Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ah maalesef o da var
Senin için yoğun ve yorucu bir gün olmuş. Aslında bu kadar koşuşturma içinde sebze ya da protein tüketseydin harika olurdu

10 haziran menum
Sabah mantarlı omlet 2 parmak peynir 5 zeytin 1 dilim tbe sogus yesillik
Ara 10 badem
Öğle 2 yumurta yeşillik yoğurtlu semizotu 1 dilim tbe
Ara 10 badem 10 çilek
Akşam 6 ızgara köfte 4 yk yoğurt ile cacık Salata
2.5 litre su
12.056 adım
Elhan ozlemon

Eklentiler

• Screenshot_20230610_211717_Huawei Health.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 22
Ah maalesef o da var

Senin için yoğun ve yorucu bir gün olmuş. Aslında bu kadar koşuşturma içinde sebze ya da protein tüketseydin harika olurdu
hazırda yoktu canım ondan oldu. arada alışverişe gidemedik vaktimiz olmadı. sebze bitince derin dondurucudan yedik kaç gündür. bugün o yüzden böyle oldu.

İyi akşamlar herkese
Sivi diyetine 1. Gün başarılı tamamlandi
Kahvalti
Mercimek çorbası 300 cc
Ara öğün
1 avokado
1 fincan kapiçino
Öğle yemeği
150 cc mercimek çorbası
Ara öğün
Muzlu milkshake
Akşam yemeği
200 cc domates çorbası
Ara öğün
200 cc kefir
20 dk koşu bandı yürüyüş
Şuanlik 3 lt su daha da artar çok içiyorum
Elhan ozlemon Cordelia Zipzip-

Dışarı çıktığımızda eve aç gelecegimizi düşünüp yemeğimizi önceden planlamamiz şart şapşart tatlım. Tavuk haşla, salata malzemelerini yıka , bir çorba yap ...bunun önüne geçmek için fedakarlık lazım. Nefsimizle savaşıyoruz silahsız savaş olur mu kaybetmeye mahkumuz o zaman Her şeyi geç iki yumurta kır ye ama başka bir şey aklına getirme.

Harikasın Kevsocum.Afiyet olsun. Her günün başarıyla geçsin.

Kusursuz Afiyet olsun rakip kaptanım.

Eks kaptanım on numara 5 yıldız bide kurdele efsanesin
Sağım solum Mthn83 yani ebeee canım benim çok keyifli bir meslek hayatın olsun. Huysuz ihtiyar halime bakma.
Sobeee
Ebelik yapmıyorum. Daha güzel daha aşkla yaptığım bir işim var. Bol hayır duası olan. Çok sevdiğim çok üzüldüğüm. Farklı duygular yaşatan
Sanada 5 yıldız kırmızı kurdele
Şekerli bı sıvı diyet olmuş
Ben sıvı diyet yaptığında ilk gün çok zorlanmistim sonra 3 gün boyunca su soda çay ve kahve ile geçmişti. Biraz panik havası yaşadım dengem bozulunca bozdum. Kilo bazlı çok fark etmedi ama canım hicbirsey istemedi gerçekten niyet çok önemli. Yaparım yarın biseyler diyince zor oluyor o gün

havalar sıcaklaşınca çay türü içmek de pek içimden gelmiyor. dolaba dukan birası falan hazırlasam iyi olur.
Kızlar bı kırmızı su yapıyorlar bende düşünüyorum denemeyi bence sende seversin gibi
valla diyete başlayınca yavaştan mutfağa da girmek lazım.
Sen bı işlerin ustasisin ama kendine çok zaman ayiramihirsun

Sadece biraz şişkinlik yapar o kadar afiyet olsun canım

Anlamadım şeker nerde

Ben mr için yapiyorum sıvı diyetisyen diyetten değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…