Afiyet olsun Kevsocuk. Çok güzel bir menüİyi akşamlar güzel bir günün sonuna geldik elhamdülillah
Kahvaltı
1 muz
1 avokado
Öğle yemeği
1 kase tavuklu çorba
Ara öğün
200 cc muzlu milkshake ev yapimi sekersiz
Akşam
1 kase tavuklu çorba
Ara öğün
200 cc çilekli milkshake ev yapimi şekersiz
3 lt su içildi
Eki Görüntüle 3259796
Eki Görüntüle 3259797
5-5 diyeti yaptın mı? 5 kg verdirmiyor ama güzel eğlenceli bı diyet biktirmiyorBulalım tabi
Aslında becerebilseydi 2 günlük su orucu tüm ödemi alabilir cildiki parlatabilir
Ama tek başına olmuyor biri de bana eşlik etse yapabilirim
En kötüsü de işte meyveden enerji alıp o şekilde
Çünkü ben ekmek tarzı yediğimde sisiyorum zaten meyve en azından hem tok tutuyor hem enerji veriyor hem de wc için etkili oluyor
Amaaann plates bana görede değill yanii napcam bilmiyorum yaBen de karın egzersizine başlayıp başlayıp bırakıyorum düze li yapsak gider aslında ama sezaryen göbüşler başa bela
Oohh afiyetler olsun canım benim minnoş kızına da sana daYani orta boy yuvarlak olanlardan varya onlardankızım onlarda 3 tane yiyor 10 yaşında
Bakalım canım bi su orucu zor hem besleyici hem ödem atıcı olmalıBulalım tabi
Aslında becerebilseydi 2 günlük su orucu tüm ödemi alabilir cildiki parlatabilir
Ama tek başına olmuyor biri de bana eşlik etse yapabilirim
En kötüsü de işte meyveden enerji alıp o şekilde
Çünkü ben ekmek tarzı yediğimde sisiyorum zaten meyve en azından hem tok tutuyor hem enerji veriyor hem de wc için etkili oluyor
Canım yarın pazartesi yaAfiyet olsun canım kaptanlarini Etiketlemeyi unutma
Afiyet olsunn
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş.. Bu ara 1 kepçe çorba 1 dilim ekmekle aynı kategoride.. belki de biliyorsundur ben yazayım dedim
Afiyet olsun canım
Kendime seçtiğim rakibe bakkAfiyet olsun rakibem
Harikasın benim mavişim
Benim tatlış kaptaniçem afiyetler olsun11 Haziran
11.00 İki yumurta, salatalık, peynir, ceviz, zeytin
13.00 Kahve
17.00 İki köfte, bir kaşık kavurma , bir kaşık pilav, bir kase mercimek çorbası, ayran
İki çatal karpuz , üç çilek
İki litreden fazla su
Eki Görüntüle 3259793
ozlemon
Rakibem bakıyorum da bugün de dengeli beslenmekten vazgeçmemişsin
Sesleri çıkmıyor ekmek arası bişeyler gömüyorlar eminim
Teşekkür ederiim kaptaniçem canım elhanımAfiyet olsun kaptanım çok özenli ve titiz bir menü seçimi olmuş. Kendine yatırım yapan hatunlara hayranım.
Nasıl bişey canım o5-5 diyeti yaptın mı? 5 kg verdirmiyor ama güzel eğlenceli bı diyet biktirmiyor
Yok ondan değil nese ablamKocani bahane edip kızartmalari yemezsin artıkŞimdilik göbeğin belli olabilir ama hiç gitmez diye bir şey yok.Dikişlerin daha taze hele bir kaynaşsin iyice toparlanır zamanla.
Meyve diyetine karşı değilim desteklerim hatta. Bir gün meyve diyeti ben de yapmak istiyorum.Benim cumaya karat tüm ödemi atmam lazım
O nedenle sadece meyve yiyeceğim cumaya kadar
Şimdi sağlıksız vs diyecek olanlarınız olacaktır
Diğer türlü ben zaten sağlıklı beslenemiyorum ki V:)))
Hedefim cumaya 63 olmak çok odemliyim çok
Menum
Sabah ekmek reçel domates
Saat 15.00 gibi kuru fasulye pilav salata
.
Su 1 litreye yakin
Spor 8 dk bölgesel hareket ve
50 dk *3 yavaş tempo = 150 puan
Canım kevsoooom müthişsinİyi akşamlar güzel bir günün sonuna geldik elhamdülillah
Kahvaltı
1 muz
1 avokado
Öğle yemeği
1 kase tavuklu çorba
Ara öğün
200 cc muzlu milkshake ev yapimi sekersiz
Akşam
1 kase tavuklu çorba
Ara öğün
200 cc çilekli milkshake ev yapimi şekersiz
3 lt su içildi
Eki Görüntüle 3259796
Eki Görüntüle 3259797
Hergun ne ile basliyorsan akşama kadar aynısını yiyorsunNasıl bişey canım o
Kesinlikle.. hayatım boyunca hiç az yiyen biri olmadım.. önemli olan vücudunu tanımak ona göre beslenmek.. tabii diyetisyenimin desteği de çok büyükÇok güzel sonuç alacaksın
Acikmadan krize girmeden ilerlemek diyeti keyifli hale getiriyor sağlıklı beslenmeyi alışkanligi kazandırıyor. Bilinçli hatunsun vesselam.
Evet yarın pazartesiiii.. inşallah artı gelmem.. kaçamak yapmadım ama geçmiş yıllarda kaptan olup fazlasıyla artı gelen Bi arkadaş vardı ona çok söylenmiştim. Şimdi başıma gelir diye korkuyorumOohh afiyetler olsun canım benim minnoş kızına da sana da
Bakalım canım bi su orucu zor hem besleyici hem ödem atıcı olmalı
Canım yarın pazartesi yakantara çıkıcaz diye
Harikasın benim mavişimmenü çok güzel
Benim tatlış kaptaniçem afiyetler olsun
Rakibem bakıyorum da bugün de dengeli beslenmekten vazgeçmemişsinbenim umutlar yarına kaldı
Sesleri çıkmıyor ekmek arası bişeyler gömüyorlar eminimoooh yesin garipler numara vitaminsiz kaldılar
Teşekkür ederiim kaptaniçem canım elhanım
Güzelmiş canım bu eğlenceli de olurHergun ne ile basliyorsan akşama kadar aynısını yiyorsun
1. Gün haşlanmış patates
2. Et
3. Gün meyve
4. Gün sebze
5. Gün süt veya yumurta
Tamam canım yoğun Bi gün geçirmişsin yediklerini yakmışsındırmenekse_kokusu canım dün misafirlerim geç gitti sabah da erkenden yola çıktık,eve geldiğimizde sekiz bucuktu.Cocuklarin ve bizim banyo derken bu saat oldu.Bi de makine Faslı derken şimdi paylaşacağım menulerimi
Canım artı gelsen de sorun değil çünkü dengeli besleniyorsun yaptıkça sonuç hep eksi olacakKesinlikle.. hayatım boyunca hiç az yiyen biri olmadım.. önemli olan vücudunu tanımak ona göre beslenmek.. tabii diyetisyenimin desteği de çok büyükişinde iyi olan insanlarla çalışmayı severim. inşallah bundan sonra daha sağlıklı beslenerek sağlıklı bir hayat sureriz elhanim
Evet yarın pazartesiiii.. inşallah artı gelmem.. kaçamak yapmadım ama geçmiş yıllarda kaptan olup fazlasıyla artı gelen Bi arkadaş vardı ona çok söylenmiştim. Şimdi başıma gelir diye korkuyorum
Benim kızlarım temizlik falan yapıyordur spor yapıyordur yaa öyle düşünmek istiyorum
2 gün dinlenme 3. Gün tekrar patates günü diye donebiliyorsun. Baya güzel kilolar veren arkadaş olmuştu. Şöyle bi artısi var vücuduna iyi gelen şeyleri tanıyorsun. Tek çeşit beslendigin içinGüzelmiş canım bu eğlenceli de olur
Merhaba canım. Bıraktığın gibiyiz. Yakınını kaybettin sonsuz sabırlar dilerim. Diyeti düşünecek durumda değilsin şu an. Eve gelince devam edersin inşallah.Merhaba arkadaşlar bugün pek dikkat edemedim ben. Umarım sizin keyifler yerindedir. Yarın evde olacam sanırım dikkat edecek inşallah bildiririm burdan da
İnşallah canım.. senin de menüler çok güzel.. sağlıkla verelim kiloları ki kalıcı olsunCanım artı gelsen de sorun değil çünkü dengeli besleniyorsun yaptıkça sonuç hep eksi olacak
Sayfasi da varMerhaba arkadaslar bugune kadar cok diyet yaptim ama hepsini sıkılıp biraktim...3 hafta bu diyeti yapmayi dusunuyorum 5 gun diyet 2 gun dinlenme şeklinde... 3 haftadan fazla yapilmasi önerilmiyor...
YAPMAK ISTEYEN ARKADASLAR GELIN BIRLIKTE BASLAYALIM... DIKKAT EDILIRSE GUZEL SONUCLAR VERIYORMUS....
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. Patateslere baharat dışında hiç bir şey ilave etmiyorsunuz.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler...Sabahtan itibaren Hangi Sebzelerle başlıyorsanız ONUNLA DEVAM Ediyorsunuz. İsterseniz 40 çeşit Sebze yiyebilirsiniz. AMA BU sebzelerin sabahki tabağımızla aynı olmalı. Yani güne nasıl başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
3.gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...güne nasıl başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARiÇ) tüketin.güne nasıl başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
5. gün
Yalnızca yumurta. baharat dışında hiç bir şey ilave etmiyorsunuz. Yada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....güne nasıl başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. Fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Ayran gönüllü olduk çiktikGüzelmiş canım bu eğlenceli de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?