Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim minnoş mavişlerim bu günü çok hafif kazalarla çok güzel atlattık 💙💙🥰🥰
Mthn83 Mthn83 pilavı - o da çok bişey değildi😘😘 @kayipdunya nın aburcuburu dışında tüm menüler harikaydı @ada81 adacım sen mercimek köftesini sayma bile 😘😘 FitVenus FitVenus canımcımın pişi ve sarma kazası vardı bir de 🤭🤭
Hepinizi çoook çoook öpüyorum yarına bu güzel menülerin tekrarını bekliyorum. Ne diyerek yola çıktık unutmayın bu hafta mavi grup 12 kilo verecek 🌼🌼🌺🌺hadi canlar top sizde

@Elhan
@Cookiie
@Limoni026
Jou Jou
@ada81
FitVenus FitVenus
@Lonely single girl
@Mina45
Mthn83 Mthn83
Childdevelopment Childdevelopment
@kayipdunya
🥰🥰🥰🥰🥰💜💙💜💙💜
Kaptanımmmmmm ayy profil resim koymuşsun vallahaa boş görmekten içim şişmiştii🤣🤣🤣🤣🤣

Ben bugün başladım canım temizlikten adım 4000 de kaldi yorulmuşum ama senin attığın hareketleri yaptım şimdi yaticam yandım valla yarin kesin çok agriyacak dayanacagim senin icin prensesim🤣🤣 herkese iyi geceler kızlar.

Ben de yaptım bugün o neydiiii :ruh:
Cansınız seviyorum sizi sonra güzel olacak öyle düşünün ısınma soğuma (esneme) mutlaka yapın. ben de biraz ağrı var ama çok aşırı değil ısınma soğuma çok etkiliyor
Çok güzel olacak çok. Yan açma hareketlerini 15 yapın dinlenin tekrar yapın. Yada 10 lu 3 parça yapın. 10 bı bacak sonra 10 diğer bacak 😍😘😘😘

Ayağına sağlık canım ❤️
10 Haziran
Sabah
1 bardak limonlu su
2 yk patatesli yumurta
1 dilim peynir.yarım domates salatalık
2 dilim ekmek
ARA
türk kahvesi 1 dilim kakolu kek
ÖĞLE
Patlıcan salatası
AKŞAM
1 tabak kelle
1 lt su (çok az içtim )
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia menekse_kokusu menekse_kokusu
Afiyet olsun canım. Arada Bi dilim kek var ama menun genel olarak çok iyi. Suyu normalde daha fazla iciyordun diye biliyorum. Afiyet olsun ❤️

Günaydın güzellikler🤩
Valla yarını bekleyemedim. Güldür Güldür deki çaycı kadın gibi Yıldırdim tartıyı 🤣 sonunda 79.9 gördüm 🤩🤩🤩
Akşam ufaklığın hafif ateşi vardı sabahleyin de erkenden uyandı kustu bugün zor bir gün olacak
Allah yardımcın olsun canım
Ben de bir görsem 79.9

Ayağına sağlık canım ❤️

Afiyet olsun canım. Arada Bi dilim kek var ama menun genel olarak çok iyi. Suyu normalde daha fazla iciyordun diye biliyorum. Afiyet olsun ❤️
Evet dün çocuklara yaptım küçük bir dilim ödüllendirdim kendimi 😂 normalde daha çok su içerim ama evdeyken kendimi unutuyorum

Back
X