- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
ohh kolay gelsin şimdiden.. buradan her rakamdan arkadaş var.. hem rakam büyüdükçe vermek daha kolay oluyor sankiCumaya kadar büyük temizlik yapacağımo zamana kadar göbekte gider belki katılmak isterim bende inşallah gelirsem en büyük beden ben olucam sanırım
Kendimi kontrol altına almak için hastaneye gittim bütün testleri yaptırdım hamd olsun hepsi temiz çıktı sorun benim boğazımda ve iradesiz olmam da bunu nasıl yenerim bilmiyorum çok çok istiyorum zayıf bi birey olmayı ama olmuyo olamıyoohh kolay gelsin şimdiden.. buradan her rakamdan arkadaş var.. hem rakam büyüdükçe vermek daha kolay oluyor sanki
Teşekkür ederim inşallah böyle başarılı devam eder. Bayağı yapmayi düşünüyorum sıvı diyetini inşallah 60 lari göreceğimİnan canım ben de senden motivasyon alıyorum iyi ki varsın
minacım canım kuşum üzülmüyoruz dimi cumaya kadar karbonhidratı çook çook azaltalım bebişimmm
kevsooooo sana ne demiştim balııım yaaaa vallahi öyle bir sevindim ki senin adınatam gaz devam canım lütfen karbonhidratı eeen eeen az tüketelim
Evet şimdi gördüm ben yapamam ki onu :)Canım bı ev içinde adım sayarak kontrol yap. Belki eksik sayiyordur. Ayarlarını bı kontrol et
Devamında açıklama yaptım gördün mü?
Yaa demek yine niyetlendin yapıyorsunTüh şimdi gördüm mesajını
Ben dün 36 saatlik oruca niyetlendim
Nasip olursa perşembe günü de yapmak istiyorum, dilersen o zaman birlikte yapalım.
Ödem azalırsa iyiyim hamdolsun, sen nasılsın?
Eski nickin neydi kuzum
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu güzel sözler daha çok gayret göstermemize ilham oldu. İhtiyacınız olduğunda buradayız her zaman bekleriz demir kelebekUzun zaman olmuştu buraya gelmeyeli arada takip ediyorum hepiniziimrenmemek mümkün değil maşallah her birinize azminiz hayranlık uyandırıcı hep böyle devam darısı benim başıma en kısa zamanda haddinden fazla kilo fazlalığım var ama iradem sıfır başarınız daim olsun ben aradan takibe devam
Yasa seve seve kabul ederiz.Yonetim bana geçmedi kelebeğim kaptana yardım ediyorum. Sayfa hepimizin canım.
Arkadaşım çogumuz senden farklı değiliz. Nefis terbiyesi gibi bir şey bu. Yavaş yavaş alistiriyoruz kendimizi birden tertemiz menüye geçmek zor. Sorumluluk aldığında biraz kolaylaşıyor o da bizimle olmanla mümkün.Kendimi kontrol altına almak için hastaneye gittim bütün testleri yaptırdım hamd olsun hepsi temiz çıktı sorun benim boğazımda ve iradesiz olmam da bunu nasıl yenerim bilmiyorum çok çok istiyorum zayıf bi birey olmayı ama olmuyo olamıyo
Laviş bildirimini şu şekilde yaparsan çok sevinirim. LütfenCumartesi 70.75
Bugün +800 regl oldum kesinlikle ondan dolayı kaptanım
İnşallah tabi ki verirsin tatlım.
Cuma 70.5Benim tatlış mavişleriiim
harika gidiyoruuuz canlarııımm kilo bildirimi yapmayanlar yapsın tatlışlarım
Cumaya kadar 12 kilo diyorum halaaaa
Hepimiz elimizden geleni yapalım
Suyumuzu bol bol içelim karbonhidratı en küçük ölçülerde alalım
Sizleri seviyoreee
Elhan
@Cookiie
@Limoni026
@J O U
@ada81
@sudansebep
Lonely single girl
@Mina45
@Mthn83
Childdevelopment
@kayipdunya
Teşekkür ederim 7 Haziran da 84.90 idim simdi 83.70 im çok mutluyum Rabbim böyle devam etmemi nasip etsin inşallahafiyet olsunn.. neden tek öğün besleniyorsun canım? bu metabolizmanı yavaşlatmaz mı?
menülerini bi gözden geçir canım. pekmez demişsin ama yazdığın menülerde pekmez yok.. bunun gibi aradan yediğin bazı şeyler artıya sebep olabilir..
tebrik ederimmm harikasın canım
tebrikler canıımm
sabit sayılırsın canım.. cumaya eksilirsin sen. sana güveniyorum
regl etkisi olabilir tabi.. yine de daha dikkatli ol menü seçiminde.. hele regl ken kaçamaklara dikkatt
kız kimseye söylemem kulağıma fısıldaa
Bugün tarti günümüz canım. Olağanüstü bir durum hariç tartilmak istemiyorum veya menü paylaşmayacagim diyorsan not alayım.Bugun tartilmadkm zaten 9da çıktım işten 1 poğaça yemiştim sabah çok midem bulanmıştı
Saat 12.00 de de tabldotta ezogeljn az pilav az patates kızartması ayran vardı
Şimdiye kadar 1 litre su içtim
2 tane 1.5litrelik su şişesi aldım onu içiyorum
Yarım saat yürüyüş
Budan böyle menum yok hodri meydan bağırsaklarım bi nefes alsın dinlensin ya
ozlemon
Ben eve daha yeni geldim birazdan tartilip paylaşacağımCanlarımmm bugün çok güzel eksiler geldi..tebrik ediyorum hepinizi.. artı olanlar da nazar boncuğu olsun onlar cumaya fazlasıyla verir güveniyorum
Bugun kontrol günüydü.. buyuk gün cuma.. yilmadan pes etmeden eglenerek keyif alarak yolumuza devam edelim.. moral cok cok onemli.. lutfen modumuzu düşürmeyelim.. hucrelerimizi küstürmeyelim.. verdigimiz her 100 gr için teşekkür edip kendimizi sevelim..
@Kinoalihatun
@Jasminium84
@suspushanimcim
@Tesnim1903
fesang
MAKE UP_
@Lavinia_98
M Meryem1306
ilimtalepedenanne
@Suskunkardelen
@60kiloyum
Tarti paylasmayan arkadaşlar var.. neden acabaa??
Kaptanım ben dün yazdım gece evde kalmadım o yüzden tartılamadım yarın sabah tartılacağım.Canlarımmm bugün çok güzel eksiler geldi..tebrik ediyorum hepinizi.. artı olanlar da nazar boncuğu olsun onlar cumaya fazlasıyla verir güveniyorum
Bugun kontrol günüydü.. buyuk gün cuma.. yilmadan pes etmeden eglenerek keyif alarak yolumuza devam edelim.. moral cok cok onemli.. lutfen modumuzu düşürmeyelim.. hucrelerimizi küstürmeyelim.. verdigimiz her 100 gr için teşekkür edip kendimizi sevelim..
@Kinoalihatun
@Jasminium84
@suspushanimcim
@Tesnim1903
fesang
MAKE UP_
@Lavinia_98
M Meryem1306
ilimtalepedenanne
@Suskunkardelen
@60kiloyum
Tarti paylasmayan arkadaşlar var.. neden acabaa??
Canııım darısı hepimizin başına
kız bu neee senin takımdan eksiler havada uçuşuyorr
1 kilonun üstünde verenler varr
Süpersin elhanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?