin 1 dilim tbe yeşillik söğüş
Ara 2 ceviz
Öğle 50gr ton balığı 4 yk fırın sebze 2 yk yoğurt 1 dilim tbe yeşillik
Ara 10 badem 2 kare bitter 5 çilek 5 kiraz 1 kahve
Akşam 2 haşlanmış baget 4 yk yoğurt Salata
2 litre su
11538 adim
Elhan
ozlemon
gel katıl bize canım
Ayyy bebeğim benimBen eski Pokemonn1 nick değiştirdim yoksa unuttunuz mu beniCordelia
Seve seve katılıp yazarım bende ama düzenlemeye diyete istiyacım var kızlar neler tüketiyorsunuz bana da yol gösterin yaaa
Teşekkür ederim![]()
Geldim geldim inşallah bakalımgel katıl bize canım![]()
Evet aşkım benim iyiyim çok şükür süreçlerim çok değişti bayram sonrası ufak operasyon geçireceğim kilomda aldı başını gitti bende kala kaldım yağlarımla resmenAyyy bebeğim benimtahmin ettim ama emin olamadım. Hoşgeldin hersey yolunda mı nasılsın?
Ovv afiyet olsun sabah ve akşam çok çok hafif olmuş..12 Mayıs menüm
Kahvaltı saat 10.00
Yoğurt 2 kaşık yulaf, 4 tane kayısı ve karışık çiğ kuruyemişler
Eki Görüntüle 3260354
Öğle saat 13
Kabak spagetti ve falafel
Eki Görüntüle 3260356
Akşam 16.00
Bir bardak kefir ve çilek
Eki Görüntüle 3260357
Son olarak bir avuç kadar çiğ kuruyemiş yedim
Su 2 litre ama spor yok maalesef yağmur yeni durdu çıkabilirsem birazcık çıkıcam
Elhan
menekse_kokusu
![]()
Teşekkür ederim cınımmMükemmel menü olmuş bebekim afiyet olsungideyim de tavıg alayım evde kalmamış :)))
Operasyon polip vb mi çok geçmiş olsun. Tatlım benim. Gel beraber yağları terkedelim.Geldim geldim inşallah bakalım
Evet aşkım benim iyiyim çok şükür süreçlerim çok değişti bayram sonrası ufak operasyon geçireceğim kilomda aldı başını gitti bende kala kaldım yağlarımla resmen![]()