• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kızlar az önce eşim aradı, kızımın kreşinden aramışlar, küçük kızım yine çok halsizmiş ve iştahsızmış, ateşi yok gerçi demişler

geçenlerde de hastalanıp ateşi çıktığında vücudunda enfeksiyon olmadığı için anlam verememişlerdi ateş yüksekliğine

kan değerlerinde düşüklük vardı

internette bu belirtilere bakınca lösemi ihtimalinden bahsediyor :KK43: Allahım sen koru :KK43:

yarın doktor randevusu aldık götürüp detaylı test yaptıracağız ama lütfen dua edin kızımda kötü bir hastalık olmasın :KK43:
Allah esirgesin canım.. hemen öyle şeyleri yakıştırma.. İnternet bilgi kirliliği ile dolu. İnşallah önemsiz viral birseydir

Günaydın hanımlarr😍

Cuma: 63.5 (bence ödemdi o yüzden yüksek çıktı) ,
Ptsi: 62.3💃💃:KK76::KK76:
Fark: -1,2 kg Elhan Elhan ozlemon ozlemon
Vayyy eridin maşallah
Evet şimdi gördüm ben yapamam ki onu :)

Yaa demek yine niyetlendin yapıyorsun
Ben de şimdi hastanedeyim hastane yemegi yedim bağırsakların yanıyor benim bağırsak sorunu var da yemek yediğimde yaniyür:KK43: yemediğimiz o kadar huzurluyum ki
Ben de niyet ettim bayılana kadar yapicam:)
Cuma günü karne günü
Löp löp göbekli gezmek istemiyorum
Eski nickim Baby Cat
Aaa seni hatırlıyorum siyah bı kedi vardı. Hafizam biraz zayıf gerçi 🤪
Yst38 dim bende
kızlar az önce eşim aradı, kızımın kreşinden aramışlar, küçük kızım yine çok halsizmiş ve iştahsızmış, ateşi yok gerçi demişler

geçenlerde de hastalanıp ateşi çıktığında vücudunda enfeksiyon olmadığı için anlam verememişlerdi ateş yüksekliğine

kan değerlerinde düşüklük vardı

internette bu belirtilere bakınca lösemi ihtimalinden bahsediyor :KK43: Allahım sen koru :KK43:

yarın doktor randevusu aldık götürüp detaylı test yaptıracağız ama lütfen dua edin kızımda kötü bir hastalık olmasın :KK43:
Canım kreş dönemi çocuklar arasında olabiliyor

Vayyy eridin maşallah

Aaa seni hatırlıyorum siyah bı kedi vardı. Hafizam biraz zayıf gerçi 🤪
Yst38 dim bende

Canım kreş dönemi çocuklar arasında olabiliyor
Evet doğru ama kreş öğretmeni niye bu kadar endişeleniyor ki normal olmayan birşey mi var diye düşünüyor 😔😔

12 haziran

ozlemon ozlemon Elhan Elhan Cordelia Cordelia

Sabah aç karna;salata limon maydanoz smoothie

Sabah:10.00
1 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim domates
Tereyagında 2 yumurta (yarım yedim)
1 tambuğday ekmek
Sekersiz çay
17.00
Tarçınlı filtre kahve
18.00
Semizotlu çorba
Bol kıvircık salata

1.5 litre su
Afiyet olsun canım ❤️ Dün aklımdaydı yazmayı unutmuşum. Bu zerdeçalli suya biraz ara versen nasıl olur diye. 🤩 Baharatlı çayları sürekli içmeyin diye okumuştum . Yerinde olmuş tatlım. Menü tercihin harika. Bugün ben de de semizotu vardı :confused:

amiinnn, inşallah. Rabbim korusun evlatlarımızı :KK43:

evet biliyorum internet dipsiz bir kuyu, içine düştü mü kurtulamıyorsun, ama bir çok şeyi birleştiriyorum şimdi; sebepsiz ateşi, burun kanamaları, halsizliği, baş ağrıları :KK43: korkuyorum elimde değil
Allah esirgesin canım. :dua:

Afiyet olsun canım ❤️ Dün aklımdaydı yazmayı unutmuşum. Bu zerdeçalli suya biraz ara versen nasıl olur diye. 🤩 Baharatlı çayları sürekli içmeyin diye okumuştum . Yerinde olmuş tatlım. Menü tercihin harika. Bugün ben de de semizotu vardı :confused:
Evett fazla abarttığımı farkettim ablam içmedim ara verdim ona
Zencefildi o zerdeçal pek icmedim 🤭
Dimi ablamm semizotu çorba ilkkez ettim ama çok güzel oldu 🤤🤤 pişti olduk desene😀

Ben diyet yapınca kendimi mutlu hissediyorum :KK71:zararlı şeylerden arınıyorum böylee ne biliyim iyi geliyo bedenime bunu gerçekten hissediyorum yaa :KK71:yani evet amaç zayıflamak ama işte öyle anlatamadım yani zayıflamasamda bana iyi gelen bişey yapıyorum
Elhan Elhan itirafım 😂

Evett fazla abarttığımı farkettim ablam içmedim ara verdim ona
Zencefildi o zerdeçal pek icmedim 🤭
Dimi ablamm semizotu çorba ilkkez ettim ama çok güzel oldu 🤤🤤 pişti olduk desene😀
Doğru ya zencefildi. :confused: İki demet var evde birini cacık yaptım salatalık yogurtla. İçine farklı olarak yeşil elma da rendeledim. Yarın çorba yapabilirim diğerini.

Back
X