- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Ah maalesef o da varHamburger
Senin için yoğun ve yorucu bir gün olmuş. Aslında bu kadar koşuşturma içinde sebze ya da protein tüketseydin harika olurduteşekkür ederim. kesinlikle haklısınızama kahvaltıdan sonra pazara gittim. hava çok sıcaktı. bayağı da ihtiyaç vardı. yüküm fazla oldu. eve geldiğimizde çok kötüydüm. sıcak ve ağırlık mahvetti. başım da fena ağrıyordu. tansiyonum ve kan şekerim de düşmüştü. birşey düşünemedim hemen makarnayı yedim.
açıkçası akşama da pratik olarak daha önce yapıp derin dondurucuya attığımız hamburger köfteleri ve ekmeklerini kullanarak yemek hazırladım. ama tabi diyete uygun olmadı.
mumiyu kullandın mı hiç?Hoşgeldin canım
Adet düzensizliği için mumiyu araştır istersen
hazırda yoktu canım ondan oldu. arada alışverişe gidemedik vaktimiz olmadı. sebze bitince derin dondurucudan yedik kaç gündür. bugün o yüzden böyle oldu.Ah maalesef o da var
Senin için yoğun ve yorucu bir gün olmuş. Aslında bu kadar koşuşturma içinde sebze ya da protein tüketseydin harika olurdu
Aman canımm pes etmek yok ilk günü bitirmek üzereyiz gece kazınması yaşamamak için bol bol su iç.Evet şükürler olsun iyi geçti sadece baş ağrısı oldu ama olsun kiloyu vereceğim koydum kafaya
Dışarı çıktığımızda eve aç gelecegimizi düşünüp yemeğimizi önceden planlamamiz şart şapşart tatlım. Tavuk haşla, salata malzemelerini yıka , bir çorba yap ...bunun önüne geçmek için fedakarlık lazım. Nefsimizle savaşıyoruz silahsız savaş olur mu kaybetmeye mahkumuz o zamanteşekkür ederim. kesinlikle haklısınızama kahvaltıdan sonra pazara gittim. hava çok sıcaktı. bayağı da ihtiyaç vardı. yüküm fazla oldu. eve geldiğimizde çok kötüydüm. sıcak ve ağırlık mahvetti. başım da fena ağrıyordu. tansiyonum ve kan şekerim de düşmüştü. birşey düşünemedim hemen makarnayı yedim.
açıkçası akşama da pratik olarak daha önce yapıp derin dondurucuya attığımız hamburger köfteleri ve ekmeklerini kullanarak yemek hazırladım. ama tabi diyete uygun olmadı.
Harikasın Kevsocum.İyi akşamlar herkese
Sivi diyetine 1. Gün başarılı tamamlandi
Kahvalti
Mercimek çorbası 300 cc
Ara öğün
1 avokado
1 fincan kapiçino
Öğle yemeği
150 cc mercimek çorbası
Ara öğün
Muzlu milkshake
Akşam yemeği
200 cc domates çorbası
Ara öğün
200 cc kefir
20 dk koşu bandı yürüyüş
Şuanlik 3 lt su daha da artar çok içiyorum
Elhan ozlemon Cordelia Zipzip-
Kusursuz
Abla sen yurt dışında mıydın
Eks kaptanım on numara 5 yıldız bide kurdele efsanesinCumartesi menüm
Kahvaltı:9.30
1 glutensiz simit
Akşam:17.00
2 haşlanmış yumurta
2 üçgen peynir
Bal
Kk tulum peynir
Domates salatalık biber
Küçük glutensiz lavaş
4 dilim sucuk
Su:2 litre
Spor:14348 adımEki Görüntüle 3259441
Elhan
Cordelia
menekse_kokusu
SobeeeSağım solumMthn83 yani ebeee canım benim çok keyifli bir meslek hayatın olsun. Huysuz ihtiyar halime bakma.
Sanada 5 yıldız
Şekerli bı sıvı diyet olmuşİyi akşamlar herkese
Sivi diyetine 1. Gün başarılı tamamlandi
Kahvalti
Mercimek çorbası 300 cc
Ara öğün
1 avokado
1 fincan kapiçino
Öğle yemeği
150 cc mercimek çorbası
Ara öğün
Muzlu milkshake
Akşam yemeği
200 cc domates çorbası
Ara öğün
200 cc kefir
20 dk koşu bandı yürüyüş
Şuanlik 3 lt su daha da artar çok içiyorum
Elhan ozlemon Cordelia Zipzip-
Kızlar bı kırmızı su yapıyorlar bende düşünüyorum denemeyi bence sende seversin gibihavalar sıcaklaşınca çay türü içmek de pek içimden gelmiyor. dolaba dukan birası falan hazırlasam iyi olur.
Sen bı işlerin ustasisin ama kendine çok zaman ayiramihirsunvalla diyete başlayınca yavaştan mutfağa da girmek lazım.
İnşallah ya nazar etmeyeyim kendime deHarikasın Kevsocum.Afiyet olsun. Her günün başarıyla geçsin.
Sadece biraz şişkinlik yapar o kadar afiyet olsun canımBugün menü
Sabah 10.45
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Semizotlu salata
1 kızarmış form ekmek
Akşam 16.20
Mercimekli köfte ( biraz fazla yemiş olabilirim eşim istedi kendime başka yemek yapmaya üşendim ...(
1,5 lt su içildi.Elhan ozlemon
Eki Görüntüle 3259446
Anlamadım şeker nerdeEks kaptanım on numara 5 yıldız bide kurdele efsanesin
Sobeee
Ebelik yapmıyorum. Daha güzel daha aşkla yaptığım bir işim var. Bol hayır duası olan. Çok sevdiğim çok üzüldüğüm. Farklı duygular yaşatan
Sanada 5 yıldızkırmızı kurdele
Şekerli bı sıvı diyet olmuş
Ben sıvı diyet yaptığında ilk gün çok zorlanmistim sonra 3 gün boyunca su soda çay ve kahve ile geçmişti. Biraz panik havası yaşadım dengem bozulunca bozdum. Kilo bazlı çok fark etmedi ama canım hicbirsey istemedi gerçekten niyet çok önemli. Yaparım yarın biseyler diyince zor oluyor o gün
Ben mr için yapiyorum sıvı diyetisyen diyetten değil yaniEks kaptanım on numara 5 yıldız bide kurdele efsanesin
Sobeee
Ebelik yapmıyorum. Daha güzel daha aşkla yaptığım bir işim var. Bol hayır duası olan. Çok sevdiğim çok üzüldüğüm. Farklı duygular yaşatan
Sanada 5 yıldızkırmızı kurdele
Şekerli bı sıvı diyet olmuş
Ben sıvı diyet yaptığında ilk gün çok zorlanmistim sonra 3 gün boyunca su soda çay ve kahve ile geçmişti. Biraz panik havası yaşadım dengem bozulunca bozdum. Kilo bazlı çok fark etmedi ama canım hicbirsey istemedi gerçekten niyet çok önemli. Yaparım yarın biseyler diyince zor oluyor o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?