Şişkopat olur çıtırkopat bizim kız zeki ama çalışmıyor demeyeceğiz çok şükür. Sende bu heves olduktan sonra destek kurbanın olsun.ooo bu destekle ben hiç gelmediğim kilolara bile gelirim canım kaptanımm çok teşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şişkopat olur çıtırkopat bizim kız zeki ama çalışmıyor demeyeceğiz çok şükür. Sende bu heves olduktan sonra destek kurbanın olsun.ooo bu destekle ben hiç gelmediğim kilolara bile gelirim canım kaptanımm çok teşekkür ederim![]()
Evet canım olan 4 5 yıkıma oldu ama çok şükür bugüne herkes bu işlem olursa belki kendiliğinden hamile bile kalırsın diyorlar onun için de zayıflamak istiyorum ama irade yok şu durumda bileAaa sorun bulundu en azından çaresi de bulunur tez zamanda alırsın tosun paşayı kucağına.![]()
Teşekkür ederim Allah razı olsun his. oldum daha önce polip için hiç bunlar fark edilmedi. Rabbim yar yardımcımız olsun genetik yaptık çok şükür onlarda temiz çıktı şimdi operasyon için beklemedeyimÇok geçmiş olsun canım galiba benzer süreçlerle uğraşıyoruz dilerim her şey istediğin gibi olur. Damdan düşen damdan düşeni anlar misali. Ben de histeroskopi ve prp tedavisi olacağım bazı kan testleri istendi alerji vb. 1 ay kadar sürüyormuş onların sonuçlarını bekliyorum.
Gözlerime inanamadim çok güzel bir menü hazirlamişsin kendine .menekse_kokusu
Elhan
12 Haziran 2023
sabah 09.30
1 dilim keçi peyniri, 1 karabuğday patlağı
söğüş salata
2 kare çikolata, kahve
öğlen 12.10
5-6 yk çorba
3 yk pilav, 3 yk tavuk
yeşillik, ayran
ara 3 yk ev yoğurdu, 1 yk granola
akşam 19.15
1 kase tarhana çorbası
kabak mücver
3 yk ev yoğurdu
ara 20.30
1 kayısı+ 6 çilek
yatana kadar 2 lt ye yakın su
Çok umutlu ol çünkü "sebepsiz" kelimesinden kurtulmuşsun yapışıklıklar çok büyük dert oluyor tüm kalbinle inan süreci olumlamalarınla destekle hormon yoga yapabilirsen çok tavsiye ederim sonucun mükemmel olsun canım. Kendiliğinden olma ihtimalin çok güçlü geçmiş kötü tecrübelerinle bunu asla bir tutma çünkü yepyeni bir sayfa açmışsın inşallah güzel haberlerini yakında alırız. Tüm bedenin ve ruhun şifalansın.Evet canım olan 4 5 yıkıma oldu ama çok şükür bugüne herkes bu işlem olursa belki kendiliğinden hamile bile kalırsın diyorlar onun için de zayıflamak istiyorum ama irade yok şu durumda bile
Teşekkür ederim Allah razı olsun his. oldum daha önce polip için hiç bunlar fark edilmedi. Rabbim yar yardımcımız olsun genetik yaptık çok şükür onlarda temiz çıktı şimdi operasyon için beklemedeyim
kaç kilosun şu an? boyun kaçtı canım?Evet canım olan 4 5 yıkıma oldu ama çok şükür bugüne herkes bu işlem olursa belki kendiliğinden hamile bile kalırsın diyorlar onun için de zayıflamak istiyorum ama irade yok şu durumda bile
Teşekkür ederim Allah razı olsun his. oldum daha önce polip için hiç bunlar fark edilmedi. Rabbim yar yardımcımız olsun genetik yaptık çok şükür onlarda temiz çıktı şimdi operasyon için beklemedeyim
Bebiş sağlıklı gebelik sağlıklı pokemon için irade yavas yavaş güçlenir canım.Evet canım olan 4 5 yıkıma oldu ama çok şükür bugüne herkes bu işlem olursa belki kendiliğinden hamile bile kalırsın diyorlar onun için de zayıflamak istiyorum ama irade yok şu durumda bile
Güzel kalbinden öperim senin çok çok sağol Allah'ım herkese hayılı kapılar açsınÇok umutlu ol çünkü "sebepsiz" kelimesinden kurtulmuşsun yapışıklıklar çok büyük dert oluyor tüm kalbinle inan süreci olumlamalarınla destekle hormon yoga yapabilirsen çok tavsiye ederim sonucun mükemmel olsun canım. Kendiliğinden olma ihtimalin çok güçlü geçmiş kötü tecrübelerinle bunu asla bir tutma çünkü yepyeni bir sayfa açmışsın inşallah güzel haberlerini yakında alırız. Tüm bedenin ve ruhun şifalansın.![]()
167 boyum kilom 108 109 arasıkaç kilosun şu an? boyun kaçtı canım?
Ay noliyor ben anlamadimTeşekkür ederim ellerine sağlık elhanım
@Jasminium84 cumaya kadar artilardan kurtulacağına inanıyorum..ama gelenek bozulmasın.. @Jasminium84 u gönderip
Childdevelopment yu alıyorum..
Childdevelopment canım çok güzel gidiyorsun aramıza hosgeldin
![]()
İnşallah yarından itibaren bildirim yapıp başlayacağım bende sizlerleBebiş sağlıklı gebelik sağlıklı pokemon için irade yavas yavaş güçlenir canım.![]()
Sağlık olsun teşekkür ederim
Şahanesin canımmenekse_kokusu
Elhan
12 Haziran 2023
sabah 09.30
1 dilim keçi peyniri, 1 karabuğday patlağı
söğüş salata
2 kare çikolata, kahve
öğlen 12.10
5-6 yk çorba
3 yk pilav, 3 yk tavuk
yeşillik, ayran
ara 3 yk ev yoğurdu, 1 yk granola
akşam 19.15
1 kase tarhana çorbası
kabak mücver
3 yk ev yoğurdu
ara 20.30
1 kayısı+ 6 çilek
yatana kadar 2 lt ye yakın su
Artık kaptanın benim canım.. menulerine beni etiketlemen gerekiyor.. Hadi bakalım gonder gelsin menun.. Ne yedin ne içtinAy noliyor ben anlamadim![]()
Maşallah canım büyük başarı ben 650 Gr vermişim cumartesi başlamıştım adet dönemindeyim birdeSelam kaptanım bugün fırsat bulamadım fotoğraf eklemeye ama çektim evden çıkmadan ben bile inanamadım inşallah cumaya koruyabilirim bu sonucu. Yumurta diyetine bu diyeti öneren @J O U ya veilimtalepedenanne eşliğine teşekkür ediyorum ve destek olan tüm kız kardeşlerime
Elhan kaptanıma
9 haziran: 87,3
12 haziran: 84,4
- 2,9 kilo
daha ne olsun.
Eki Görüntüle 3260366
teşekkür ederimGözlerime inanamadim çok güzel bir menü hazirlamişsin kendine .Ekmek yok ya harikasın. Bakalım sonraki tartın nasıl olacak
heyecanlandim Fulyacim.
Afiyet olsun bitanem.![]()
Kendimce emekte veriyorum, başarabilirim inşallahGeçecek bitanem...![]()
Ne kadar emek o kadar eksi inşallah.![]()
amin canımŞahanesin canımcuma günü güzel sonuçlar alacaksın inşallah
Artık kaptanın benim canım.. menulerine beni etiketlemen gerekiyor.. Hadi bakalım gonder gelsin menun.. Ne yedin ne içtin![]()
Allah esirgesin canım, iyi düşün iyi olsunkızlar az önce eşim aradı, kızımın kreşinden aramışlar, küçük kızım yine çok halsizmiş ve iştahsızmış, ateşi yok gerçi demişler
geçenlerde de hastalanıp ateşi çıktığında vücudunda enfeksiyon olmadığı için anlam verememişlerdi ateş yüksekliğine
kan değerlerinde düşüklük vardı
internette bu belirtilere bakınca lösemi ihtimalinden bahsediyorAllahım sen koru
yarın doktor randevusu aldık götürüp detaylı test yaptıracağız ama lütfen dua edin kızımda kötü bir hastalık olmasın![]()
Afiyetler olsun kaptaniçem harikasın12 Haziran
11.30 Karatay kahvaltı
13.00 Kahve
Sütlü yeşil çay
17.00 Semizotu salatası yoğurtlu
19.00 Bir tutam kuru üzüm
Belki minik porsiyon meyve olabilir henüz yemedim
İki litre su
Eki Görüntüle 3260376
ozlemon