- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
- 33
Günaydın hayırlı pazarlar sabah 09:45Günaydın kırmızı takım
Dün menü ve adım paylasmayanlar olduu.. lütfen menü ve adımlarinizi paylaşın
Bugun kacamak olmasinnn yarin ki kontrol tartisinda bomba gibi sonuçlar görmek istiyorummm
@Kinoalihatun
@Jasminium84
suspushanimcim
@Tesnim1903
@fesang
MAKE UP_
@Lavinia_98
@Meryem1306
ilimtalepedenanne
@Suskunkardelen
@60kiloyum
Kalk iki tur atCanım çok sıkılıyo kızlar yaa
Tam menü bildirmen gerekiyor hayatım yoksa menünü takip edemeyiz arada kaynar ve etiket yapmalısınGünaydın hayırlı pazarlar sabah 09:45
2 yumurta yarım muz
Güneş tam tebede üni bahçesinde nereye tur atıyom venKalk iki tur atöyle derler bizde
Oyyy yapacak bişey yok o zaman kuzu kuzu oturacaksın ben de sıkıldım bugün ama çıkamam burası da yağmurluGüneş tam tebede üni bahçesinde nereye tur atıyom ven
Yok kizzz sabah bi uyudu gece 1 de uyudu ben anlamadım.niye böyle ettioynaması daha yetmedi herhaldee ensonda bayıldıAfiyet olsun canımhiç düşürme modunu bundan sonraki menülerle çok kolay telafi olur
Kolay gelsin canım benim
sorma anca akıl ettim
Harikasın canımm daha da gidecek göreceksinçok geçmiş olsun canım dikkat et canım zor günler beslenme şaşırması için bahane oluyor bize Sıkı tut kendini
Neyi var canım hasta mıydı
Hepinizi bayıltmış yani cimcimeYok kizzz sabah bi uyudu gece 1 de uyudu ben anlamadım.niye böyle ettioynaması daha yetmedi herhaldee ensonda bayıldıbende bayıldım sallarken gözüm gitmis kocam salonda uykuya kalmis hepimiz gitmisiz hahaha
Hepsini toplu şekilde akşam yapıyorum o yüzden yazmadım sadece kahvaltı yaptığım içinTam menü bildirmen gerekiyor hayatım yoksa menünü takip edemeyiz arada kaynar ve etiket yapmalısın
Yoruldum artık yaa cuma 2 de paydos ettik bugün 5 te servise geldik yani hiç düşünmüyolar bu insanların evi var barkı çoluğu çocuğu var özel hayatı var hababam çalışın diyolarOyyy yapacak bişey yok o zaman kuzu kuzu oturacaksın ben de sıkıldım bugün ama çıkamam burası da yağmurlu
Hepsini toplu şekilde akşam yapıyorum o yüzden yazmadım sadece kahvaltı yaptığım için
İnşallah canım çok beklemem bak çabuk gelUyy bende bir görsemmm
Geçmiş olsun canım
Hahaha ilkkez de böyle birsey etti yaa 8 de uyur sabah 7 8 gibi kalkardi dun inadı tuttu ayy ben sabah 7 den beri ayaktaydım artık ayakta durmaya zorlandım kız alışık değilim dogdugundan beri geceleri uyur gunduzleri 2 3 kez uyurdu yanii ondan sanırım bende bayıldımHepinizi bayıltmış yani cimcime
Hahaha ilkkez de böyle birsey etti yaa 8 de uyur sabah 7 8 gibi kalkardi dun inadı tuttu ayy ben sabah 7 den beri ayaktaydım artık ayakta durmaya zorlandım kız alışık değilim dogdugundan beri geceleri uyur gunduzleri 2 3 kez uyurdu yanii ondan sanırım bende bayıldımnesekiyavastan basim dönmeden koydum yatagına uzandığım yerde yatagida sallarken gitmisim kocamda salonda uyumuş 3 te gelmis yanımıza
Bir iki karikatür gönder sıkıntıyı beraber giderelimCanım çok sıkılıyo kızlar yaa
Makyöz hanım hep böyle zatenYok yok merak etme sıkıntı yok
Kaptanım bugün misafirliğe davetliyim. Napsam nasıl yemesem bilemiyrum. Öğle vakti gittiğimden dolayı yeni kahvaltı yaptım diyip yememeyi düşünüyorum amaBenim maviş fıstıklarım
Dün çok iyiydik bugün de harika menüler bekliyorum sizdentartıyı düşünmeyin amaç sağlıklı kilo vermek tartı kendiliğinden gelecektir
Beslenme sistemimiz nasıl olursa olsun öğünlerimizden birini smoothie veya çorba salata olacak şekilde düzenleyelim kızlar
Seviliyorsunuz
Elhan
Cookiie
@Limoni026
Jou
@ada81
@sudansebep
@Lonely single girl
@Mina45
Mthn83
Childdevelopment
@kayipdunya
Geliyorum peşinden canım bekleme sen koşmaya devam etİnşallah canım çok beklemem bak çabuk gel
Canım midem iyi değil de bence güzel bir salata diyete yakın bir şey varsa tabağına alır yersin rahatçaKaptanım bugün misafirliğe davetliyim. Napsam nasıl yemesem bilemiyrum. Öğle vakti gittiğimden dolayı yeni kahvaltı yaptım diyip yememeyi düşünüyorum ama
Ara öğün yapabilirsiniz ne olacak kiAma insan böyle şeyleri paylaşmaz mi milksek e bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?