Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım siyez bulguru pilavlık bulgur gibi ama boyutu biraz iri ve koyu renkli

teşekkür ederim yorumun için.
şu an menülerim zaten tam oturmadı canım. diyet menüsü değildi bugün. daha doğrusu olamadı.
ayrıca haftalardır serbest yiyorum. 1-2 haftaya ancak yoluna girer. bu 1-2 hafta içinde kendimi toparlayıp 2 ya da 2,5 öğüne geçeceğim. bana öyle iyi geliyor. ramazandan sonra dağıldım.
bir de 7. takıma göre farkım şu. şimdi reaktif hipoglisemi var bende. bir de tabi dediğin gibi herkesin bünyesi farklı. mesela ben öğlen 15.00 de sıkı yesem bile hafifte olsa akşam bir şeyler atıştırırım. ayrıca şu an karboyu tam ayarlayamadığım için hipodan dolayı şekerim düşüyor ve ağzıma birşeyler atmak zorunda kalıyorum.

Ben bugün başladım canım temizlikten adım 4000 de kaldi yorulmuşum ama senin attığın hareketleri yaptım şimdi yaticam yandım valla yarin kesin çok agriyacak dayanacagim senin icin prensesim herkese iyi geceler kızlar.

Ne geldi ne geldi
Dün sabah doktordan çıktık, eşim simit almak için markete gidiyordu, karpuzda alırmısın dedim, büyük bir karpuzu ortadan kestirip yarısını aldı sağolsun.
Nerden baksan 5 kilo var haa
Kahvaltı hazırlarken 2 dilim kesip yedim
Eşim 1 lokma bile yemedi
Öğleden sonra aman dolapta yer yok şunu kesip cam kutuya koyuyum gelen giden yesin dedim( oğlanlardan bahsediyorum)
Onlar da yemedi
Arkadaşın biri aradı onunla konuşurken hepsini yedim
Bu sabah kalktım düşünüyorum o karpuz iki günlükmüydü, bir günlükmü
Eşim dese ki karpuz vardı kes bir dilim yiyelim verecek cevap yok, salağa yatıp ne karpuzu karpuz mu aldık diyecektim
Bugün arkadaşa anlatıyorum, bizde var gelin kesip yiyelim diyor
Ben 1 senelik karpuzu 1 günde yedim nasıl geliyim

Evet menum saçma oldu yapacak bir şey yok :)
Sabah 6. 1 poğaça.
Saat 12. Peynir domates ekmek
Saat 17. Peynir çok az ekmekle
Bugun ekmek fazla kaçtı
Ama sorun değil aşırı fazla olmadı yine de hiç olmasaydı daha iyiydi
Su 1 litre
Spor 435 puan

Eklentiler

• Screenshot_20230611_012833_Pedometer.webp
    20 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…