• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aaa sorun bulundu en azından çaresi de bulunur tez zamanda alırsın tosun paşayı kucağına. ❤️🤗
Evet canım olan 4 5 yıkıma oldu ama çok şükür bugüne herkes bu işlem olursa belki kendiliğinden hamile bile kalırsın diyorlar onun için de zayıflamak istiyorum ama irade yok şu durumda bile 😓
Çok geçmiş olsun canım galiba benzer süreçlerle uğraşıyoruz dilerim her şey istediğin gibi olur. Damdan düşen damdan düşeni anlar misali. Ben de histeroskopi ve prp tedavisi olacağım bazı kan testleri istendi alerji vb. 1 ay kadar sürüyormuş onların sonuçlarını bekliyorum.
Teşekkür ederim Allah razı olsun his. oldum daha önce polip için hiç bunlar fark edilmedi. Rabbim yar yardımcımız olsun genetik yaptık çok şükür onlarda temiz çıktı şimdi operasyon için beklemedeyim

menekse_kokusu menekse_kokusu Elhan Elhan

12 Haziran 2023

sabah 09.30
1 dilim keçi peyniri, 1 karabuğday patlağı
söğüş salata
2 kare çikolata, kahve

öğlen 12.10
5-6 yk çorba
3 yk pilav, 3 yk tavuk
yeşillik, ayran

ara 3 yk ev yoğurdu, 1 yk granola

akşam 19.15
1 kase tarhana çorbası
kabak mücver
3 yk ev yoğurdu

ara 20.30
1 kayısı+ 6 çilek

yatana kadar 2 lt ye yakın su
Gözlerime inanamadim çok güzel bir menü hazirlamişsin kendine . :KK9::KK9:Ekmek yok ya harikasın. Bakalım sonraki tartın nasıl olacak :confused:heyecanlandim Fulyacim. :KK73:
Afiyet olsun bitanem.❤️🌹

Evet canım olan 4 5 yıkıma oldu ama çok şükür bugüne herkes bu işlem olursa belki kendiliğinden hamile bile kalırsın diyorlar onun için de zayıflamak istiyorum ama irade yok şu durumda bile 😓

Teşekkür ederim Allah razı olsun his. oldum daha önce polip için hiç bunlar fark edilmedi. Rabbim yar yardımcımız olsun genetik yaptık çok şükür onlarda temiz çıktı şimdi operasyon için beklemedeyim
Çok umutlu ol çünkü "sebepsiz" kelimesinden kurtulmuşsun yapışıklıklar çok büyük dert oluyor tüm kalbinle inan süreci olumlamalarınla destekle hormon yoga yapabilirsen çok tavsiye ederim sonucun mükemmel olsun canım. Kendiliğinden olma ihtimalin çok güçlü geçmiş kötü tecrübelerinle bunu asla bir tutma çünkü yepyeni bir sayfa açmışsın inşallah güzel haberlerini yakında alırız. Tüm bedenin ve ruhun şifalansın. ❤️❤️❤️

kaç kilosun şu an? boyun kaçtı canım?

Bebiş sağlıklı gebelik sağlıklı pokemon için irade yavas yavaş güçlenir canım. 😘

Çok umutlu ol çünkü "sebepsiz" kelimesinden kurtulmuşsun yapışıklıklar çok büyük dert oluyor tüm kalbinle inan süreci olumlamalarınla destekle hormon yoga yapabilirsen çok tavsiye ederim sonucun mükemmel olsun canım. Kendiliğinden olma ihtimalin çok güçlü geçmiş kötü tecrübelerinle bunu asla bir tutma çünkü yepyeni bir sayfa açmışsın inşallah güzel haberlerini yakında alırız. Tüm bedenin ve ruhun şifalansın. ❤️❤️❤️
Güzel kalbinden öperim senin çok çok sağol Allah'ım herkese hayılı kapılar açsın ❤️
kaç kilosun şu an? boyun kaçtı canım?
167 boyum kilom 108 109 arası 😞😞😞

12 Haziran
11.30 Karatay kahvaltı
13.00 Kahve
Sütlü yeşil çay
17.00 Semizotu salatası yoğurtlu
19.00 Bir tutam kuru üzüm
Belki minik porsiyon meyve olabilir henüz yemedim
İki litre su
Screenshot_2023-06-12-21-08-20-628-edit_com.huawei.health.webp
ozlemon ozlemon

menekse_kokusu menekse_kokusu Elhan Elhan

12 Haziran 2023

sabah 09.30
1 dilim keçi peyniri, 1 karabuğday patlağı
söğüş salata
2 kare çikolata, kahve

öğlen 12.10
5-6 yk çorba
3 yk pilav, 3 yk tavuk
yeşillik, ayran

ara 3 yk ev yoğurdu, 1 yk granola

akşam 19.15
1 kase tarhana çorbası
kabak mücver
3 yk ev yoğurdu

ara 20.30
1 kayısı+ 6 çilek

yatana kadar 2 lt ye yakın su
Şahanesin canım ❤️❤️❤️ cuma günü güzel sonuçlar alacaksın inşallah 🤗
Ay noliyor ben anlamadim 🥰
Artık kaptanın benim canım.. menulerine beni etiketlemen gerekiyor.. Hadi bakalım gonder gelsin menun.. Ne yedin ne içtin 😅

Selam kaptanım bugün fırsat bulamadım fotoğraf eklemeye ama çektim evden çıkmadan ben bile inanamadım inşallah cumaya koruyabilirim bu sonucu. Yumurta diyetine bu diyeti öneren @J O U ya ve ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne eşliğine teşekkür ediyorum ve destek olan tüm kız kardeşlerime Elhan Elhan kaptanıma 🥰🥰❤️
9 haziran: 87,3
12 haziran: 84,4
- 2,9 kilo
daha ne olsun. ❤️❤️❤️

Eki Görüntüle 3260366
Maşallah canım büyük başarı ben 650 Gr vermişim cumartesi başlamıştım adet dönemindeyim birde

Gözlerime inanamadim çok güzel bir menü hazirlamişsin kendine . :KK9::KK9:Ekmek yok ya harikasın. Bakalım sonraki tartın nasıl olacak :confused:heyecanlandim Fulyacim. :KK73:
Afiyet olsun bitanem.❤️🌹
teşekkür ederim 😘 Allahın izniyle zamanla oturacak menüler canım. aslında fazla dağınık bir menü oldu ama reglin ilk günüydü.

kızlar az önce eşim aradı, kızımın kreşinden aramışlar, küçük kızım yine çok halsizmiş ve iştahsızmış, ateşi yok gerçi demişler

geçenlerde de hastalanıp ateşi çıktığında vücudunda enfeksiyon olmadığı için anlam verememişlerdi ateş yüksekliğine

kan değerlerinde düşüklük vardı

internette bu belirtilere bakınca lösemi ihtimalinden bahsediyor :KK43: Allahım sen koru :KK43:

yarın doktor randevusu aldık götürüp detaylı test yaptıracağız ama lütfen dua edin kızımda kötü bir hastalık olmasın :KK43:
Allah esirgesin canım, iyi düşün iyi olsun 🤲🏼

Back
X