- 10 Mayıs 2023
- 1.203
- 5.415
- 78
- 45
Aynen canım bu motivasyonla tam gaz devamCumaya varimizi yogumuzu ortaya koyma zamanı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım bu motivasyonla tam gaz devamCumaya varimizi yogumuzu ortaya koyma zamanı![]()
Hepimize inşallahAyh aşkımm teşekkürler afiyet olsun![]()
O zaman bir gün bayrama çalışalımValla ödül için bayramı bekliyorum aşırı tatlı istiyor canım![]()
Hoşbuldum canım kaptanım
Afiyet olsun balım.Şimdi ben acıktım 1 bardak kefir içeyim ozaman
Seni çok iyi anlıyorum canım.. kendine değer veriyorsun kendin icin yatırım yapiyorsun.. tabi ki ruhuna iyi gelecekBen diyet yapınca kendimi mutlu hissediyorumzararlı şeylerden arınıyorum böylee ne biliyim iyi geliyo bedenime bunu gerçekten hissediyorum yaa
yani evet amaç zayıflamak ama işte öyle anlatamadım yani zayıflamasamda bana iyi gelen bişey yapıyorum
KesinlikleO zaman bir gün bayrama çalışalım![]()
Allah korusun canımm aklına kötü şeyler getirme lütfenkızlar az önce eşim aradı, kızımın kreşinden aramışlar, küçük kızım yine çok halsizmiş ve iştahsızmış, ateşi yok gerçi demişler
geçenlerde de hastalanıp ateşi çıktığında vücudunda enfeksiyon olmadığı için anlam verememişlerdi ateş yüksekliğine
kan değerlerinde düşüklük vardı
internette bu belirtilere bakınca lösemi ihtimalinden bahsediyorAllahım sen koru
yarın doktor randevusu aldık götürüp detaylı test yaptıracağız ama lütfen dua edin kızımda kötü bir hastalık olmasın![]()
Başim ağrıdigında da tümör olabilir diyor . Tatlım internete bakıp moralini bozma. Çocuklar çiçek gibidir bir günde solabiliyor. Tabi ki dualarımiz seninle. Yarın gidin senin de için rahat eder.kızlar az önce eşim aradı, kızımın kreşinden aramışlar, küçük kızım yine çok halsizmiş ve iştahsızmış, ateşi yok gerçi demişler
geçenlerde de hastalanıp ateşi çıktığında vücudunda enfeksiyon olmadığı için anlam verememişlerdi ateş yüksekliğine
internette bu belirtilere bakınca lösemi ihtimalinden bahsediyorAllahım sen koru
yarın doktor randevusu aldık götürüp detaylı test yaptıracağız ama lütfen dua edin kızımda kötü bir hastalık olmasın![]()
amiinnn, inşallah. Rabbim korusun evlatlarımızıAllah korusun canımm aklına kötü şeyler getirme lütfençocuklar hiç bilemediğimiz bir sürü sebepten ateşlenir hiçbir şey çıkmayacak inşallah
![]()
evet biliyorum internet dipsiz bir kuyu, içine düştü mü kurtulamıyorsun, ama bir çok şeyi birleştiriyorum şimdi; sebepsiz ateşi, burun kanamaları, halsizliği, baş ağrılarıBaşim ağrıdigında da tümör olabilir diyor . Tatlım internete bakıp moralini bozma. Çocuklar çiçek gibidir bir günde solabiliyor. Tabi ki dualarımiz seninle. Yarın gidin senin de için rahat eder.![]()
Allah korusun canım. İnternete bakma hemen orada hep en kötüsü yazar. Basit birşeydie vitaminleri falan düşüktür belkikızlar az önce eşim aradı, kızımın kreşinden aramışlar, küçük kızım yine çok halsizmiş ve iştahsızmış, ateşi yok gerçi demişler
inşallah öyledir canım, Allah korusun canımın parçası o aklım çıkıyor ona birşey olacak diyeAllah korusun canım. İnternete bakma hemen orada hep en kötüsü yazar. Basit birşeydie vitaminleri falan düşüktür belki![]()
Aminn tüm evlatları korusun rabbiminşallah öyledir canım, Allah korusun canımın parçası o aklım çıkıyor ona birşey olacak diye![]()
Allah korusun öyle şeyler getirme aklına temiz çıkıcak inşallah kuzun havalardandır çok mikrop var bazen dr tanımadığı değerlendiremediği virüsler olabilşyo üzme kendinikızlar az önce eşim aradı, kızımın kreşinden aramışlar, küçük kızım yine çok halsizmiş ve iştahsızmış, ateşi yok gerçi demişler
amin canım inşallah basit bir sebebi vardırAllah korusun öyle şeyler getirme aklına temiz çıkıcak inşallah kuzun havalardandır çok mikrop var bazen dr tanımadığı değerlendiremediği virüsler olabilşyo üzme kendini![]()