- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
- 108
Tatliiii cikolataaaaaaNe yemek istiyorsun, alternatif bulmak lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatliiii cikolataaaaaaNe yemek istiyorsun, alternatif bulmak lazım
Kolay gelsin canım.. misafire yaptıklarından yemezsin umarımKaptanicemakşama misafirim var temizlik yaptım, tiremisu yaptım,açma yaptım birkaç da dolaptan bir şeyler çıkardım.Aksam yemeğinde kabak yemeği yanına ya ayran ya yoğurt düşünüyorum.Aksam otur kalk yakarım inşallah.Yarin da pikniğe gideceğiz çocuklarla top oynarım ve 10000 adım atarım diye planlıyorum.Hayaller ve gerçekler örtüşür umarım
![]()
Şuan cok dengesiz ya birgün cik sağlıklı bir gün cok dikkatsiz bir türlü düzen tutturamadimAynı kilodayiz nasıl besleniyorsjn
Sütlü kahve yap kakao at içine çikolata tadı gibiYa kizlar ben herzamanki gibi bu saatlerde geliyorlar bana bozmak üzereyim lütfen yardimm
Canım aynı sayfada vücudun her yeri için çalışmalar var ama ben bogulmamak adına tek bölge seçtimSayfaları takibe yetişemiyorum ama bı popo egzersizi gördümbana da kol lazım
kol bel karın chancall i yapalım diyenlere iki haftalık deneyip ölçülere bı bakalım derim
Karpuz deyince aklıma şey geldiAkşam menü yazacağını hatırlasebze yemeği veya proteinli bir şey ye canim, yogurt meyve var mı evde...başka bir alternatif salata yap içine lor peynir gibi bir şey koy...
Karpuz peynir
O gelenleri ben gönderdim kapıdan rahat ol şimdi![]()
Ne giyecem pantolon tunikÖncelikle düğün için ne giyeceksin onu düşündüm.![]()
Ablacim bu arada ben de öğretmenim.Yeni nesli itekleye itekleye şiştik...Velisiydi delisiydi uğraş dur napacaktik şişmeyip
iyilere lafım yok tabi
![]()
Ay süper yaYok canım henüz gecemedim malesef bir bir yandan burayı sevdım doga ile içiçe kendi zebze lerimi ektim özellikle diyet için bol kabak ektımsemız otu maydanoz ne istersen var o yuzden bir süre daha burda kalmayı düşünüyorum sen nasılsın canım
![]()
Biz de feste gideceğiz. Kot ve gömlek giydim alta da babetDüğün var
Hiç gidesim yok niye? Çünkü kıyafetlerim olmuyor![]()
Ben bazen iki çeşit meyvayı yoğurdun içine katıp yerimTatliiii cikolataaaaaaama meyve yedim geçti isteğim bu kadar basitmiymış yaa
İyi eğlencelerAblacim bu arada ben de öğretmenim.![]()
Ay süper ya
Biz de feste gideceğiz. Kot ve gömlek giydim alta da babet
Hareket belirlemesini, herkes kendine uygun olan hareketi de seçebilir ortak hareket de belirleyebiliriz.Muhim olan her gün yapmakBen üst beden için katilabilirim çok zor değilse![]()
Sadece tiremisuyu yemeyi planlıyorum, tek aile gelecek aarada kaynayamam yemesem de misafirin yanında olmazKolay gelsin canım.. misafire yaptıklarından yemezsin umarımçocuk peşinde koşarken yakarsın sen
![]()
Canım aynı sayfada vücudun her yeri için çalışmalar var ama ben bogulmamak adına tek bölge seçtim
Bu emziren ve öne uzun süre egilenler için
mükemmel bugün temizlik iş güç bir türlü buraya bakamadım bütün iş güç bitti biraz dinlenip senin hareketleri yapıcam prensescimBebek gazı hani cikaramayip agliyorlar yaondan gaz sağlam yani çıkmıyor
Tam 118 yarim 71 çeyrek
Kilo 80.5
Kıyamam abi olmuş yaa kuzuuu![]()
Selam Jou kaçıncı günün bu diyette kaç kilo verdin bugün temizlik iş güç derken epey rahat geçirdim açlıktan kıvranmadım çok sağ ol tekrar bu diyet için.
hobaaYa kizlar ben herzamanki gibi bu saatlerde geliyorlar bana bozmak üzereyim lütfen yardimm
Bir bakarım ona bendeRadyoda eller havaya diye bı kanal var dj ler yönetiyor konuşma pek yok çoğunlukla hareketli müzik. Benim favorim
Sesli güldüm![]()
Evet şükürler olsun iyi geçti sadece baş ağrısı oldu ama olsun kiloyu vereceğim koydum kafaya10 haziran 2023 menüsü
13.00
2haşlanmış yumurta
Yarım muz
1 bardak sade çay
18:30
3 haşlanmış yumurta
Yarım Muz
1 kupa filtre kahve az sütlü
Elhan kaptanım durum bu
![]()
3 litre suyu tamamlarım geceye kadar
ilimtalepedenanne bayağı rahat geçti ilk gün diye mi acaba canım iyi gidiyoruz sonu da iyi olsun
![]()
![]()