Afiyet olsun canımm harikasın yine10 Haziran
11.00 İki yumurtalı omlet , peynir, zeytin, maydanoz
13.00 Türk kahvesi
17.00 Dört ızgara köfte, bir kaşık pilav, köz kapya biber , ayran
19.00 Yeşil elma
Adım
Eki Görüntüle 3259507
ozlemon
Canım siyez bulguru pilavlık bulgur gibi ama boyutu biraz iri ve koyu renkliFulya 7. Takımda da beraberdik eskiden beridir menülerini az çok biliyorum. Bana çok geliyor menülerin, yada araları kısa. Ya belki bana öyle geliyordur. Çünkü ben bizim evde yemek olmasa aramayan tek kişiyim. Akşam yemeğini 15 de yedim hala midemde hissediyorum ve tokum. Sindirimim yavaş çalışıyor o yüzden bana yediklerin fazla gelmiş olabilir. K bakma sadece yazmak istedim. Herkesin bünyesi farklı sonuçta.
Bam bam diyorsun yani abla.♀
Ya bahçenizde mi var ne güzel. Annelerin evinde iken çok çalışırdım bahçede. Ama o kadar güzelmiş ki özlüyorum bahçe işlerini.
Afiyet olsun. Siyer bulguru nasıl bisey acaba , Almanca da ne deniyor araştırayım markete bakayım bi.
Allah rahmet eylesin kabrini nur eylesin, kalanlara dayanma gücü versin .
Çok teşekkür ederim
İyi geceler kaptoşum
Iyi geceler
Sen de tatlımAfiyet olsun canımm harikasın yine
teşekkür ederim yorumun için.Fulya 7. Takımda da beraberdik eskiden beridir menülerini az çok biliyorum. Bana çok geliyor menülerin, yada araları kısa. Ya belki bana öyle geliyordur. Çünkü ben bizim evde yemek olmasa aramayan tek kişiyim. Akşam yemeğini 15 de yedim hala midemde hissediyorum ve tokum. Sindirimim yavaş çalışıyor o yüzden bana yediklerin fazla gelmiş olabilir. K bakma sadece yazmak istedim. Herkesin bünyesi farklı sonuçta.
Ben bugün başladım canım temizlikten adım 4000 de kaldi yorulmuşum ama senin attığın hareketleri yaptım şimdi yaticam yandım valla yarin kesin çok agriyacak dayanacagim senin icin prensesimToto ekibi ne oldu spor işi yan ciziyorsunuz gibi
Bugün çok hareket edemedim. Cam sildim ugleden sonra yemekli misafir geldi. Sofra kur topla çamaşır bulaşık derken bugün 5500 de kaldım
Ama sporumu yaptım 21 guncuk hadi
Ben de yaptım bugün o neydiiiiToto ekibi ne oldu spor işi yan ciziyorsunuz gibi
Bugün çok hareket edemedim. Cam sildim ugleden sonra yemekli misafir geldi. Sofra kur topla çamaşır bulaşık derken bugün 5500 de kaldım
Ama sporumu yaptım 21 guncuk hadi
Dün sabah doktordan çıktık, eşim simit almak için markete gidiyordu, karpuzda alırmısın dedim, büyük bir karpuzu ortadan kestirip yarısını aldı sağolsun.Ne geldi ne geldi
Hastalanmadan önce kullanıyordum, sanki regl daha düzgün oluyor dumumiyu kullandın mı hiç?
Almanya dayım canımAbla sen yurt dışında mıydın
Evet menum saçma oldu yapacak bir şey yok :)Benim minnoş mavişlerim bu günü çok hafif kazalarla çok güzel atlattık
@Mthn83 pilavı - o da çok bişey değildi@kayipdunya nın aburcuburu dışında tüm menüler harikaydı @ada81 adacım sen mercimek köftesini sayma bile FitVenus canımcımın pişi ve sarma kazası vardı bir de
Hepinizi çoook çoook öpüyorum yarına bu güzel menülerin tekrarını bekliyorum. Ne diyerek yola çıktık unutmayın bu hafta mavi grup 12 kilo verecekhadi canlar top sizde
Elhan
@Cookiie
Limoni026
@J O U
@ada81
FitVenus
Lonely single girl
@Mina45
@Mthn83
@Kevssooo
@kayipdunya
Başınız sağolsun canımArkadaşlar izin mümkün mü burda? Ablamın eltisini kaybettik kanserden. Biz de çok yakındık . Fırsat bulursam yazarım ama yazmassam lütfen atmayın beni
Allah razı olsunAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Başınız sağ olsun hocam. Lütfen burayı merak etmeyin.
Olmazzmıı 04:30 da kalktımGünaydınbakalım sabah kuşu var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?