- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Eyvah eyvahMavişlerim nettiniz yavv çıkın adamların koynundan yarın yok ben şöyle yedim böyle yedim yok benim herif börek dediydi çörek istediydi vallahi bozuşuruzyapıp yapıp adamlara yedireceksiniz siz yemeyeceksiniz sonra yutkunup bulaşıkları yıkayacaksınız başka türlü olmaz anlaştık mı
Elhan
@Cookiie
@Limoni026
Jou
@ada81
FitVenus
Lonely single girl
@Mina45
Mthn83
Childdevelopment
@kayipdunya
Afiyet olsun canım kaptanlarini Etiketlemeyi unutmaSabah 11.30
Salata nohutlu
Az yumurta
Salata
Pirincli Salata
18.00
Yarım avokado
Biraz mango
Yine pirjncli Salata
Çok şükür bitti salatalar .
Şu 2
Spor 6.255 adım.
Festte görevli idim yorgunum ayaklarım ağrıyor.
Afiyet olsunnİyi akşamlar Japon diyetinde 2.gun
Kahvaltı
2 yumurta
Yarım muz
Akşam
3 yumurta
1 bardak süt
Yarım muz
8500 adım 2 lt su
menekse_kokusu
@CordeLia
@siskopat
Resim çekemedim eşim evde olduğu için
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş.. Bu ara 1 kepçe çorba 1 dilim ekmekle aynı kategoride.. belki de biliyorsundur ben yazayım dedimmenekse_kokusu Elhan
11 Haziran 2023
sabah 11.30
pastırmalı kaşarlı omlet
3 yeşil zeytin, biraz beyaz peynir
1,5 dilim kadar ekşimaya tbe
ara kahve ve 1 kare bitter
öğlen 14.30
2 kepçe tarhana çorbası
1 dilim ekmek
akşam 19.30
hamsi tava
salata
1 dilim tbe
yatana kadar 1,5 lt den fazla su
Afiyet olsun canım1 kase tavuklu pilav yedim 1 saat önce kapattımmenekse_kokusu
Kendime seçtiğim rakibe bakk11 Haziran menüm
kahvaltı 11.30
Bir bardak süt, bir kuru incir, bir yk kuru dut, iki ceviz ve tarçın bıızzzt
Eki Görüntüle 3259765
Öğle saat 15.00
Kıyma kavurma ve salata
Eki Görüntüle 3259766
Akşam 19.00
Yeşil çay, 2 yk çiğ kabak çekirdeği, zencefil, maydanoz, dereotu, nane, yeşil elma bıızzt
Eki Görüntüle 3259768
Su 2 litre
Adım 9650
Eki Görüntüle 3259769
Elhan menekse_kokusu
Afiyet olsun canım
Zayıflamak istediğini biliyorsa anlayış göstermeli. Göbeğimiz onlarla kesilmedi sonuçta. Kendine özel tabak hazırla benim öğünüm bu yemek zorundayim de. Allah işlerinde kolaylık versin. O çalışıyorsa sen evde boş oturmuyorsun minnet hissediyorsan doğru değil.Evett canım bunlar kahvaltıda patates kızartma olmazsa olmaz fırına hiç yemez eşim yemeği bile sevmez yaniizaten 1 hafta benle kahvaltı ediyo 2 hafta benle yemek vardiyalı anlicağın
Bol sebzeli bir gün olmuş ne güzel. Afiyet olsun kaptanım.
Teşekkür ederim kaptanim.. bugün sebze günümdü.. 2 gün protein 1 gün sebze şeklinde gidiyorum bu haftaBol sebzeli bir gün olmuş ne güzel. Afiyet olsun kaptanım.
Afiyet olsun kaptanım çok özenli ve titiz bir menü seçimi olmuş. Kendine yatırım yapan hatunlara hayranım.11 Haziran menüm
kahvaltı 11.30
Bir bardak süt, bir kuru incir, bir yk kuru dut, iki ceviz ve tarçın bıızzzt
Eki Görüntüle 3259765
Öğle saat 15.00
Kıyma kavurma ve salata
Eki Görüntüle 3259766
Akşam 19.00
Yeşil çay, 2 yk çiğ kabak çekirdeği, zencefil, maydanoz, dereotu, nane, yeşil elma bıızzt
Eki Görüntüle 3259768
Su 2 litre
Adım 9650
Eki Görüntüle 3259769
Elhan menekse_kokusu
Yok kizzz birsey etmiyo eskisi gibi onceden illede ye derdii kocam iyidir yani oyle seyler karışmazZayıflamak istediğini biliyorsa anlayış göstermeli. Göbeğimiz onlarla kesilmedi sonuçta. Kendine özel tabak hazırla benim öğünüm bu yemek zorundayim de. Allah işlerinde kolaylık versin. O çalışıyorsa sen evde boş oturmuyorsun minnet hissediyorsan doğru değil.
Çok güzel sonuç alacaksınTeşekkür ederim kaptanim.. bugün sebze günümdü.. 2 gün protein 1 gün sebze şeklinde gidiyorum bu hafta
İyi akşamlar güzel bir günün sonuna geldik elhamdülillahMavişlerim nettiniz yavv çıkın adamların koynundan yarın yok ben şöyle yedim böyle yedim yok benim herif börek dediydi çörek istediydi vallahi bozuşuruzyapıp yapıp adamlara yedireceksiniz siz yemeyeceksiniz sonra yutkunup bulaşıkları yıkayacaksınız başka türlü olmaz anlaştık mı
Elhan
@Cookiie
@Limoni026
Jou
@ada81
FitVenus
Lonely single girl
@Mina45
Mthn83
Childdevelopment
@kayipdunya
Kocani bahane edip kızartmalari yemezsin artıkYok kizzz birsey etmiyo eskisi gibi onceden illede ye derdii kocam iyidir yani oyle seyler karışmazamann abla sezaryen göbeğim bitürlü gitmedii gitmeyecek hic bellii uzanıyorum kemiğim belli oluyo ama yok yani aynı
Ben de karın egzersizine başlayıp başlayıp bırakıyorum düze li yapsak gider aslında ama sezaryen göbüşler başa belaYok kizzz birsey etmiyo eskisi gibi onceden illede ye derdii kocam iyidir yani oyle seyler karışmazamann abla sezaryen göbeğim bitürlü gitmedii gitmeyecek hic bellii uzanıyorum kemiğim belli oluyo ama yok yani aynı
Maalesef canım aynen dediğin gibi meşhurgüle güle kullan canım. memnun musun?
bizim o tırtıklamalar meşhurdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?