Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin nasılsın canımOooo kimleri görüyorum burda ben![]()
Tüh şimdi gördüm mesajınıgezegenfeza Çok güzel yapıyor su orucunu keşke yapsa da ona da takılsam:)
Gezegencim nasilsin az kahrımı çekmediniz diğer takımda![]()
Yokyokk hiç öyle yapmaaa herzaman mükemmel olduğunu düşün ve yaparsın senn bizlerde burdayız kalabaliğız iyi gelir sanadaİtiraf etmem gerekirse hemen gaza geliyorum ama sonra fossss iradem aşırı aşırı zayıfsizler mükemmelsiniz
O beğenmediğin kiloda olmak isterdimEki Görüntüle 3259876
Elhan
Yediğim içtiğim belli vermiyorum üstelik alıyorum. Yakında pes edeceğim.![]()
![]()
Hamd olsun bugünkü günümüze bakıyordum arada buraya selam vermek istedim senide burada görünce sevindim hadi bol eksilerHoşgeldin nasılsın canım![]()
Ayyyy bakalım takımlar falan seçilmedi iseYokyokk hiç öyle yapmaaa herzaman mükemmel olduğunu düşün ve yaparsın senn bizlerde burdayız kalabaliğız iyi gelir sanada![]()
harikasın caanımm
İnan canım ben de senden motivasyon alıyorum iyi ki varsınDemiştim sana seninle motivasyonum tamam diye![]()
minacım canım kuşum üzülmüyoruz dimi cumaya kadar karbonhidratı çook çook azaltalım bebişimmm
kevsooooo sana ne demiştim balııım yaaaa vallahi öyle bir sevindim ki senin adına
:))) önce sen söyle hadiafiyet olsunn.. neden tek öğün besleniyorsun canım? bu metabolizmanı yavaşlatmaz mı?
menülerini bi gözden geçir canım. pekmez demişsin ama yazdığın menülerde pekmez yok.. bunun gibi aradan yediğin bazı şeyler artıya sebep olabilir..
tebrik ederimmm harikasın canım
tebrikler canıımm
sabit sayılırsın canım.. cumaya eksilirsin sen. sana güveniyorum
regl etkisi olabilir tabi.. yine de daha dikkatli ol menü seçiminde.. hele regl ken kaçamaklara dikkatt
kız kimseye söylemem kulağıma fısıldaa![]()
:))) önce sen söyle hadi
Benim tatlış mavişleriiim
harika gidiyoruuuz canlarııımm kilo bildirimi yapmayanlar yapsın tatlışlarım
Cumaya kadar 12 kilo diyorum halaaaa
Hepimiz elimizden geleni yapalım
Suyumuzu bol bol içelim karbonhidratı en küçük ölçülerde alalım
Sizleri seviyoreee
Elhan
Cookiie
Limoni026
Jou
ada81
FitVenus
Lonely single girl
Mina45
Mthn83
Childdevelopment
ZincirKirma
Her iki kaptana mavi boncuk dağıtıyorum hadi bol bol eksiler bol şanslarCanlarımmm bugün çok güzel eksiler geldi.. tebrik ediyorum hepinizi.. artı olanlar da nazar boncuğu olsun onlar cumaya fazlasıyla verir güveniyorum
Bugun kontrol günüydü.. buyuk gün cuma.. yilmadan pes etmeden eglenerek keyif alarak yolumuza devam edelim.. moral cok cok onemli.. lutfen modumuzu düşürmeyelim.. hucrelerimizi küstürmeyelim.. verdigimiz her 100 gr için teşekkür edip kendimizi sevelim..
Tarti paylasmayan arkadaşlar var.. neden acabaa??
Kinoalihatun
Jasminium84
suspushanimcim
Tesnim1903
fesang
MAKE UP_
Lavinia_98
M Meryem1306
ilimtalepedenanne
S Suskunkardelen
60kiloyum
teşekkürler beybiii.. gel seni de motive edelimHer iki kaptana mavi boncuk dağıtıyorum hadi bol bol eksiler bol şanslar![]()
Cumaya kadar büyük temizlik yapacağımteşekkürler beybiii.. gel seni de motive edelimcumaya yeni takımlar kurulur.. bildirim yap sen de katıl istersen
![]()