Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

5-5 diyeti yaptın mı? 5 kg verdirmiyor ama güzel eğlenceli bı diyet biktirmiyor

Yani orta boy yuvarlak olanlardan varya onlardan kızım onlarda 3 tane yiyor 10 yaşında
Oohh afiyetler olsun canım benim minnoş kızına da sana da
Bakalım canım bi su orucu zor hem besleyici hem ödem atıcı olmalı
Canım yarın pazartesi ya kantara çıkıcaz diye
Harikasın benim mavişim menü çok güzel
Benim tatlış kaptaniçem afiyetler olsun
Rakibem bakıyorum da bugün de dengeli beslenmekten vazgeçmemişsin benim umutlar yarına kaldı
@Meryem1306 @Tesnim1903 S Suskunkardelen menulerinizi goremedim kizlar?? Nerelerdesiniz
Sesleri çıkmıyor ekmek arası bişeyler gömüyorlar eminim oooh yesin garipler numara vitaminsiz kaldılar
Afiyet olsun kaptanım çok özenli ve titiz bir menü seçimi olmuş. Kendine yatırım yapan hatunlara hayranım.
Teşekkür ederiim kaptaniçem canım elhanım

Kocani bahane edip kızartmalari yemezsin artık Şimdilik göbeğin belli olabilir ama hiç gitmez diye bir şey yok.Dikişlerin daha taze hele bir kaynaşsin iyice toparlanır zamanla.
Yok ondan değil nese ablamAynen ablacım toparlanır insallah

Meyve diyetine karşı değilim desteklerim hatta. Bir gün meyve diyeti ben de yapmak istiyorum.
Yalnız Kız, menün güzel. Birazcık suyu artirsan daha iyi olacak. Afiyet olsun canım

Canım kevsoooom müthişsin afiyetler olsun canım yarın senin tartını iple çekiyorum

Çok güzel sonuç alacaksın
Acikmadan krize girmeden ilerlemek diyeti keyifli hale getiriyor sağlıklı beslenmeyi alışkanligi kazandırıyor. Bilinçli hatunsun vesselam.
Kesinlikle.. hayatım boyunca hiç az yiyen biri olmadım.. önemli olan vücudunu tanımak ona göre beslenmek.. tabii diyetisyenimin desteği de çok büyük işinde iyi olan insanlarla çalışmayı severim. inşallah bundan sonra daha sağlıklı beslenerek sağlıklı bir hayat sureriz elhanim
Evet yarın pazartesiiii.. inşallah artı gelmem.. kaçamak yapmadım ama geçmiş yıllarda kaptan olup fazlasıyla artı gelen Bi arkadaş vardı ona çok söylenmiştim. Şimdi başıma gelir diye korkuyorum
Benim kızlarım temizlik falan yapıyordur spor yapıyordur yaa öyle düşünmek istiyorum

Tamam canım yoğun Bi gün geçirmişsin yediklerini yakmışsındır

Canım artı gelsen de sorun değil çünkü dengeli besleniyorsun yaptıkça sonuç hep eksi olacak

Merhaba arkadaşlar bugün pek dikkat edemedim ben. Umarım sizin keyifler yerindedir. Yarın evde olacam sanırım dikkat edecek inşallah bildiririm burdan da
Merhaba canım. Bıraktığın gibiyiz. Yakınını kaybettin sonsuz sabırlar dilerim. Diyeti düşünecek durumda değilsin şu an. Eve gelince devam edersin inşallah.

Sayfasi da var ozlemon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…