Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ynı şeyi düşündüm kulaklıği takıp göefüğüm hareketleri yapıcam anca başka türlüsü çok güc
Radyoda eller havaya diye bı kanal var dj ler yönetiyor konuşma pek yok çoğunlukla hareketli müzik. Benim favorim
Yeni nesli itekleye itekleye şiştik...Velisiydi delisiydi uğraş dur napacaktik şişmeyip iyilere lafım yok tabi
Sesli güldüm

Yumurtalar aciktirmiyor ama süt içmemişsin bir bardak ayran olsaymis ... afiyet olsun tatlım.

Kaptanicem akşama misafirim var temizlik yaptım, tiremisu yaptım,açma yaptım birkaç da dolaptan bir şeyler çıkardım.Aksam yemeğinde kabak yemeği yanına ya ayran ya yoğurt düşünüyorum.Aksam otur kalk yakarım inşallah.Yarin da pikniğe gideceğiz çocuklarla top oynarım ve 10000 adım atarım diye planlıyorum.Hayaller ve gerçekler örtüşür umarım

Ya kizlar ben herzamanki gibi bu saatlerde geliyorlar bana bozmak üzereyim lütfen yardimm
Akşam menü yazacağını hatırla sebze yemeği veya proteinli bir şey ye canim, yogurt meyve var mı evde...başka bir alternatif salata yap içine lor peynir gibi bir şey koy...
Karpuz peynir
O gelenleri ben gönderdim kapıdan rahat ol şimdi

Ay saol canım ya meyve atıştırdim kesti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…