Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cumaya kadar büyük temizlik yapacağım o zamana kadar göbekte gider belki katılmak isterim bende inşallah gelirsem en büyük beden ben olucam sanırım
ohh kolay gelsin şimdiden.. buradan her rakamdan arkadaş var.. hem rakam büyüdükçe vermek daha kolay oluyor sanki

ohh kolay gelsin şimdiden.. buradan her rakamdan arkadaş var.. hem rakam büyüdükçe vermek daha kolay oluyor sanki
Kendimi kontrol altına almak için hastaneye gittim bütün testleri yaptırdım hamd olsun hepsi temiz çıktı sorun benim boğazımda ve iradesiz olmam da bunu nasıl yenerim bilmiyorum çok çok istiyorum zayıf bi birey olmayı ama olmuyo olamıyo

Teşekkür ederim inşallah böyle başarılı devam eder. Bayağı yapmayi düşünüyorum sıvı diyetini inşallah 60 lari göreceğim

Canım bı ev içinde adım sayarak kontrol yap. Belki eksik sayiyordur. Ayarlarını bı kontrol et

Devamında açıklama yaptım gördün mü?
Evet şimdi gördüm ben yapamam ki onu :)
Yaa demek yine niyetlendin yapıyorsun
Ben de şimdi hastanedeyim hastane yemegi yedim bağırsakların yanıyor benim bağırsak sorunu var da yemek yediğimde yaniyür yemediğimiz o kadar huzurluyum ki
Ben de niyet ettim bayılana kadar yapicam:)
Cuma günü karne günü
Löp löp göbekli gezmek istemiyorum
Eski nickim Baby Cat

Bugun tartilmadkm zaten 9da çıktım işten 1 poğaça yemiştim sabah çok midem bulanmıştı
Saat 12.00 de de tabldotta ezogeljn az pilav az patates kızartması ayran vardı
Şimdiye kadar 1 litre su içtim
2 tane 1.5litrelik su şişesi aldım onu içiyorum
Yarım saat yürüyüş
Budan böyle menum yok hodri meydan bağırsaklarım bi nefes alsın dinlensin ya
ozlemon

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu güzel sözler daha çok gayret göstermemize ilham oldu. İhtiyacınız olduğunda buradayız her zaman bekleriz demir kelebek

Yasa seve seve kabul ederiz.Yonetim bana geçmedi kelebeğim kaptana yardım ediyorum. Sayfa hepimizin canım.
Hazırlık bölümüne yazayım da vazgeçme sonra Yarin sabah güncel tartini yazarsın olur biter.

Arkadaşım çogumuz senden farklı değiliz. Nefis terbiyesi gibi bir şey bu. Yavaş yavaş alistiriyoruz kendimizi birden tertemiz menüye geçmek zor. Sorumluluk aldığında biraz kolaylaşıyor o da bizimle olmanla mümkün.

Cumartesi 70.75
Bugün +800 regl oldum kesinlikle ondan dolayı kaptanım
Laviş bildirimini şu şekilde yaparsan çok sevinirim. Lütfen
Cuma:
Pazartesi:
Fark:
Eski listeyi bul geriye git seni bul eski kilondan yeni kilonu hesapla tekrar güncel sayfaya gel nerede kaldığına bak ...canim bir kişi değil kalabalık bir aileyiz.

Teşekkür ederim 7 Haziran da 84.90 idim simdi 83.70 im çok mutluyum Rabbim böyle devam etmemi nasip etsin inşallah

Bugün tarti günümüz canım. Olağanüstü bir durum hariç tartilmak istemiyorum veya menü paylaşmayacagim diyorsan not alayım.

Ben eve daha yeni geldim birazdan tartilip paylaşacağım

Kaptanım ben dün yazdım gece evde kalmadım o yüzden tartılamadım yarın sabah tartılacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…