Afiyet olsun canım.Menüyü yazmadan mesajı göndermişim
10 haziran cumartesi
Sabah 10.30
2 dilim kepekli ekmek ile serpme kahvaltı
Öğle 15.30
Yarım tabak pilav
1 şinitzel
Acı biber turşusu
Su yatana kadar 2 litre olur
Adım 9790
menekse_kokusu Elhan
aaa evet bunu yaparım. neyse 1-2 sonra yapayım. az önce dukan hazırlıklarına başladım çünkü. yeşil çayım demleniyor.
Buram buram sağlık kokuyor afiyet olsun kaptanım.10 haziran menüümm
Kahvaltı 11.00
Yumurta peynir zeytin söğüş ve maydanoz
Eki Görüntüle 3259469
Öğle saat 17.00
Fırında tavuk but 3 kaşık siyez bulguru salata
Eki Görüntüle 3259471
Akşam 19.00
Smoothie : nane dere otu çiğ kabak çekirdeği yeşil elma yeşil çay zencefil
Eki Görüntüle 3259472
Su 2 litre
Asım 13200
Eki Görüntüle 3259474
Elhan menekse_kokusu
Tişikkirler kaptanımmAfiyet olsun canım menü pilav dışında mükemmelonu da dert etme hiç sorun olmaz yarın ki menüne dikkat et kuşum
Canım çok iyi gidiyorsun bence ama artık sağlıksız olanları tamamen kessen süper olur canımbirden kes lütfen bir kaç gün zorlanırsın ama sonra zayıfladıkça iyi hissedeceksin
Afiyet olsun balkuşummükemmel
Kevsoo hadi bakalım merak ediyorum pazartesi kontrol tartınıafiyet olsun canımm
Değil vallaha ablam dogru döylüyorsunÇünkü öbür şişkolar diyet miyet derdinde değil.
Bugun ilkkez yaptım canım yaaa ama akşam 9dan sonra aşırı acıktım genede inatla birsey yemedim emziriyorum bide bi deneyeyim dedim yoksa 5 gün mümkün değil yapamam hem kızıma yumurta kalmazSelam Jou kaçıncı günün bu diyette kaç kilo verdin bugün temizlik iş güç derken epey rahat geçirdim açlıktan kıvranmadım çok sağ ol tekrar bu diyet için.
Mezeciyle aranıza mesafe koymak lazımKızlar bugün kahvaltı️
Zerdeçallı ayran kuruyemiş ara öğünü️
Amaa sonra evden pazara diye bir çıktık sağlıklı bızztlı malzemeleri alsam da eve gelip yapamadım..
Sabah: 1 yumurta 2 zeytin bol yeşillik peynir
Ara: zerdeçallı ayran 2 kuru üzüm 3 fındık
Öğle: kabak çorbası
Akşam: taze fasülye 3-4 sarma, 1 pişi, 1 dilim karpuz peynir (Ev yemekleri meze yapan tanıdığımızın yerine gittik bunlarla yırttım)
Elhan ozlemon
Ne ayranım kalmıs ne sütüm ablam ondan içemedim ama sırf onu içemedim diye tabi aşıri derece acıktım daha fazla aklım mutfakta olmadan uyuyayim benYumurtalar aciktirmiyor ama süt içmemişsin bir bardak ayran olsaymis ... afiyet olsun tatlım.
Bize katılman güzel ama emziren anne için ağır olabilir canım haklısın duruma göre bakarsınBugun ilkkez yaptım canım yaaa ama akşam 9dan sonra aşırı acıktım genede inatla birsey yemedim emziriyorum bide bi deneyeyim dedim yoksa 5 gün mümkün değil yapamam hem kızıma yumurta kalmaz
Afiyet olsun lavişSabah sebzeli omlet bir yarım lavaş ekmek ıkı kayısı
Aksam 4 sıkma çiğ köfte bir tabak salata 2 bardak ayran
Sabah lavaş yedim diye hiç bişey yemek istemedim
menekse_kokusu
Elhan
Evet erken kapatmissinTeşekkür ederim Kaptanım
Öyle bir etki gözlemlemedim açıkçası ama erken saatte yediğim için vücut tolere eder diye düşünüyorum
Evett kuzum bakalım birşey degişecekmi bugün için denedimBize katılman güzel ama emziren anne için ağır olabilir canım haklısın duruma göre bakarsın
Aylardır gitmiyorduk kadın her şeyi ben yaptım bak diye diye yedirdi benim de pazar alışverişinden sonra çok açtım direncim düştü daha neler neler vardıı da taze fasülyeye eski bir dost gibi yapıştımMezeciyle aranıza mesafe koymak lazımpişi sarma diyetsavar gibi ateş ediyor
Afiyet olsun canım.
Kız olurmu ne atması tabiki herzaman bekleriizz sohbet dahil olsa bileArkadaşlar izin mümkün mü burda? Ablamın eltisini kaybettik kanserden. Biz de çok yakındık . Fırsat bulursam yazarım ama yazmassam lütfen atmayın beni
Teşekkür ederim.Allah razı olsunKız olurmu ne atması tabiki herzaman bekleriizz sohbet dahil olsa bile
Başınız sağolsun eltisi için mekanı cennet eylesin inşaallahh
başınız saolsun canım. Allah rahmet eylesinArkadaşlar izin mümkün mü burda? Ablamın eltisini kaybettik kanserden. Biz de çok yakındık . Fırsat bulursam yazarım ama yazmassam lütfen atmayın beni
Canımm afiyet olsunKızlar bugün kahvaltı️
Zerdeçallı ayran kuruyemiş ara öğünü️
Amaa sonra evden pazara diye bir çıktık sağlıklı bızztlı malzemeleri alsam da eve gelip yapamadım..
Sabah: 1 yumurta 2 zeytin bol yeşillik peynir
Ara: zerdeçallı ayran 2 kuru üzüm 3 fındık
Öğle: kabak çorbası
Akşam: taze fasülye 3-4 sarma, 1 pişi, 1 dilim karpuz peynir (Ev yemekleri meze yapan tanıdığımızın yerine gittik bunlarla yırttım)
Elhan ozlemon
Canımı dişime takıyorum elhanım kaptaniçemBuram buram sağlık kokuyor afiyet olsun kaptanım.
Adım ve smoothie gözümü aldı.
Canım başınız sağolsun allah rahmet eylesinArkadaşlar izin mümkün mü burda? Ablamın eltisini kaybettik kanserden. Biz de çok yakındık . Fırsat bulursam yazarım ama yazmassam lütfen atmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?