Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

mavişleriiim menüsünü göremediklerim var ben mi gözden kaçırdım

Elhan @Lonely single girl Mina45
Bugün arka sıralarda kendini saklamaya çalışan öğrenci gibi takılayım dedim ama yakalandım

10 Haziran
11.30: 8 zeytin
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tk bal
Biraz patates kızartması

17.00: 1 tabak sarma
1 kase anali kizli
1bardak ayran

20.00: 1 top dondurma
2 lt su

Afiyet olsun
Selamlar

Sabah 11
Bi elma
Yoğurt kabak salatası
Pirinç salatası 4 5 kasik

Ara
Bi avuç ici kadar çekirdek
2 kurabiye

Aksam 15 00
3yk Bezelye
3 Kanat

Spor 7.000 kusur adimEki Görüntüle 3259487
Şu 2
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Arkadaşlar izin mümkün mü burda? Ablamın eltisini kaybettik kanserden. Biz de çok yakındık . Fırsat bulursam yazarım ama yazmassam lütfen atmayın beni
Çok üzüldüm. Başınız sagolsun niye atalım canım burada yerin hazır ben senin için tutarım

Abooowww yaktın bizi minaaaammm afiyet olsun canım benim ne olur yarın toparla bebişim

Afiyet olsun

Arkadaşlar izin mümkün mü burda? Ablamın eltisini kaybettik kanserden. Biz de çok yakındık . Fırsat bulursam yazarım ama yazmassam lütfen atmayın beni
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Başınız sağ olsun hocam. Lütfen burayı merak etmeyin.

Yaramaz kedi seni
Bir tabak sarma, analı kızlı demek

Fulya 7. Takımda da beraberdik eskiden beridir menülerini az çok biliyorum. Bana çok geliyor menülerin, yada araları kısa. Ya belki bana öyle geliyordur. Çünkü ben bizim evde yemek olmasa aramayan tek kişiyim. Akşam yemeğini 15 de yedim hala midemde hissediyorum ve tokum. Sindirimim yavaş çalışıyor o yüzden bana yediklerin fazla gelmiş olabilir. K bakma sadece yazmak istedim. Herkesin bünyesi farklı sonuçta.
Bam bam diyorsun yani abla. ‍♀
Ya bahçenizde mi var ne güzel. Annelerin evinde iken çok çalışırdım bahçede. Ama o kadar güzelmiş ki özlüyorum bahçe işlerini.
Afiyet olsun. Siyer bulguru nasıl bisey acaba , Almanca da ne deniyor araştırayım markete bakayım bi.
Allah rahmet eylesin kabrini nur eylesin, kalanlara dayanma gücü versin .
Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Çok üzüldüm. Başınız sagolsun niye atalım canım burada yerin hazır ben senin için tutarım
Çok teşekkür ederim

Afiyet olsun canım. Mezelere karşı koymak gerçekten zor.

İyi geceler kaptoşum

Çocukken dedemlerin bahçesi vardı ama asla bahçe işlerini sevmez ve ilgilenmezdim.. Şu an 3 yıldır kendi bahçemiz var.. Çok tecrübeli ve bilgi sahıbı değiliz ama insan ugrastıkca bir şeyler öğreniyor.. Lakin yetişemiyorum bahçe işlerine.. Olduğu kadarı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…