Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Buram buram sağlık kokuyor afiyet olsun kaptanım.
Adım ve smoothie gözümü aldı.

Tişikkirler kaptanımm

Selam Jou kaçıncı günün bu diyette kaç kilo verdin bugün temizlik iş güç derken epey rahat geçirdim açlıktan kıvranmadım çok sağ ol tekrar bu diyet için.
Bugun ilkkez yaptım canım yaaa ama akşam 9dan sonra aşırı acıktım genede inatla birsey yemedim emziriyorum bide bi deneyeyim dedim yoksa 5 gün mümkün değil yapamam hem kızıma yumurta kalmaz

Mezeciyle aranıza mesafe koymak lazım pişi sarma diyetsavar gibi ateş ediyor
Afiyet olsun canım.

Yumurtalar aciktirmiyor ama süt içmemişsin bir bardak ayran olsaymis ... afiyet olsun tatlım.
Ne ayranım kalmıs ne sütüm ablam ondan içemedim ama sırf onu içemedim diye tabi aşıri derece acıktım daha fazla aklım mutfakta olmadan uyuyayim ben

Bugun ilkkez yaptım canım yaaa ama akşam 9dan sonra aşırı acıktım genede inatla birsey yemedim emziriyorum bide bi deneyeyim dedim yoksa 5 gün mümkün değil yapamam hem kızıma yumurta kalmaz
Bize katılman güzel ama emziren anne için ağır olabilir canım haklısın duruma göre bakarsın

Mezeciyle aranıza mesafe koymak lazım pişi sarma diyetsavar gibi ateş ediyor
Afiyet olsun canım.
Aylardır gitmiyorduk kadın her şeyi ben yaptım bak diye diye yedirdi benim de pazar alışverişinden sonra çok açtım direncim düştü daha neler neler vardıı da taze fasülyeye eski bir dost gibi yapıştım

Arkadaşlar izin mümkün mü burda? Ablamın eltisini kaybettik kanserden. Biz de çok yakındık . Fırsat bulursam yazarım ama yazmassam lütfen atmayın beni
Kız olurmu ne atması tabiki herzaman bekleriizz sohbet dahil olsa bile
Başınız sağolsun eltisi için mekanı cennet eylesin inşaallahh

Arkadaşlar izin mümkün mü burda? Ablamın eltisini kaybettik kanserden. Biz de çok yakındık . Fırsat bulursam yazarım ama yazmassam lütfen atmayın beni
başınız saolsun canım. Allah rahmet eylesin burada atılmak diye birşey yok merak etme.

Canımm afiyet olsun pişi ile sarmayı biliyorsun canım benim yarına eennn dikkatli menü senin olsuuun
Buram buram sağlık kokuyor afiyet olsun kaptanım.
Adım ve smoothie gözümü aldı.
Canımı dişime takıyorum elhanım kaptaniçem
Canım başınız sağolsun allah rahmet eylesin

Benim minnoş mavişlerim bu günü çok hafif kazalarla çok güzel atlattık
Mthn83 pilavı - o da çok bişey değildi ZincirKirma nın aburcuburu dışında tüm menüler harikaydı ada81 adacım sen mercimek köftesini sayma bile FitVenus canımcımın pişi ve sarma kazası vardı bir de
Hepinizi çoook çoook öpüyorum yarına bu güzel menülerin tekrarını bekliyorum. Ne diyerek yola çıktık unutmayın bu hafta mavi grup 12 kilo verecek hadi canlar top sizde

Elhan
Cookiie
Limoni026
Jou
ada81
FitVenus
Lonely single girl
Mina45
Mthn83
Childdevelopment
ZincirKirma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…