Kaptanımmmmmm ayy profil resim koymuşsun vallahaa boş görmekten içim şişmiştiiBenim minnoş mavişlerim bu günü çok hafif kazalarla çok güzel atlattık
Mthn83 pilavı - o da çok bişey değildi @kayipdunya nın aburcuburu dışında tüm menüler harikaydı @ada81 adacım sen mercimek köftesini sayma bile FitVenus canımcımın pişi ve sarma kazası vardı bir de
Hepinizi çoook çoook öpüyorum yarına bu güzel menülerin tekrarını bekliyorum. Ne diyerek yola çıktık unutmayın bu hafta mavi grup 12 kilo verecekhadi canlar top sizde
@Elhan
@Cookiie
@Limoni026
Jou
@ada81
FitVenus
@Lonely single girl
@Mina45
Mthn83
Childdevelopment
@kayipdunya
Canım nasıl oldunGünaydın herkese
İyiyim çok şükür canım sen nasılsınCanım nasıl oldun
Ben bugün başladım canım temizlikten adım 4000 de kaldi yorulmuşum ama senin attığın hareketleri yaptım şimdi yaticam yandım valla yarin kesin çok agriyacak dayanacagim senin icin prensesimherkese iyi geceler kızlar.
Cansınız seviyorum sizi sonra güzel olacak öyle düşünün ısınma soğuma (esneme) mutlaka yapın. ben de biraz ağrı var ama çok aşırı değil ısınma soğuma çok etkiliyorBen de yaptım bugün o neydiiii
Ayağına sağlık canım
Afiyet olsun canım. Arada Bi dilim kek var ama menun genel olarak çok iyi. Suyu normalde daha fazla iciyordun diye biliyorum. Afiyet olsun10 Haziran
Sabah
1 bardak limonlu su
2 yk patatesli yumurta
1 dilim peynir.yarım domates salatalık
2 dilim ekmek
ARA
türk kahvesi 1 dilim kakolu kek
ÖĞLE
Patlıcan salatası
AKŞAM
1 tabak kelle
1 lt su (çok az içtim )
Zipzip- Cordelia menekse_kokusu
Allah yardımcın olsun canımGünaydın güzellikler
Valla yarını bekleyemedim. Güldür Güldür deki çaycı kadın gibi Yıldırdim tartıyısonunda 79.9 gördüm
Akşam ufaklığın hafif ateşi vardı sabahleyin de erkenden uyandı kustu bugün zor bir gün olacak
Artık mecburen sabah kuşuyum, çorabı giydirmeye geleceklerGünaydınbakalım sabah kuşu var mı
Iyiyimm bende canım aynı yorgunum biraz dünden beri mahvetti beni bukızİyiyim çok şükür canım sen nasılsın
Hadi inşallah bu sabah -400 le uyandım mutlu oldum uzun zamandir gitmiyorduCanım ben eminim bu hafta en az 2 diyorum senin için ama pazartesi en az 1 kesin
Evet evet canim şekersiz ev yapimiYok onu biliyorum canım
Kapicino ve milksek için dedim
Şekersiz mi bunlar içeriğini bilmiyorum
Evet dün çocuklara yaptım küçük bir dilim ödüllendirdim kendimiAyağına sağlık canım
Afiyet olsun canım. Arada Bi dilim kek var ama menun genel olarak çok iyi. Suyu normalde daha fazla iciyordun diye biliyorum. Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?