Bugün arka sıralarda kendini saklamaya çalışan öğrenci gibi takılayım dedim ama yakalandım
Teşekkür ederim cağnım kaptanımLimoşum harika olmuş inanbenim mavişlerimden örnek alınacak bir menü daha spor da harika yani :)))
Afiyet olsun10 haziran menüümm
Kahvaltı 11.00
Yumurta peynir zeytin söğüş ve maydanoz
Eki Görüntüle 3259469
Öğle saat 17.00
Fırında tavuk but 3 kaşık siyez bulguru salata
Eki Görüntüle 3259471
Akşam 19.00
Smoothie : nane dere otu çiğ kabak çekirdeği yeşil elma yeşil çay zencefil
Eki Görüntüle 3259472
Su 2 litre
Asım 13200
Eki Görüntüle 3259474
Elhan @menekse_kokusu
Afiyet olsunSelamlar
Sabah 11
Bi elma
Yoğurt kabak salatası
Pirinç salatası 4 5 kasik
Ara
Bi avuç ici kadar çekirdek
2 kurabiye
Aksam 15 00
3yk Bezelye
3 Kanat
Spor 7.000 kusur adimEki Görüntüle 3259487
Şu 2
Afiyet olsunKızlar bugün kahvaltı️
Zerdeçallı ayran kuruyemiş ara öğünü️
Amaa sonra evden pazara diye bir çıktık sağlıklı bızztlı malzemeleri alsam da eve gelip yapamadım..
Sabah: 1 yumurta 2 zeytin bol yeşillik peynir
Ara: zerdeçallı ayran 2 kuru üzüm 3 fındık
Öğle: kabak çorbası
Akşam: taze fasülye 3-4 sarma, 1 pişi, 1 dilim karpuz peynir (Ev yemekleri meze yapan tanıdığımızın yerine gittik bunlarla yırttım)
Elhan ozlemon
Çok üzüldüm. Başınız sagolsunArkadaşlar izin mümkün mü burda? Ablamın eltisini kaybettik kanserden. Biz de çok yakındık . Fırsat bulursam yazarım ama yazmassam lütfen atmayın beni
Abooowww yaktın bizi minaaaammmBugün arka sıralarda kendini saklamaya çalışan öğrenci gibi takılayım dedim ama yakalandım
10 Haziran
11.30: 8 zeytin
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tk bal
Biraz patates kızartması
17.00: 1 tabak sarma
1 kase anali kizli
1bardak ayran
20.00: 1 top dondurma
2 lt su
Allah razi olsunCanımm afiyet olsunpişi ile sarmayı biliyorsun canım benim yarına eennn dikkatli menü senin olsuuun
Canımı dişime takıyorum elhanım kaptaniçem❤
Canım başınız sağolsun allah rahmet eylesin
Afiyet olsunBugün arka sıralarda kendini saklamaya çalışan öğrenci gibi takılayım dedim ama yakalandım
10 Haziran
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tk bal
Biraz patates kızartması
1 kase anali kizli
1bardak ayran
2 lt su
Nasıl güzel insanlarsiniz varolunAfiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Çok üzüldüm. Başınız sagolsunniye atalım canım burada yerin hazır ben senin için tutarım
Afiyet olsun canımm10 Haziran
11.00 İki yumurtalı omlet , peynir, zeytin, maydanoz
13.00 Türk kahvesi
17.00 Dört ızgara köfte, bir kaşık pilav, köz kapya biber , ayran
19.00 Yeşil elma
Adım
Eki Görüntüle 3259507
ozlemon
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Başınız sağ olsun hocam. Lütfen burayı merak etmeyin.Arkadaşlar izin mümkün mü burda? Ablamın eltisini kaybettik kanserden. Biz de çok yakındık . Fırsat bulursam yazarım ama yazmassam lütfen atmayın beni
Yaramaz kedi seniBugün arka sıralarda kendini saklamaya çalışan öğrenci gibi takılayım dedim ama yakalandım
10 Haziran
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tk bal
Biraz patates kızartması
1 kase anali kizli
1bardak ayran
2 lt su
Fulya 7. Takımda da beraberdik eskiden beridir menülerini az çok biliyorum. Bana çok geliyor menülerin, yada araları kısa. Ya belki bana öyle geliyordur. Çünkü ben bizim evde yemek olmasa aramayan tek kişiyim. Akşam yemeğini 15 de yedim hala midemde hissediyorum ve tokum. Sindirimim yavaş çalışıyor o yüzden bana yediklerin fazla gelmiş olabilir. K bakma sadece yazmak istedim. Herkesin bünyesi farklı sonuçta.@menekse_kokusuElhan
10 Haziran 2023
sabah 10.30
peynirli omlet
3 zeytin, söğüş salata
2 parmak kadar sorgum ekmeği (glutensiz)
ara
kahve, 1 cennet hurması kurusu
öğlen 15.00
spagetti, salatalık, biber, 2-3 yk ev yoğurdu
akşam 19.30
ev yapımı hamburger
2 yk cajun baharatlı patates (airfry da)
yatana kadar 2 lt su
Bam bam diyorsun yani abla.Dışarı çıktığımızda eve aç gelecegimizi düşünüp yemeğimizi önceden planlamamiz şart şapşart tatlım. Tavuk haşla, salata malzemelerini yıka , bir çorba yap ...bunun önüne geçmek için fedakarlık lazım. Nefsimizle savaşıyoruz silahsız savaş olur mu kaybetmeye mahkumuz o zamanHer şeyi geç iki yumurta kır ye ama başka bir şey aklına getirme.
Ya bahçenizde mi var ne güzel. Annelerin evinde iken çok çalışırdım bahçede. Ama o kadar güzelmiş ki özlüyorum bahçe işlerini.
Afiyet olsun. Siyer bulguru nasıl bisey acaba , Almanca da ne deniyor araştırayım markete bakayım bi.10 haziran menüümm
Kahvaltı 11.00
Yumurta peynir zeytin söğüş ve maydanoz
Eki Görüntüle 3259469
Öğle saat 17.00
Fırında tavuk but 3 kaşık siyez bulguru salata
Eki Görüntüle 3259471
Akşam 19.00
Smoothie : nane dere otu çiğ kabak çekirdeği yeşil elma yeşil çay zencefil
Eki Görüntüle 3259472
Su 2 litre
Asım 13200
Eki Görüntüle 3259474
Elhan @menekse_kokusu
Allah rahmet eylesin kabrini nur eylesin, kalanlara dayanma gücü versin .Arkadaşlar izin mümkün mü burda? Ablamın eltisini kaybettik kanserden. Biz de çok yakındık . Fırsat bulursam yazarım ama yazmassam lütfen atmayın beni
Çok teşekkür ederimAfiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Çok üzüldüm. Başınız sagolsunniye atalım canım burada yerin hazır ben senin için tutarım
Afiyet olsun canım.Aylardır gitmiyorduk kadın her şeyi ben yaptım bak diye diye yedirdi benim de pazar alışverişinden sonra çok açtım direncim düştü daha neler neler vardıı da taze fasülyeye eski bir dost gibi yapıştım
İyi geceler kaptoşumBenim minnoş mavişlerim bu günü çok hafif kazalarla çok güzel atlattık
Mthn83 pilavı - o da çok bişey değildi @kayipdunya nın aburcuburu dışında tüm menüler harikaydı @ada81 adacım sen mercimek köftesini sayma bile @sudansebep canımcımın pişi ve sarma kazası vardı bir de
Hepinizi çoook çoook öpüyorum yarına bu güzel menülerin tekrarını bekliyorum. Ne diyerek yola çıktık unutmayın bu hafta mavi grup 12 kilo verecekhadi canlar top sizde
Elhan
@Cookiie
Limoni026
@J O U
@ada81
@sudansebep
@Lonely single girl
Mina45
Mthn83
@Kevssooo
@kayipdunya
Basiniz sağolsun mekanı cennet olsunArkadaşlar izin mümkün mü burda? Ablamın eltisini kaybettik kanserden. Biz de çok yakındık . Fırsat bulursam yazarım ama yazmassam lütfen atmayın beni
Çocukken dedemlerin bahçesi vardı ama asla bahçe işlerini sevmez ve ilgilenmezdim.. Şu an 3 yıldır kendi bahçemiz var.. Çok tecrübeli ve bilgi sahıbı değiliz ama insan ugrastıkca bir şeyler öğreniyor.. Lakin yetişemiyorum bahçe işlerine.. Olduğu kadarı oluyorFulya 7. Takımda da beraberdik eskiden beridir menülerini az çok biliyorum. Bana çok geliyor menülerin, yada araları kısa. Ya belki bana öyle geliyordur. Çünkü ben bizim evde yemek olmasa aramayan tek kişiyim. Akşam yemeğini 15 de yedim hala midemde hissediyorum ve tokum. Sindirimim yavaş çalışıyor o yüzden bana yediklerin fazla gelmiş olabilir. K bakma sadece yazmak istedim. Herkesin bünyesi farklı sonuçta.
Bam bam diyorsun yani abla.♀
Ya bahçenizde mi var ne güzel. Annelerin evinde iken çok çalışırdım bahçede. Ama o kadar güzelmiş ki özlüyorum bahçe işlerini.
Afiyet olsun. Siyer bulguru nasıl bisey acaba , Almanca da ne deniyor araştırayım markete bakayım bi.
Allah rahmet eylesin kabrini nur eylesin, kalanlara dayanma gücü versin .
Çok teşekkür ederim
Afiyet olsun canımmbal mısın sen bu ne güzel bir menü
Başınız sağolsun çok üzücü..Arkadaşlar izin mümkün mü burda? Ablamın eltisini kaybettik kanserden. Biz de çok yakındık . Fırsat bulursam yazarım ama yazmassam lütfen atmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?