• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben diyet yapınca kendimi mutlu hissediyorum :KK71:zararlı şeylerden arınıyorum böylee ne biliyim iyi geliyo bedenime bunu gerçekten hissediyorum yaa :KK71:yani evet amaç zayıflamak ama işte öyle anlatamadım yani zayıflamasamda bana iyi gelen bişey yapıyorum

Ben diyet yapınca kendimi mutlu hissediyorum :KK71:zararlı şeylerden arınıyorum böylee ne biliyim iyi geliyo bedenime bunu gerçekten hissediyorum yaa :KK71:yani evet amaç zayıflamak ama işte öyle anlatamadım yani zayıflamasamda bana iyi gelen bişey yapıyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım.. kendine değer veriyorsun kendin icin yatırım yapiyorsun.. tabi ki ruhuna iyi gelecek ❤️ aslında amaç sadece zayıflamak değil ki kendini sevmek kendinle barışmak.. eksileri gördükçe kendine olan güvenin artıyor.. sağlıklı beslendikce enerjin artıyor 💃

kızlar az önce eşim aradı, kızımın kreşinden aramışlar, küçük kızım yine çok halsizmiş ve iştahsızmış, ateşi yok gerçi demişler

geçenlerde de hastalanıp ateşi çıktığında vücudunda enfeksiyon olmadığı için anlam verememişlerdi ateş yüksekliğine

kan değerlerinde düşüklük vardı

internette bu belirtilere bakınca lösemi ihtimalinden bahsediyor :( Allahım sen koru :(

yarın doktor randevusu aldık götürüp detaylı test yaptıracağız ama lütfen dua edin kızımda kötü bir hastalık olmasın :(

kızlar az önce eşim aradı, kızımın kreşinden aramışlar, küçük kızım yine çok halsizmiş ve iştahsızmış, ateşi yok gerçi demişler

geçenlerde de hastalanıp ateşi çıktığında vücudunda enfeksiyon olmadığı için anlam verememişlerdi ateş yüksekliğine

internette bu belirtilere bakınca lösemi ihtimalinden bahsediyor :KK43: Allahım sen koru :KK43:

yarın doktor randevusu aldık götürüp detaylı test yaptıracağız ama lütfen dua edin kızımda kötü bir hastalık olmasın :KK43:
Allah korusun canımm aklına kötü şeyler getirme lütfen 🙏🏻 çocuklar hiç bilemediğimiz bir sürü sebepten ateşlenir hiçbir şey çıkmayacak inşallah 🌺

internette bu belirtilere bakınca lösemi ihtimalinden bahsediyor :KK43: Allahım sen koru :KK43:

yarın doktor randevusu aldık götürüp detaylı test yaptıracağız ama lütfen dua edin kızımda kötü bir hastalık olmasın :KK43:
Başim ağrıdigında da tümör olabilir diyor . Tatlım internete bakıp moralini bozma. Çocuklar çiçek gibidir bir günde solabiliyor. Tabi ki dualarımiz seninle. Yarın gidin senin de için rahat eder. 🙏❤️

Allah korusun canımm aklına kötü şeyler getirme lütfen 🙏🏻 çocuklar hiç bilemediğimiz bir sürü sebepten ateşlenir hiçbir şey çıkmayacak inşallah 🌺
amiinnn, inşallah. Rabbim korusun evlatlarımızı :(

Başim ağrıdigında da tümör olabilir diyor . Tatlım internete bakıp moralini bozma. Çocuklar çiçek gibidir bir günde solabiliyor. Tabi ki dualarımiz seninle. Yarın gidin senin de için rahat eder. 🙏❤️
evet biliyorum internet dipsiz bir kuyu, içine düştü mü kurtulamıyorsun, ama bir çok şeyi birleştiriyorum şimdi; sebepsiz ateşi, burun kanamaları, halsizliği, baş ağrıları :KK43: korkuyorum elimde değil

Allah korusun canım. İnternete bakma hemen orada hep en kötüsü yazar. Basit birşeydie vitaminleri falan düşüktür belki 🙏🏼

Allah korusun öyle şeyler getirme aklına temiz çıkıcak inşallah kuzun havalardandır çok mikrop var bazen dr tanımadığı değerlendiremediği virüsler olabilşyo üzme kendini 🙏🏻😘

Back
X