Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

gezegenfeza gezegenfeza Çok güzel yapıyor su orucunu keşke yapsa da ona da takılsam:)
Gezegencim nasilsin az kahrımı çekmediniz diğer takımda 😁
Tüh şimdi gördüm mesajını
Ben dün 36 saatlik oruca niyetlendim
Nasip olursa perşembe günü de yapmak istiyorum, dilersen o zaman birlikte yapalım.

Ödem azalırsa iyiyim hamdolsun, sen nasılsın?
Eski nickin neydi kuzum 🫣🥰

Hoşgeldin nasılsın canım 🥰🥰🥰🌹
Hamd olsun bugünkü günümüze bakıyordum arada buraya selam vermek istedim senide burada görünce sevindim hadi bol eksiler 🌺🌺
Yokyokk hiç öyle yapmaaa herzaman mükemmel olduğunu düşün ve yaparsın senn bizlerde burdayız kalabaliğız iyi gelir sanada🤩
Ayyyy bakalım takımlar falan seçilmedi ise Elhan Elhan ablacım da kabul ederse araya giderim belki :KK49::KK49: yönetim ona geçti sanırım Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia canımlar nerelerdesiniz ❤️❤️❤️

Demiştim sana seninle motivasyonum tamam diye😍😍🥲
İnan canım ben de senden motivasyon alıyorum iyi ki varsın :KK68::KK68::KK68:
Cuma :89,5
Bugün: 89,7
Fark: +0,2
ozlemon ozlemon Elhan Elhan
minacım canım kuşum üzülmüyoruz dimi cumaya kadar karbonhidratı çook çook azaltalım bebişimmm:KK200::KK200::dua:
Günaydın 🌺🥰
Başlangıç kilom; 79.8
Güncel kilom 78.2

Fark -1.6

Elhan Elhan ozlemon ozlemon
kevsooooo sana ne demiştim balııım yaaaa vallahi öyle bir sevindim ki senin adına:21::21::KK200: tam gaz devam canım lütfen :dua: karbonhidratı eeen eeen az tüketelim

afiyet olsunn.. neden tek öğün besleniyorsun canım? bu metabolizmanı yavaşlatmaz mı?

menülerini bi gözden geçir canım. pekmez demişsin ama yazdığın menülerde pekmez yok.. bunun gibi aradan yediğin bazı şeyler artıya sebep olabilir..

tebrik ederimmm harikasın canım :spor:

tebrikler canıımm:spor:

sabit sayılırsın canım.. cumaya eksilirsin sen. sana güveniyorum :anne:

regl etkisi olabilir tabi.. yine de daha dikkatli ol menü seçiminde.. hele regl ken kaçamaklara dikkatt:dua:

kız kimseye söylemem kulağıma fısıldaa :confused:
:))) önce sen söyle hadi

Canlarımmm bugün çok güzel eksiler geldi.. :spor: :spor: :spor: tebrik ediyorum hepinizi.. :nazar:artı olanlar da nazar boncuğu olsun onlar cumaya fazlasıyla verir güveniyorum 🤗
Bugun kontrol günüydü.. buyuk gün cuma.. yilmadan pes etmeden eglenerek keyif alarak yolumuza devam edelim.. moral cok cok onemli.. lutfen modumuzu düşürmeyelim.. hucrelerimizi küstürmeyelim.. verdigimiz her 100 gr için teşekkür edip kendimizi sevelim.. ❤️❤️❤️
Kinoalihatun Kinoalihatun
Jasminium84 Jasminium84
suspushanimcim suspushanimcim
Tesnim1903 Tesnim1903
fesang fesang
MAKE UP_ MAKE UP_
Lavinia_98 Lavinia_98
M Meryem1306
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne
S Suskunkardelen
60kiloyum 60kiloyum
Tarti paylasmayan arkadaşlar var.. neden acabaa??

Benim tatlış mavişleriiim 🧿
harika gidiyoruuuz canlarııımm kilo bildirimi yapmayanlar yapsın tatlışlarım
Cumaya kadar 12 kilo diyorum halaaaa
Hepimiz elimizden geleni yapalım 🙏🏻🙏🏻
Suyumuzu bol bol içelim karbonhidratı en küçük ölçülerde alalım 🌸🌸🌺🌺
Sizleri seviyoreee 💙💜❤️💙💜

Elhan Elhan
Cookiie Cookiie
Limoni026 Limoni026
Jou Jou
ada81 ada81
FitVenus FitVenus
Lonely single girl Lonely single girl
Mina45 Mina45
Mthn83 Mthn83
Childdevelopment Childdevelopment
ZincirKirma ZincirKirma

Canlarımmm bugün çok güzel eksiler geldi.. tebrik ediyorum hepinizi.. artı olanlar da nazar boncuğu olsun onlar cumaya fazlasıyla verir güveniyorum 🤗
Bugun kontrol günüydü.. buyuk gün cuma.. yilmadan pes etmeden eglenerek keyif alarak yolumuza devam edelim.. moral cok cok onemli.. lutfen modumuzu düşürmeyelim.. hucrelerimizi küstürmeyelim.. verdigimiz her 100 gr için teşekkür edip kendimizi sevelim.. ❤️❤️❤️
Tarti paylasmayan arkadaşlar var.. neden acabaa??
Kinoalihatun Kinoalihatun
Jasminium84 Jasminium84
suspushanimcim suspushanimcim
Tesnim1903 Tesnim1903
fesang fesang
MAKE UP_ MAKE UP_
Lavinia_98 Lavinia_98
M Meryem1306
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne
S Suskunkardelen
60kiloyum 60kiloyum
Her iki kaptana mavi boncuk dağıtıyorum hadi bol bol eksiler bol şanslar 🧿🧿🧿🧿🥰🥰🥰🥰

teşekkürler beybiii.. gel seni de motive edelim :dondurma: cumaya yeni takımlar kurulur.. bildirim yap sen de katıl istersen :KK200:
Cumaya kadar büyük temizlik yapacağım 😍 o zamana kadar göbekte gider belki katılmak isterim bende inşallah 🌹🌹🌹 gelirsem en büyük beden ben olucam sanırım 😓

Back
X