Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanicem 🤗 akşama misafirim var temizlik yaptım, tiremisu yaptım,açma yaptım birkaç da dolaptan bir şeyler çıkardım.Aksam yemeğinde kabak yemeği yanına ya ayran ya yoğurt düşünüyorum.Aksam otur kalk yakarım inşallah.Yarin da pikniğe gideceğiz çocuklarla top oynarım ve 10000 adım atarım diye planlıyorum.Hayaller ve gerçekler örtüşür umarım🥰🥰
Kolay gelsin canım.. misafire yaptıklarından yemezsin umarım 🤲 çocuk peşinde koşarken yakarsın sen ❤️

Sayfaları takibe yetişemiyorum ama bı popo egzersizi gördüm🤭bana da kol lazım🙈 kol bel karın chancall i yapalım diyenlere iki haftalık deneyip ölçülere bı bakalım derim
Canım aynı sayfada vücudun her yeri için çalışmalar var ama ben bogulmamak adına tek bölge seçtim
Bu emziren ve öne uzun süre egilenler için

Akşam menü yazacağını hatırla o_O sebze yemeği veya proteinli bir şey ye canim, yogurt meyve var mı evde...başka bir alternatif salata yap içine lor peynir gibi bir şey koy...
Karpuz peynir
O gelenleri ben gönderdim kapıdan rahat ol şimdi :stop:
Karpuz deyince aklıma şey geldi 😂🫣

Yeni nesli itekleye itekleye şiştik...:işsiz:Velisiydi delisiydi uğraş dur napacaktik şişmeyip :KK12:iyilere lafım yok tabi :KK51:
Ablacim bu arada ben de öğretmenim. ;) 😉
Yok canım henüz gecemedim malesef bir bir yandan burayı sevdım doga ile içiçe kendi zebze lerimi ektim özellikle diyet için bol kabak ektım 🤭 semız otu maydanoz ne istersen var o yuzden bir süre daha burda kalmayı düşünüyorum sen nasılsın canım 😌
Ay süper ya 🤩🤩🤩
Düğün var
Hiç gidesim yok niye? Çünkü kıyafetlerim olmuyor 😭😭😭
Biz de feste gideceğiz. Kot ve gömlek giydim alta da babet

Tatliiii cikolataaaaaa🤦 ama meyve yedim geçti isteğim bu kadar basitmiymış yaa
Ben bazen iki çeşit meyvayı yoğurdun içine katıp yerim
Hem yemek yerine geçer hemde tatlı isteğimi karşılar.
Bu ara hurma, çörekotu, zeytinyağı üçlüsüne taktım
Yine hem öğün yerine geçiyor hem tok tutuyor hem de tatlı ihtiyacımı karşılıyor

Ben üst beden için katilabilirim çok zor değilse 🤗
Hareket belirlemesini, herkes kendine uygun olan hareketi de seçebilir ortak hareket de belirleyebiliriz.Muhim olan her gün yapmak
Kolay gelsin canım.. misafire yaptıklarından yemezsin umarım 🤲 çocuk peşinde koşarken yakarsın sen ❤️
Sadece tiremisuyu yemeyi planlıyorum, tek aile gelecek aarada kaynayamam yemesem de misafirin yanında olmaz 🥴 kalburabastı da var tatlı olarak ama şerbetli diye ona yanasmiyorum🤭
Canım aynı sayfada vücudun her yeri için çalışmalar var ama ben bogulmamak adına tek bölge seçtim
Bu emziren ve öne uzun süre egilenler için

Teşekkür ederim canım bakayım sayfasına🥰🥰

Bebek gazı hani cikaramayip agliyorlar ya😅 ondan gaz sağlam yani çıkmıyor 🤣🤣

Tam 118 yarim 71 çeyrek 🙃🤣😅
Kilo 80.5

Kıyamam abi olmuş yaa kuzuuu 😍😘
mükemmel bugün temizlik iş güç bir türlü buraya bakamadım bütün iş güç bitti biraz dinlenip senin hareketleri yapıcam prensescim 😘😘

10 haziran

ozlemon ozlemon Elhan Elhan Cordelia Cordelia

Sabah aç karna;zencefilli su

Sabah 12.00
2haşlanmış yumurta
Yarım muz
Limonlu Yeşil çay

15.00
Tarçınlı filtre kahve
17.30
3 haşlanmış yumurta
Yarım Muz

21.00 da filtre kahve tekrar içebilirim eğer acıkırsam tabii

2litre su
Selam Jou kaçıncı günün bu diyette kaç kilo verdin bugün temizlik iş güç derken epey rahat geçirdim açlıktan kıvranmadım çok sağ ol tekrar bu diyet için.😘😘

10 haziran 2023 menüsü
13.00
2haşlanmış yumurta
Yarım muz
1 bardak sade çay

18:30
3 haşlanmış yumurta
Yarım Muz
1 kupa filtre kahve az sütlü
Elhan Elhan kaptanım durum bu 😍 😍
3 litre suyu tamamlarım geceye kadar
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne bayağı rahat geçti ilk gün diye mi acaba canım iyi gidiyoruz sonu da iyi olsun 😍 😍

Ya kizlar ben herzamanki gibi bu saatlerde geliyorlar bana bozmak üzereyim lütfen yardimm
hobaa Busra196 Busra196 kendine gel unuttun mu yoksa seenn
asdasda.webp

Radyoda eller havaya diye bı kanal var dj ler yönetiyor konuşma pek yok çoğunlukla hareketli müzik. Benim favorim 😍

Sesli güldüm 🙃
Bir bakarım ona bende😍. Genelde youtube den dinliyorum yada karnavaldan moduma göre bir radyo 🥰

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-10-19-36-07-70.webp
    Screenshot_2023-06-10-19-36-07-70.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2023-06-10-19-35-12-93.webp
    Screenshot_2023-06-10-19-35-12-93.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG20230610191104.webp
    IMG20230610191104.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG20230610130904.webp
    IMG20230610130904.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG20230610091708.webp
    IMG20230610091708.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 26
10 haziran 2023 menüsü
13.00
2haşlanmış yumurta
Yarım muz
1 bardak sade çay

18:30
3 haşlanmış yumurta
Yarım Muz
1 kupa filtre kahve az sütlü
Elhan Elhan kaptanım durum bu 😍 😍
3 litre suyu tamamlarım geceye kadar
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne bayağı rahat geçti ilk gün diye mi acaba canım iyi gidiyoruz sonu da iyi olsun 😍 😍
Evet şükürler olsun iyi geçti sadece baş ağrısı oldu ama olsun kiloyu vereceğim koydum kafaya

Back
X