• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün yedikkerim
Sabah
10.30 gıbı
3,5 yumurta
3 4 tane sucuk
Bol roka ve bıraz maydonoz
Cay
1 dilim ekmek

Ara
Türk kahvesi
1 pişmaniye

Akşam üstü 16.00
2 tavuk kanat
Yarım dilim kıymalı börek
7 tane sarma

Ara
3 dilim cevizli sucuk
2 hurma
1 bayram çikolatası (bunlar fazla oldu ama bağımı oldu artık)

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

16.50 de tükkanı kapattım bitti
Bugün bır

ADINIZ: ( isteğe bağlı )

YAŞINIZ: 29

BOYUNUZ: 163

KİLONUZ: 68,3

HEDEF KİLONUZ:54

MEDENİ DURUMUNUZ:bekar

MESLEGINIZ:memur

ÇOCUK SAYISI:0

KİLO ALMA NEDENİNİZ: düzensiz ve sık beslenme, abur cubur tatlı

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: alerji
merhaba. hoşgeldin canım aramıza 💞

bugün biraz dışarı çıktık dolaştık. iyi geldi. küçük çaplı alışveriş yaptık ihtiyaçlar için. ama iki ayrı yere gidince biraz yorulduk. hatta ben dönüşte pazara da uğradım 3-5 birşeyler aldım :KK48: 10.000 adımı geçtim :sampiyon:
Ramazan sonrası sağlıklı beslenme ve motivasyon için hazırlık yapıyorum maddi-manevi :KK24:

Foto çekemedım annemde tartı yoktu en son cuma günü evde tartıldım 69.4 geldım ama foto çekmemişim

Sağol ama dalga mı gectın yoksa gerçekten mı bılemedım çünkü en son sütlaç vardı

Bu hafta mola mı verıldı ben devam ediyorum ama.
Tamam etıketlemem kısmı etıketlıcem peki?
Ellssa Ellssa ve Boncuk2307 Boncuk2307 Kaptanlarimizi etiketleyebilirsin. Aslinda herkes devam ediyor ama sadece takımlar kurulmadı bu hafta canim

Kızlar nasılsınız? Her şey yolundadır inş. Ben kendimi fazla saldım. İyi de hissetmiyorum. Yeniden başlamam lazim ipin ucunu yakalayip. Sizde durumlar nasil
Diyeti ufaktan toparladım ben .Ama dizlerim ağrıyor . Sağda bağ zedelenmesi ve ödem vardı da yürüyüşe çıktım sol dizim de ağrıyordu nolduysa 😩 5 bin adim anca yuruyebildim. Pilatese başlasam iyi gelir mi acaba , hamladim mi noldu ki 🥴
Filizcim haftalık diyet sandviçler ve salatalar hazırlayan sendin değil mi yanlış hatırlamıyorsam 🤔 yine baslayabilirsin❤️

Kızlar nasılsınız? Her şey yolundadır inş. Ben kendimi fazla saldım. İyi de hissetmiyorum. Yeniden başlamam lazim ipin ucunu yakalayip. Sizde durumlar nasil
ben de çok şükür Ramazanda kilo almadım. hatta 1,5 kilo verdim. sonlara doğru 1 kilosunu geri aldım ama Ramazan sonunda sabit gibiydim. akşamları tatlı yesem de gün içinde 10.000-14.000 arası yürüyüş yaptım hep. o nedenle sorun olmadı.
ama bayramda ayarlar kaçtı. bakalım cumartesi sabahı kaç çıkacağım. şu an kafamı toplamaya çalışıyorum diyetisyenimin beslenme menülerime dönmek için. önceki listelerime göre kendim devam edeceğim. 70 li kilolara inince eğer sonra zorlanırsam yeniden diyetisyenimle devam edeceğim. şu an psikolojik olarak kendimi motive ediyorum.

💕💕💕3 Nisan Perşembe 💕💕💕

💕Sabah 10

2 dilim Hellim 1 dilim kaşar
7-8 dilim sucuk
Bol salata
5 zeytin

💕13
h.cevizi yağıli kahve

💕14.30
Tavuk but+ salata

💕18.30
2 yumurta
6-7 YK bamya
2 yk yoğurt+ keten tohumu+kivi
10 kabuklu yer fıstığı

💕💕💕Spor . 5400 adım💕💕💕

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

İyi geceler, benimde buralara temelli dönme vaktim geldi... Yıllar önce burda çok güzel kilolar vermiştik. İnşallah yine başarabilirim. Tekrar 90ları görmek biraz kötü hissettirdi. Ama inanıyorum tekrar yapabilirim...
hoşgeldin Büşracım :KK200:

KATILIM FORMU

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) eski nickim Aijoo

YAŞINIZ:30

BOYUNUZ:159

KİLONUZ:95

HEDEF KİLONUZ:75

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanımı

ÇOCUK SAYISI:2

KİLO ALMA NEDENİNİZ: psikolojik yeme bozukluğu

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:

Pco, depresyon (ilaç kullanıyorum)
kilo cetvelini de güncelle istersen. motive ediyor

Ah, hazır değilim 😥😥😥😢😢😢🤣🤣🤣 90lara çıkacağımı hiç düşünmüyordum yaa
cumartesi kilo bildirimi yapıp, hergün düzenli olarak menü ve spor paylaşınca ve kendine özel tarifler hazırlayınca motive olursun. yeterki yapıcam de :super: birbirimize destek olacağız burada :KK5:
fazla salınca ibre yukarı çıkıyor tartıda maalesef. daha kötü olmadan beslenmeyi düzeltmek gerekiyor.

kendimizi diyete motive etmek için bazen küçük alışverişler yapmak iyi oluyor. mesela çalışanlar, işyerine beslenme götürenler için; yemek termosu, küçük renkli kaplar, yemek taşıma çantası ve bazı başka ekipmanlar almak gibi... ya da mutfağa pratik şeyler hazırlayacağımız ekipmanlar gibi... mesela bunlar beni çok pozitif etkiliyor, tavsiye ederim...

Cumartesi günü yeni tartı fotolarını mi atacagiz nasıl olacak. Aldım herhalde ben ya. Pantolonlar sıkmaya başladı.🫣
evet yeni tartı fotosu atacağız canım. yeniden takımlar kurulacak. ben de kilomu merak ediyorum. ama cumartesi sabahına kadar bakmayacağım.

Back
X