Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

10 haziran menüümm 💙💙
Kahvaltı 11.00
Yumurta peynir zeytin söğüş ve maydanoz
Eki Görüntüle 3259469
Öğle saat 17.00
Fırında tavuk but 3 kaşık siyez bulguru salata
Eki Görüntüle 3259471
Akşam 19.00
Smoothie : nane dere otu çiğ kabak çekirdeği yeşil elma yeşil çay zencefil
Eki Görüntüle 3259472

Su 2 litre
Asım 13200
Eki Görüntüle 3259474

Elhan Elhan menekse_kokusu menekse_kokusu
💜💜💜💜💜💜
Buram buram sağlık kokuyor afiyet olsun kaptanım. :KK200: :KK60: :KK36:
Adım ve smoothie gözümü aldı.:rolleyes:

Afiyet olsun canım menü pilav dışında mükemmel 😘😘 onu da dert etme hiç sorun olmaz 💙yarın ki menüne dikkat et kuşum 🥰

Canım çok iyi gidiyorsun bence ama artık sağlıksız olanları tamamen kessen süper olur canım 😘😘😘 birden kes lütfen 🙏🏻 bir kaç gün zorlanırsın ama sonra zayıfladıkça iyi hissedeceksin 🤗🤗🤗

Afiyet olsun balkuşum 🥰 mükemmel 💙

Kevsoo hadi bakalım merak ediyorum pazartesi kontrol tartını 🥰🥰 afiyet olsun canımm💙
Tişikkirler kaptanımm🙈

Selam Jou kaçıncı günün bu diyette kaç kilo verdin bugün temizlik iş güç derken epey rahat geçirdim açlıktan kıvranmadım çok sağ ol tekrar bu diyet için.😘😘
Bugun ilkkez yaptım canım yaaa ama akşam 9dan sonra aşırı acıktım genede inatla birsey yemedim emziriyorum bide bi deneyeyim dedim yoksa 5 gün mümkün değil yapamam hem kızıma yumurta kalmaz 🤣🤣

Kızlar bugün kahvaltı ✅
Zerdeçallı ayran kuruyemiş ara öğünü ✅
Amaa sonra evden pazara diye bir çıktık sağlıklı bızztlı malzemeleri alsam da eve gelip yapamadım..
Sabah: 1 yumurta 2 zeytin bol yeşillik peynir
Ara: zerdeçallı ayran 2 kuru üzüm 3 fındık
Öğle: kabak çorbası
Akşam: taze fasülye 3-4 sarma, 1 pişi, 1 dilim karpuz peynir (Ev yemekleri meze yapan tanıdığımızın yerine gittik bunlarla yırttım)
Elhan Elhan ozlemon ozlemon
Mezeciyle aranıza mesafe koymak lazım :sus: pişi sarma diyetsavar gibi ateş ediyor :KK57:
Afiyet olsun canım.

Yumurtalar aciktirmiyor ama süt içmemişsin bir bardak ayran olsaymis ... afiyet olsun tatlım. :KK36:
Ne ayranım kalmıs ne sütüm ablam ondan içemedim ama sırf onu içemedim diye tabi aşıri derece acıktım daha fazla aklım mutfakta olmadan uyuyayim ben🤣🤣🤣

Bugun ilkkez yaptım canım yaaa ama akşam 9dan sonra aşırı acıktım genede inatla birsey yemedim emziriyorum bide bi deneyeyim dedim yoksa 5 gün mümkün değil yapamam hem kızıma yumurta kalmaz 🤣🤣
Bize katılman güzel ama emziren anne için ağır olabilir canım haklısın duruma göre bakarsın 😘😘

Mezeciyle aranıza mesafe koymak lazım :sus: pişi sarma diyetsavar gibi ateş ediyor :KK57:
Afiyet olsun canım.
Aylardır gitmiyorduk kadın her şeyi ben yaptım bak diye diye yedirdi benim de pazar alışverişinden sonra çok açtım direncim düştü daha neler neler vardıı da taze fasülyeye eski bir dost gibi yapıştım 🥲

Arkadaşlar izin mümkün mü burda? Ablamın eltisini kaybettik kanserden. Biz de çok yakındık . Fırsat bulursam yazarım ama yazmassam lütfen atmayın beni
Kız olurmu ne atması tabiki herzaman bekleriizz sohbet dahil olsa bile
Başınız sağolsun eltisi için mekanı cennet eylesin inşaallahh😔😔

Arkadaşlar izin mümkün mü burda? Ablamın eltisini kaybettik kanserden. Biz de çok yakındık . Fırsat bulursam yazarım ama yazmassam lütfen atmayın beni
başınız saolsun canım. Allah rahmet eylesin 🤲🏻 burada atılmak diye birşey yok merak etme.

Kızlar bugün kahvaltı ✅
Zerdeçallı ayran kuruyemiş ara öğünü ✅
Amaa sonra evden pazara diye bir çıktık sağlıklı bızztlı malzemeleri alsam da eve gelip yapamadım..
Sabah: 1 yumurta 2 zeytin bol yeşillik peynir
Ara: zerdeçallı ayran 2 kuru üzüm 3 fındık
Öğle: kabak çorbası
Akşam: taze fasülye 3-4 sarma, 1 pişi, 1 dilim karpuz peynir (Ev yemekleri meze yapan tanıdığımızın yerine gittik bunlarla yırttım)
Elhan Elhan ozlemon ozlemon
Canımm afiyet olsun 🥰🥰 pişi ile sarmayı biliyorsun canım benim💙💙 yarına eennn dikkatli menü senin olsuuun 🙏🏻🙏🏻😘😘😘
Buram buram sağlık kokuyor afiyet olsun kaptanım. :KK200: :KK60: :KK36:
Adım ve smoothie gözümü aldı.:rolleyes:
Canımı dişime takıyorum elhanım kaptaniçem 🥰🥰🥰❤️❤️
Canım başınız sağolsun allah rahmet eylesin 🙏🏻🙏🏻

Benim minnoş mavişlerim bu günü çok hafif kazalarla çok güzel atlattık 💙💙🥰🥰
Mthn83 Mthn83 pilavı - o da çok bişey değildi😘😘 ZincirKirma ZincirKirma nın aburcuburu dışında tüm menüler harikaydı ada81 ada81 adacım sen mercimek köftesini sayma bile 😘😘 FitVenus FitVenus canımcımın pişi ve sarma kazası vardı bir de 🤭🤭
Hepinizi çoook çoook öpüyorum yarına bu güzel menülerin tekrarını bekliyorum. Ne diyerek yola çıktık unutmayın bu hafta mavi grup 12 kilo verecek 🌼🌼🌺🌺hadi canlar top sizde

Elhan Elhan
Cookiie Cookiie
Limoni026 Limoni026
Jou Jou
ada81 ada81
FitVenus FitVenus
Lonely single girl Lonely single girl
Mina45 Mina45
Mthn83 Mthn83
Childdevelopment Childdevelopment
ZincirKirma ZincirKirma
🥰🥰🥰🥰🥰💜💙💜💙💜