- 25 Ağustos 2019
- 61.508
- 115.670
- 698
- 31
Evett canım bunlar kahvaltıda patates kızartma olmazsa olmaz fırına hiç yemez eşim yemeği bile sevmez yaniiFırında baharatlı çok güzel oluyor sever mi acaba eşin ? Her gün mü istiyor dedin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett canım bunlar kahvaltıda patates kızartma olmazsa olmaz fırına hiç yemez eşim yemeği bile sevmez yaniiFırında baharatlı çok güzel oluyor sever mi acaba eşin ? Her gün mü istiyor dedin![]()
Firına cok yaparım da amann üşengeçlik seviyem fırindakiler çıkar yap pisir koy al tekrar icindekileri geri koy falan pöfff bence kalsinÜstüne fırça ile yağ sür fırına ver kızarmış olur. Airfreyde yapıyorum bende
Abovv kaptanım akşamı birşey yeseydin ya çok acikırsin vallahi11 Haziran menüm
kahvaltı 11.30
Bir bardak süt, bir kuru incir, bir yk kuru dut, iki ceviz ve tarçın bıızzzt
Eki Görüntüle 3259765
Öğle saat 15.00
Kıyma kavurma ve salata
Eki Görüntüle 3259766
Akşam 19.00
Yeşil çay, 2 yk çiğ kabak çekirdeği, zencefil, maydanoz, dereotu, nane, yeşil elma bıızzt
Eki Görüntüle 3259768
Su 2 litre
Adım 9650
Eki Görüntüle 3259769
Elhan @menekse_kokusu
![]()
Yoook kuzum öyle tokum ki bir gram desen açlık yokAbovv kaptanım akşamı birşey yeseydin ya çok acikırsin vallahi![]()
1bucuk aydır öyle ettim ben kaptoşMavişlerim nettiniz yavv çıkın adamların koynundan yarın yok ben şöyle yedim böyle yedim yok benim herif börek dediydi çörek istediydi vallahi bozuşuruzyapıp yapıp adamlara yedireceksiniz siz yemeyeceksiniz sonra yutkunup bulaşıkları yıkayacaksınız başka türlü olmaz
anlaştık mı
Elhan
Cookiie
Limoni026
Jou
ada81
FitVenus
Lonely single girl
Mina45
Mthn83
Childdevelopment
ZincirKirma
Super ozamann ben yumurta ettim ya dün akşam dayanamadım bide midem cok yandı bana yumurta fazla geldi kaptanım japon bana pek iyi gelmezYoook kuzum öyle tokum ki bir gram desen açlık yokbir de bu zencefil acayip susatıyormuş resmen boğazım kuruyor
Ben geçen bi yapmıştım bir gün iyi olmuştu canım ilerde aralarda gene Japon takılıcam benSuper ozamann ben yumurta ettim ya dün akşam dayanamadım bide midem cok yandı bana yumurta fazla geldi kaptanım japon bana pek iyi gelmez
Hee iyi canimm 5gun ettinmiBen geçen bi yapmıştım bir gün iyi olmuştu canım ilerde aralarda gene Japon takılıcam ben![]()
Herif mi var bacım bekariz sultanizMavişlerim nettiniz yavv çıkın adamların koynundan yarın yok ben şöyle yedim böyle yedim yok benim herif börek dediydi çörek istediydi vallahi bozuşuruzyapıp yapıp adamlara yedireceksiniz siz yemeyeceksiniz sonra yutkunup bulaşıkları yıkayacaksınız başka türlü olmaz
anlaştık mı
Elhan
Cookiie
Limoni026
Jou
ada81
FitVenus
Lonely single girl
Mina45
Mthn83
Childdevelopment
ZincirKirma
Herif mi var bacım bekariz sultaniz![]()
Bende dun denedim bide aksam yumurtadan sonra da birşey yenmeyecekmiste içilmeyecekmişte aboovvYook canım nerdee 1 güncük![]()
Canım afiyet olsunBenim cumaya karat tüm ödemi atmam lazım
O nedenle sadece meyve yiyeceğim cumaya kadar
Şimdi sağlıksız vs diyecek olanlarınız olacaktır
Diğer türlü ben zaten sağlıklı beslenemiyorum ki V:)))
Hedefim cumaya 63 olmak çok odemliyim çok
Menum
Sabah ekmek reçel domates
Saat 15.00 gibi kuru fasulye pilav salata
.
Su 1 litreye yakin
Spor 8 dk bölgesel hareket ve
50 dk *3 yavaş tempo = 150 puan
Afiyetler olsun canımcıımBugün menü 10.00
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Semizotlu salata
1kızarmış form ekmek
Ara
1 Türk kahvesi
2 minik minnacık halley
Akşam
Lahmacun 2 adet yuvarlak küçük
Salata
2 lt su içildi ev temizliği ve spor yapıldı..
Eki Görüntüle 3259781
Yani orta boy yuvarlak olanlardan varya onlardanCanım afiyet olsunsabah ekmeği abartmadıysan menüm çok güzel bence
meyve konusuna gelince sağlıksız demiyorum ama ödem de arttırmaz ki
zaten de başka bir yok bulalım istersen
Afiyetler olsun canımcıımlahmacunlar şu küçük olanlardan mıydı
![]()
Kumtel canımcanım senin airfryın markası ne?
Valla bende 3 adam var. Akşam onlara bişi yaptım bende ucundan tirtikladim. Güya 79 görmüştümMavişlerim nettiniz yavv çıkın adamların koynundan yarın yok ben şöyle yedim böyle yedim yok benim herif börek dediydi çörek istediydi vallahi bozuşuruzyapıp yapıp adamlara yedireceksiniz siz yemeyeceksiniz sonra yutkunup bulaşıkları yıkayacaksınız başka türlü olmaz
anlaştık mı
Elhan
Cookiie
Limoni026
Jou
ada81
FitVenus
Lonely single girl
Mina45
Mthn83
Childdevelopment
ZincirKirma
güle güle kullan canım. memnun musun?Kumtel canım
Bim den aldım
Valla bende 3 adam var. Akşam onlara bişi yaptım bende ucundan tirtikladim. Güya 79 görmüştüm
Neyse suya devam
Bulalım tabiCanım afiyet olsunsabah ekmeği abartmadıysan menüm çok güzel bence
meyve konusuna gelince sağlıksız demiyorum ama ödem de arttırmaz ki
zaten de başka bir yok bulalım istersen
Afiyetler olsun canımcıımlahmacunlar şu küçük olanlardan mıydı
![]()