- 25 Ağustos 2019
- 61.668
- 116.523
- 698
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım güneş görmediği için olabilir birde köklerini gevşet toprakla doldurBenim kabaklarım çiçek açıyor sonra çiçekler dökülüyor, üstünde komşunun çam ağacı var, alakası olabilirmi acaba, birde resim yollarım birazdan
Güneş görüyor, köklerini gevşetiyimCanım güneş görmediği için olabilir birde köklerini gevşet toprakla doldur
Aynen canım benim faydasını göreceksinGüneş görüyor, köklerini gevşetiyim
Radyoda eller havaya diye bı kanal var dj ler yönetiyor konuşma pek yok çoğunlukla hareketli müzik. Benim favorimynı şeyi düşündüm kulaklıği takıp göefüğüm hareketleri yapıcam anca başka türlüsü çok güc![]()
Sesli güldümYeni nesli itekleye itekleye şiştik...Velisiydi delisiydi uğraş dur napacaktik şişmeyip
iyilere lafım yok tabi
![]()
Yumurtalar aciktirmiyor ama süt içmemişsin bir bardak ayran olsaymis ... afiyet olsun tatlım.
Burası da öylePazara gittim geldim 5300 adım. Hava çok sıcak. Şimdi de oturduğum yerde yağ yakayım![]()
Napilir ne edilir bilmiyorum...durum vahim fezomDüğün var
Hiç gidesim yok niye? Çünkü kıyafetlerim olmuyor![]()
Ne yemek istiyorsun, alternatif bulmak lazımYa kizlar ben herzamanki gibi bu saatlerde geliyorlar bana bozmak üzereyim lütfen yardimm
İstikrarlı yola devam edilir, ödeme lafım yok.Napilir ne edilir bilmiyorum...durum vahim fezom![]()
KaptanicemKırmızı takımın gülleri
Ses verin bakalım neler yapıyorsunuz?? Kahvaltılar yapıldı mı? Şimdi kocaman bir bardak su içelim.. akşama kadar en az 2 litre su içelim lütfen
@Kinoalihatun
@Jasminium84
@suspushanimcim
@Tesnim1903
fesang
@MAKE UP_
Lavinia_98
@Meryem1306
@ilimtalepedenanne
S Suskunkardelen
@60kiloyum
Akşam menü yazacağını hatırlaYa kizlar ben herzamanki gibi bu saatlerde geliyorlar bana bozmak üzereyim lütfen yardimm
Öncelikle düğün için ne giyeceksin onu düşündüm.İstikrarlı yola devam edilir, ödeme lafım yok.
Türkiye ye gidip gelirim benim için en iyisi apa beslenme şekli
Ay saol canım ya meyve atıştırdim kesti şükürAkşam menü yazacağını hatırlasebze yemeği veya proteinli bir şey ye canim, yogurt meyve var mı evde...başka bir alternatif salata yap içine lor peynir gibi bir şey koy...
Karpuz peynir
O gelenleri ben gönderdim kapıdan rahat ol şimdi![]()
Ben üst beden için katilabilirim çok zor değilseSayfaları takibe yetişemiyorum ama bı popo egzersizi gördümbana da kol lazım
kol bel karın chancall i yapalım diyenlere iki haftalık deneyip ölçülere bı bakalım derim