Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eyvah eyvah
Kaptanım için rahat olsun yaptığım pogaçanin kokusuyla yetindim.

Sabah 11.30
Salata nohutlu
Az yumurta
Salata
Pirincli Salata

18.00
Yarım avokado
Biraz mango
Yine pirjncli Salata
Çok şükür bitti salatalar .

Şu 2
Spor 6.255 adım.

Festte görevli idim yorgunum ayaklarım ağrıyor.
Afiyet olsun canım kaptanlarini Etiketlemeyi unutma
İyi akşamlar Japon diyetinde 2.gun
Kahvaltı
2 yumurta
Yarım muz
Akşam
3 yumurta
1 bardak süt
Yarım muz
8500 adım 2 lt su
menekse_kokusu
@CordeLia
@siskopat
Resim çekemedim eşim evde olduğu için
Afiyet olsunn
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş.. Bu ara 1 kepçe çorba 1 dilim ekmekle aynı kategoride.. belki de biliyorsundur ben yazayım dedim
1 kase tavuklu pilav yedim 1 saat önce kapattım menekse_kokusu
Afiyet olsun canım
Kendime seçtiğim rakibe bakk Afiyet olsun rakibem

Afiyet olsun canım pazar menün gayet güzel.

11 Haziran menum
Sabah 1 yumurta 2 parmak peynir 5 zeytin Yeşillik söğüş 1 dilim tbe
Ara 2 ceviz
Öğle 8 yk ıspanak 2 yk yoğurt 1 dilim tbe
Ara 2 ceviz 10 çilek 1 kahve
Akşam 8 yk yeşil fasulye 4 yk yoğurtlu semizotu 1 dilim tbe Salata
Ara 10 badem 2 hurma
2 litre su
6011 adım
Elhan ozlemon

Evett canım bunlar kahvaltıda patates kızartma olmazsa olmaz fırına hiç yemez eşim yemeği bile sevmez yanii zaten 1 hafta benle kahvaltı ediyo 2 hafta benle yemek vardiyalı anlicağın
Zayıflamak istediğini biliyorsa anlayış göstermeli. Göbeğimiz onlarla kesilmedi sonuçta. Kendine özel tabak hazırla benim öğünüm bu yemek zorundayim de. Allah işlerinde kolaylık versin. O çalışıyorsa sen evde boş oturmuyorsun minnet hissediyorsan doğru değil.

Bol sebzeli bir gün olmuş ne güzel. Afiyet olsun kaptanım.

Afiyet olsun kaptanım çok özenli ve titiz bir menü seçimi olmuş. Kendine yatırım yapan hatunlara hayranım.

Yok kizzz birsey etmiyo eskisi gibi onceden illede ye derdii kocam iyidir yani oyle seyler karışmaz amann abla sezaryen göbeğim bitürlü gitmedii gitmeyecek hic bellii uzanıyorum kemiğim belli oluyo ama yok yani aynı

Teşekkür ederim kaptanim.. bugün sebze günümdü.. 2 gün protein 1 gün sebze şeklinde gidiyorum bu hafta
Çok güzel sonuç alacaksın
Acikmadan krize girmeden ilerlemek diyeti keyifli hale getiriyor sağlıklı beslenme alışkanligi kazandırıyor. Bilinçli hatunsun vesselam.

Son düzenleme:
İyi akşamlar güzel bir günün sonuna geldik elhamdülillah

Kahvaltı
1 muz
1 avokado

Öğle yemeği
1 kase tavuklu çorba

Ara öğün
200 cc muzlu milkshake ev yapimi sekersiz

Akşam
1 kase tavuklu çorba

Ara öğün
200 cc çilekli milkshake ev yapimi şekersiz

3 lt su içildi

Yok kizzz birsey etmiyo eskisi gibi onceden illede ye derdii kocam iyidir yani oyle seyler karışmaz amann abla sezaryen göbeğim bitürlü gitmedii gitmeyecek hic bellii uzanıyorum kemiğim belli oluyo ama yok yani aynı
Kocani bahane edip kızartmalari yemezsin artık Şimdilik göbeğin belli olabilir ama hiç gitmez diye bir şey yok.Dikişlerin daha taze hele bir kaynaşsin iyice toparlanır zamanla.

Ben de karın egzersizine başlayıp başlayıp bırakıyorum düze li yapsak gider aslında ama sezaryen göbüşler başa bela

güle güle kullan canım. memnun musun?
bizim o tırtıklamalar meşhurdur
Maalesef canım aynen dediğin gibi meşhur
Ben çok büyük şeyler yapmadım. Arkadaşlar bütün tavuk filan yapmışlar. Közleme et cozdurme kızarma işleri iyi oluyor. Bide mesela Dukan gibi şahsına özel yemek pisireceksen ufak fırın gibi güzel oluyor. Kek poğaça filan denedim ama dediğim gibi kalabalık aileye uygun değil. Mesela şehzade kebabı yaptım. Eti tencerede pişirdim. Diğer sebzeleri makinada kizarttim salçalı az yağlı su yaptım fırına verdim. Güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…