- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
- 33
Video da 5 gün diyor sen 5 gün mü yapacaksin yoksa 7 gün mü canımMuhteşemsin canımm gidiyor kilolarr cuma günü harika olacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Video da 5 gün diyor sen 5 gün mü yapacaksin yoksa 7 gün mü canımMuhteşemsin canımm gidiyor kilolarr cuma günü harika olacak![]()
İnşallah çok isityorum kendşm için bileyler yapmak çok yoruldum ama inşallah bu sefer olur tahmin t şeklinde çıktı hsg de bide şimdi yapışıklıkta varmış ikisi içinde işlem olacak dedi Dr bayram sonrasına kaldıOperasyon polip vb mi çok geçmiş olsun. Tatlım benim. Gel beraber yağları terkedelim.![]()
Selam kaptanım bugün fırsat bulamadım fotoğraf eklemeye ama çektim evden çıkmadan ben bile inanamadım inşallah cumaya koruyabilirim bu sonucu. Yumurta diyetine bu diyeti öneren
Ben yapmaya devam edeceğim canım cumaya kadar alıştım da bakalım ne olacak merak içindeyimVideo da 5 gün diyor sen 5 gün mü yapacaksin yoksa 7 gün mü canım
internete bakma canım. bazı şeyleri abartı yazıyor. Allah korusunkızlar az önce eşim aradı, kızımın kreşinden aramışlar, küçük kızım yine çok halsizmiş ve iştahsızmış, ateşi yok gerçi demişler
geçenlerde de hastalanıp ateşi çıktığında vücudunda enfeksiyon olmadığı için anlam verememişlerdi ateş yüksekliğine
kan değerlerinde düşüklük vardı
internette bu belirtilere bakınca lösemi ihtimalinden bahsediyorAllahım sen koru
yarın doktor randevusu aldık götürüp detaylı test yaptıracağız ama lütfen dua edin kızımda kötü bir hastalık olmasın![]()
Aaa sorun bulundu en azından çaresi de bulunur tez zamanda alırsın tosun paşayı kucağına.İnşallah çok isityorum kendşm için bileyler yapmak çok yoruldum ama inşallah bu sefer olur tahmin t şeklinde çıktı hsg de bide şimdi yapışıklıkta varmış ikisi içinde işlem olacak dedi Dr bayram sonrasına kaldı![]()
Çok geçmiş olsun canım galiba benzer süreçlerle uğraşıyoruz dilerim her şey istediğin gibi olur. Damdan düşen damdan düşeni anlar misali. Ben de histeroskopi ve prp tedavisi olacağım bazı kan testleri istendi alerji vb. 1 ay kadar sürüyormuş onların sonuçlarını bekliyorum.İnşallah çok isityorum kendşm için bileyler yapmak çok yoruldum ama inşallah bu sefer olur tahmin t şeklinde çıktı hsg de bide şimdi yapışıklıkta varmış ikisi içinde işlem olacak dedi Dr bayram sonrasına kaldı![]()
lütfen moralini bozma ve olumsuz düşünme. çocuk bu hasta olur tabi. çocuklarda genelde demir düşük oluyor. vitamin desteği de gerekebilir. sebze ve meyvelerden eskiden olduğu gibi yeterli vitamin ve mineral alınamıyor.inşallah öyledir canım, Allah korusun canımın parçası o aklım çıkıyor ona birşey olacak diye![]()
Allah korusun canım. Anne olmak ne zor hep en kötüsü akla geliyor. İnşallah tertemiz sonuçlarıyla eve gelirsiniz kuzum.kızlar az önce eşim aradı, kızımın kreşinden aramışlar, küçük kızım yine çok halsizmiş ve iştahsızmış, ateşi yok gerçi demişler
geçenlerde de hastalanıp ateşi çıktığında vücudunda enfeksiyon olmadığı için anlam verememişlerdi ateş yüksekliğine
internette bu belirtilere bakınca lösemi ihtimalinden bahsediyorAllahım sen koru
yarın doktor randevusu aldık götürüp detaylı test yaptıracağız ama lütfen dua edin kızımda kötü bir hastalık olmasın![]()
Ayy inanmıyorumm şaka gibiii kaçgün yaptın yumurtayı ayy aferin sanaaSelam kaptanım bugün fırsat bulamadım fotoğraf eklemeye ama çektim evden çıkmadan ben bile inanamadım inşallah cumaya koruyabilirim bu sonucu. Yumurta diyetine bu diyeti önerenJou ya ve
ilimtalepedenanne eşliğine teşekkür ediyorum ve destek olan tüm kız kardeşlerime
Elhan kaptanıma
9 haziran: 87,3
12 haziran: 84,4
- 2,9 kilo
daha ne olsun.
Eki Görüntüle 3260366
Allah korusun canım benimmm hiç kötüye varma du bakalımmkızlar az önce eşim aradı, kızımın kreşinden aramışlar, küçük kızım yine çok halsizmiş ve iştahsızmış, ateşi yok gerçi demişler
Valla sayende oldu canım çok teşekkür ederim ben bu iradeye ulaşamazdım sürekli atıştıran ben cuma günüden beri 4 gün oldu diyeti uygulayalı vadettiğini gerçekleştiriyor kesinlikle. Tabii boy kilo oranıyla çok alakalıdır. Bir de spor yapmaya çalıştım yürüyüş yaptım. İnşallah ödem olup geri gelmez yağdan gider cumaya kadar devam edeceğim ama sayenizde çok mutlu oldum teşekkürler canlarımAyy inanmıyorumm şaka gibiii kaçgün yaptın yumurtayı ayy aferin sanaa
Bende cok mutlu oldum vallahiii tabiki yuruyusle daha cabuk vermiş oldun ödemde olsa gene gitti cumadan sonra daha yapma fazla gelir allah korusunValla sayende oldu canım çok teşekkür ederim ben bu iradeye ulaşamazdım sürekli atıştıran ben cuma günüden beri 4 gün oldu diyeti uygulayalı vadettiğini gerçekleştiriyor kesinlikle. Tabii boy kilo oranıyla çok alakalıdır. Bir de spor yapmaya çalıştım yürüyüş yaptım. İnşallah ödem olup geri gelmez yağdan gider cumaya kadar devam edeceğim ama sayenizde çok mutlu oldum teşekkürler canlarım![]()
Yok artık maşallah insan düğün dernek yapar bu sonuca maşallahSelam kaptanım bugün fırsat bulamadım fotoğraf eklemeye ama çektim evden çıkmadan ben bile inanamadım inşallah cumaya koruyabilirim bu sonucu. Yumurta diyetine bu diyeti önerenJou ya ve
ilimtalepedenanne eşliğine teşekkür ediyorum ve destek olan tüm kız kardeşlerime
Elhan kaptanıma
9 haziran: 87,3
12 haziran: 84,4
- 2,9 kilo
daha ne olsun.
Eki Görüntüle 3260366
Ben Çarşamba günü de yapıp bitireceğim muzu vs sayılı almıştımBen yapmaya devam edeceğim canım cumaya kadar alıştım da bakalım ne olacak merak içindeyim![]()
AboovvvYok artık maşallah insan düğün dernek yapar bu sonuca maşallah
Fotoğraf şartı pazartesi olmuyor canım. Sadece cuma günleri. Takım kaptanları fotoğraf tarih nick bildiriyor o da özelden...senin adına çok sevindim. Tabi ki koruyacaksinsopayla kovalarim seni kurtuluşun yok...
tamam canım seni de çok tebrik ederim inşallah sonuç seni çok mutlu eder devam ediyoruzBen Çarşamba günü de yapıp bitireceğim muzu vs sayılı almıştım
ooo bu destekle ben hiç gelmediğim kilolara bile gelirim canım kaptanımm çok teşekkür ederimYok artık maşallah insan düğün dernek yapar bu sonuca maşallah
Fotoğraf şartı pazartesi olmuyor canım. Sadece cuma günleri. Takım kaptanları pzt fotoğraf tarih nick bildiriyor o da özelden...senin adına çok sevindim. Tabi ki koruyacaksinsopayla kovalarim seni kurtuluşun yok...