Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok kizzz sabah bi uyudu gece 1 de uyudu ben anlamadım.niye böyle ettioynaması daha yetmedi herhaldee ensonda bayıldı bende bayıldım sallarken gözüm gitmis kocam salonda uykuya kalmis hepimiz gitmisiz hahaha

Oyyy yapacak bişey yok o zaman kuzu kuzu oturacaksın ben de sıkıldım bugün ama çıkamam burası da yağmurlu
Yoruldum artık yaa cuma 2 de paydos ettik bugün 5 te servise geldik yani hiç düşünmüyolar bu insanların evi var barkı çoluğu çocuğu var özel hayatı var hababam çalışın diyolar

Hepinizi bayıltmış yani cimcime
Hahaha ilkkez de böyle birsey etti yaa 8 de uyur sabah 7 8 gibi kalkardi dun inadı tuttu ayy ben sabah 7 den beri ayaktaydım artık ayakta durmaya zorlandım kız alışık değilim dogdugundan beri geceleri uyur gunduzleri 2 3 kez uyurdu yanii ondan sanırım bende bayıldım nesekiyavastan basim dönmeden koydum yatagına uzandığım yerde yatagida sallarken gitmisim kocamda salonda uyumuş 3 te gelmis yanımıza

bir minik kaç kişiyi alt ediyor

Kaptanım bugün misafirliğe davetliyim. Napsam nasıl yemesem bilemiyrum. Öğle vakti gittiğimden dolayı yeni kahvaltı yaptım diyip yememeyi düşünüyorum ama

Kaptanım bugün misafirliğe davetliyim. Napsam nasıl yemesem bilemiyrum. Öğle vakti gittiğimden dolayı yeni kahvaltı yaptım diyip yememeyi düşünüyorum ama
Canım midem iyi değil de bence güzel bir salata diyete yakın bir şey varsa tabağına alır yersin rahatça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…